Komentari na vest

Transfer vesti sa Karađorđa: Malbašić stiže, Visla ne da Fernandeza! Devetak u Palermu, Ivanović u Sampu

C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Potpisao Malbasic! Ceka se 10ka. Prijatelju? Prijatelju? Gde si? :)
s

slavkkko

pre gotovo 2 godine

Baraj, Simić, Malbašić, Kabić, Nešković, Milošević, Vidakov, Nikolić, ozbiljnu napadačku moć će imati Voša. Ovo će biti Topićeva sezona, Traore i Carević odlična pojačanja. Ako bi došao i Medojević posle Malbašića, Voša bi najzad imala tim za borbu za titulu nakon dugo vremena.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Ne može Voša da ima tim za titulu. To joj sudije uporno stavljaju do znanja. Baš bih voleo da vidim da neki sudija svira onakav penal iz prvog kola protiv Zvezde ili Partizana u poslednjem minutu ili da ne svira penale za njih posle onakvih startova kao sinoć nad Barajem i Bjekovićem. Prvo mesto vodi direktno u LŠ + minimalno 20 miliona evra. Sinoć je Gobeljiću oprošten direktan crveni karton. O čemu dalje da pričamo? Ovo prvenstvo je farsa. Borba se vodi za drugo mesto. Prvo je rezervisano i pre nego što je takmičenje počelo i niko ne sme da ga ugrozi.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Звездаш сам ,Гобељића не могу да сварим,волео бих да је добио црвени да би у управи схватили какав је ... Али оно није за црвени пар цм горе да је било био би. Воша победила две текме у низу после сто година и ви одма о титули о блокирању као гробари сте...нисте још ни у гостима играли. Како дуг одједном нула?
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Trebali smo da vežemo i treću. Nisam gledao Zvezdu protiv Kolubare, ali osim te utakmice Vojvodina je bila dominantnija od svojih protivnika nego Zvezda protiv svojih. Na prvoj i trećoj utakmici sudije direktno pokušavale da nam skidaju bodove. U prvoj uz dosta sreće nisu uspeli, u trećoj jesu. Navijači Vojvodine su dosta pitomi ljudi, a obezbeđenje je moralo da ispraća sudije sa stadiona. To dosta o svemu govori. Prvenstvo tek počelo, publika se vratila na stadion, a sudije već daju svoj maksimalan doprinos da je opet rasteraju. Srpski fudbal i jeste za prazne tribine.
Č

Čika Doca

pre gotovo 2 godine

Onaj Traore za sada odličan, baš mi se dopada kako igra
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Vosa razbila skauting ove godine, donela za minimalan novac ozbiljne fudbalere... Prosto neverovatno da ovaj covek nije postigao mnogo vise (sreca po vosu)! Sve ce bolji da bude. I kada razmislim da je bio tek 5 opcija tek onda shvatim koliko smo srece imali...
G

Gost 566556

pre gotovo 2 godine

Sedam bodova iz dva kola .Sampioni Strasno
g

gost021

pre gotovo 2 godine

sedam bodova uz krađu dvs je ogroman uspeh
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Pokradeni u prvom i trecem kolu. Tako da Tisina!!!
s

srdjanz85

pre gotovo 2 godine

pa ne moze 7 iz dva kola 3.5 boda se jos uvek ne dobija za pobedu
@

@srdjanz85

pre gotovo 2 godine

Kume, kako da ne može, u pusta ciganjaska matematika - sve ti je moguće... Kod nas cigani, jedna krava ima 8 nogu (2 prednje+2 zadnje+2 leve+ 2desne) BRE! ;-)
V

V V

pre gotovo 2 godine

Što se opet taji. Za Devetka su garant dobili po miliona evra jer već 4 g igra standardno a i bio je mladi reprezentativac. Što se Malbašića tiče ako je bar 80 posto ko pre 5 g onda je dobrodošao. I morali bi veću minutažu da imaju Milošević i pogotovo Vidakov bar poluvreme pošto Nikolić ne može u istom ritmu celu utakmicu pa nek podele po poluvreme biće korisno za našu Vojvodinu
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Inace desni bek reprezentativac Paname iz Anderlehta blizu je dolazka u Zvezdu i to da se doda.
F

