""
""

TRANSFERI (29. avgust): Na pomolu nova trampa Intera i Milana: Kuzmanović - Noćerino!

Vreme čitanja: 7min | čet. 29.08.13. | 23:15

Uz MOZZART Sport iz minuta u minut pratite dešavanja na svetskoj fudbalskoj pijaci...

 

Izabrane vesti

23.15 - Aleksandar Batner, defanzivac Mančester junajteda, preći će u Bešiktaš na jednogodišnju pozajmicu.
“Postigli smo dogovor sa Batnerom, a Junajted nas je informisao da je spreman da ga pusti”, rekao je predsednik turskog kluba Ahmet Nurčebi.

23.10 - Italijanski mediji, pre svih Tutomerkato, eksluzivno saznaju da su Inter i Milan na pragu dogovora oko trampe fudbalera. Iz tabora Rosonera među Neroazure bi krenuo Noćerino, dog bi iz suprotnog tabora stigao Zdravko Kuzmanović.

22.23 - Napadač Intera Ezekijel Skeloto otišao je u Sasulo na pozajmicu. Novajlija u Seriji A imaće mogućnost da na kraju sezone otkupi Argentinca... 

21.14 - Defanzivac Palerma Andrea Mantovani igraće narednih godinu dana na pozajmici u Bolonji. 

20.35 - Defanzivac Parme Đamel Mesbah nalazi u sferi interesovanja Bešiktaša. Turci pregovaraju sa njegovim menadžerom i, ako sve bude bilo u redu, 28-godišnji Alžirac trebalo bi da doputuje u ponedeljak u Istanbul.

19.21 - Vezista Liona Klemen Grenije poručio je da će sigurno ostati u klubu još najmanje godinu dana. Mladi Francuz nalazio se na meti Arsenala, a ugovor mu ističe 2016. godine.
„Bilo bi komplikovano da odem, a trebalo bi i da pitam predsednika Žan-Mišela Olu. Međutim, srećan sam u Lionu“, rekao je Grenije

18.25 - Liverpul je obnovio interesovanje za supertalentovanog grčkog defanzivca iz Šalkea Kirjakosa Papdopulos. Kako pišu britanski mediji Nemci su zainteresovani za pregovore, ali neće pristati na ponudu manju od 15 miliona evra.

17.50 - Poslednja meta Totenhema do kraja prelaznog roka biće Čičarito Ernandez o čemu ste već imali priliku da čitate. Prva ponuda glasi devet miliona evra. Mančester Junajted traži duplo više za Meksikanca. 

17.04 - Agent Šinjija Kagave odbio je mogućnost da njegov klijent pređe na jednogodišnju pozajmicu u Atletiko iz Madrida. 

 

16.33 - ZVANIČNO! Samuel Eto je novi član Čelsija! Kamerunac je potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom produženja za još jednu sezonu. Čelsi mu je dao godišnju platu u visini od devet miliona evra, što je duplo manje od onoga što je imao u Anžiju. 

16.19 - Dolazak Dorlana Pabona u Valensiju znači i gotovo siguran odlazak argentinskog napadača Pabla Pjatija. Za njega najveće interesovanje pokazuje Hetafe koji se vrlo verovatno prodati Vaskeza u Svonsi. 

16.01 - Nekadašnja želja Crvene zvezde, mladi hrvatski napadač Andrej Kramarić se seli iz zagrebačkog Dinama u Rijeku. 

15.46 - Posle devet godina Morten Gamst Pedersen je napustio Blekburn i potpisao dvogodišnji ugovor sa turskim Karabukom. 

15.22 - Verderov napadač Aron Hant je viđen na sinoćnjem meču  Stouka i Volsola. Čeka se zamo zvanično predstavljanje sa dresom Stouka. 

15.04 - Informacije sa Ostrva glase da će Samuel Eto sutra posle podne biti i zvanično predstavljen kao igrač Čelsija. 

14.45 - Čitali ste o trci Rome i Liverpula za Mamadua Sakoa, a izgleda da je ta trka završena. Igrač je izabrao Enfild Roud pre Vučice i dao obećanje čelnicima Redsa. Spekuliše se o cifri od 10 miliona evra. I to nije sve kada je Liverpul u pitanju. Ponudili su 7 miliona evra za Sportingovog štopera Tijaga Ilorija koga su želeli i Barselona i PSV Ajndhoven. 

14.28 - Nastavlja se egzodus iz Anžija. Još trojica fudbalera kluba iz Mahačkale su prešla u Dinamo iz Moskve. Posle Kokorina, Denisova i Žirkova, u tabor Policajaca su stigli i Kristofer Samba, golman Vladimir Gabulov i vezista Jeksej Jonov

14.05 - Milan je od Juventus kupio Alesandra Matrija. Opširnije o transferu: OVDE

13.47 - Fiorentina će do ponedeljka i kraja prelaznog roka poslati još jednu, poslednju ponudu za brazilskog golmana Žulija Cezara iz KPR. Spremaju mu dvogodišnji ugovor, vredan 2,5 miliona evra po sezoni, a ako odbije i to ponudiće Bazelu sedam miliona evra za njihovog čuvara mreža Jana Zomera i završiti višemesečnu potragu za golmanom. 