Ftbl_021

pre gotovo 2 godine

Fernandez je spanac a ne argentinac,uzgred radi se o jako kvalitetnom igracu i predstavljao bi veliko pojacanje za Vosu jer bi se salio u ovoj nasoj ligi
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Da da... Šprdao se i po Poljskoj pa ispao iz lige...
P

Pezos

pre gotovo 2 godine

Gledajuci jucerasnju utakmicu pod hitno neka prodaju Topica... decko je u padu opasnom. Neskovic je odlican ali ima problem sa samopouzdanjem kada dodje do gola. Jelicic i Bjekovic su dobri i treba ih ostaviti za rotaciju. Malbasa je dobar bio, sad kakav je ostaje da vidimo, ali bice dobro uz Simica, Zukica, Baraja, videti i Malbasica kako ce se uklopiti u navalu :) Devetak odlican igrac i steta sto nije naplacen njegov talenat..
S

SAMO VOSA

pre gotovo 2 godine

Zukic? Neskovic? Da se ne ljubimo...
f

fkv

pre gotovo 2 godine

Topic je konstantno los, nezapazen, igrac manje, previse se forsira... Kod njega ti je "velik promet, mala zarada"
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Uz Zukica? Uz Zukica moze bit dobar jedino protivnik odnosno srecan! On je igrac kao stvoten za Bačku BP, nemaju ambicije, ne mogu nize od treceg ranga i igrao bi bar poluvreme, mozda! Topica ako mogu da nekom uvale bilo bi sjajno ako ne moze da igra poluvreme i to je preko veze! Neskovic, nista mi nije jasno kod njega i moze i ne moze, ima tehniku, solidnu brzinu, ritam, odbrana odlicna ali, ali ali..

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Vosa ce biti odlicna u Evropi sledece sezone,sigurno ce osvojiti par bodova u LK. Za njih bi najbolje bilo da budu treci,jer bi tako imali zagarantovan plasman u LK,a ako bi bili drugi,morali bi napraviti jedno iznenadjenje,obzirom da ce zbog ocajnog koeficijenta biti nepovlasceni u svim rundama kvalifikacija.
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Bilo bi najbolje da osvoje Kup,onda su bez obzira na plasman,u ligi Evrope,odnosno Ligi Konfederacija sigurno,i sa 3ćim mestom može da se "izvisi".
G

Gost5467

pre gotovo 2 godine

Bez brige, mislite da će vlast dozvoliti da neko razdvoji režimske klubove? Inače, zar nije i drugoplasiranoj ekipi zagarantovana LK? Ako pukne u kvalifikacijama za LS sledeće kolo plej of LE, ako pukne i tu ide u grupe LK. Ili negde grešim :)
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Не може да се извиси са трећим местом,јер идеш у плеј оф лиге Европе,ако испаднеш идеш у групну фазу лиге конференције.Изгледа да са другим местом можеш да извисиш (ако не дође до промена).Друго место квалиу за ЛШ(тежи пут);испаднеш идеш у квалификације за ЛЕ е ту је питање ако испаднеш писали су људи овде немаш место у групи лиге конференције,већ идеш у плеј оф лиге конференције...Мада изгледа зависи и од Руса
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Једини инсајдер је лик под именом,чини ми се да се потписује са prijatelj...е па пријатељу поздрав из Бгд ,дај неке инфо,да л ће бити још појачања , алтернатива за овог момка из Висле? ...јер prijatelj до сад није омануо ни једном ,бар ја нисам видео
U

Ultra VOSA

pre gotovo 2 godine

Malbasic dolazi, Fernandez za sad tesko, jer ga Visla ne pusta. Pregovara se sa jos nekim strancima.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Прочитао сам текст ,шта ми препричаваш :))

bcbcbc

pre gotovo 2 godine

Trebalo bi da dodje Fernandez ovde se samo tvrdi pazar i ceka vreme da se pokrije sa odlaskom Vosinih igraca
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Prijatelju, da li postoji mogucnost da stignu dva igraca ili se sa Malbasicem zavrsava prelazni rok?
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Neka dovede onda Vojvodina nekog stranca iz Bundeslige na toj poziciji.Kad je mogao Radnicki iz Nisa moze i Vojvodina onda.