13.33 - Samuel Eto će do kraja dana biti i zvanično predstavljen kao igrač Čelsija, a to znači i da Demba Ba napušta klub. Senegalac nije po ukusu Murinja, a u konkurenciji Toresa, Etoa i Lukakua, ne može da se nada minutaži. Žele ga Njukasl i Roma, s tim što su šanse Svraka bolje nego Vučicine. 

13.20 - Francuski veteran Vilijam Galas je na korak od australijskog Melburn Viktorija. On je trenutno slobodan igrač, a ima i ponudu Kristal Palasa. 

13.06 - Najtalentovaniji fudbaler Češke Vladimir Darida prešao je iz Viktorije Plzenj u Frajburg za četiri miliona evra i potpisao petogodišnji ugovor. 

12.53 - Zanimljive informacije stižu i iz Španije. Radio Kadena Ser je lansirala vest da je PSŽ poslao ponudu Ikeru Kasiljasu, koji je izgubio status prvog golmana u Realu. Prvi čovek Svetaca Naser Al Kelaifi je pričao sa Kasiljasem i poručio mu da bi ga rado video na Parku Prinčeva. Spekuliše se i da je Arsenal spreman da pošalje ponudu za sjajnog čuvara mreže. Videćemo kakav će biti Ikerov odgovor, ali sve je izvesnije da napušta Madrid. 

12.31 - Senzacionalna vest stiže iz Nemačke: Šalke je najozbiljnije krenuo u ofanzivu na Ronaldinja! Veliki Brazilac i ljubimac svih prijatelja fudbala je trenutno član Atletiko Mineira, ali se Nemci nadaju da će uspeti da ga dovedu u Evropu. Klub iz Gelzenkirhena je očjano startovao u Bundesligi, a na mišiće su eliminisali PAOK u plej-ofu za Ligu šampiona. Ipak, ulazak u elitno takmičenje znači i znatno veći budžet za pojačanja, a Ronaldinjo je prva meta. Ekipa Šalkea je razorena povredama nekih ključnih igrača u ofanzivi i Ronaldinjov dolazak bi donekle nadomestio te nedostatke. Uostalom, ko je mogao da veruje da će pre dve godine dovesti Raula, pa su uspeli u tome. I to nije sve. Klub iz Gelzenkirhena će uputiti ponudu Juventusu za Fabija Kvaljarelu. Juče su doveli Denisa Aoga iz Hamburga, a tom prilikom je direktor Horst Helt rekao da će do kraja prelaznog roka biti zanimljivih pojačanja. 

12.03 - Marokanski napadač Munir El Hamdaui je i zvanično postao član Malage u koju je prešao iz Fiorentine. 

11.53 - Novo ime za odbranu Milana je kapiten Napolija Paolo Kanavaro kojim trener Rafa Benitez nije oduševljen i rado bi ga prodao. 

11.40 - Kristijan Eriksen je i definitivno na pragu Totenhema. Sjajni Danac iz Ajaksa je doputovao u London na lekarske preglede i uskoro će postati član Pevaca. Visina transfera bi trebalo da iznosi 12 miliona evra. 

11.28 - Betis želi srpskog vezistu Aleksandra Ignjovskog iz Verdera za koga se interesovao i prošlog leta. 

11.17 - Jedna vest iz Grčke. Nekadašnji vezista Juventusa, iskusni Francuz Olivije Kapo je novi član Levadijakosa. 

11.11 - Metju Flamini se vratio u Arsenal i potpisao dvogodišnji ugovor sa Tobžijama sa kojima je trenirao u prethodnih par nedelja posle isteka ugovora sa Milanom. 

11.03 - Inter bi mogao da se reši Alvara Pereire za koga je zainetersovan Galatasaraj i istovremeno da na njegovu poziciju dovede Džetra Viljemsa iz PSV ili Luku Antonelija iz Đenove.

10.49 - Za danas je zakazan sastanak Milana i CSKA u Monte Karlu kako bi se konačno postigao dogovor oko dolaska Keisukea Honde u tabor Rosonera. Takođe, italijanski mediji pišu i da je Milan ponudio Juventusu 12 miliona za Matrija, uprkos protivljenju navijača. 

10.39 - Real Madrid je osigurao transfer talentovanog levog beka Granade Giljermea Sikuere. On je proplog leta bio na meti Barselone, nedavno se za njega interesovao i Everton, ali poziv Kraljevskog kluba se ne odbija. Ako Koentrao do kraja prelaznog roka napusti Real, Sikuera će se staviti na raspolaganje Anćelotiju, a ako Portugalac ipak ne ode, Sikuera će ostati u Granadi na pozajmici. 

10.31 - Bomba i iz Srbije! Marko Pavlovski je prema saznanjima MOZZART Sporta novi igrač slavnog Porta!

10.30 - Roma i Liverpul trče trku za Mamadua Sakoa iz PSŽ. Francuski štoper je u pregovorima sa oba kluba i videćemo šta će na kraju izabrati. 

10.24 - Atletiko Madrid se i dalje nada da će uspeti da angažuje plejmejkera. Nisu uspeli sa Dijegom, Ljajićem i Eriksenom, a sada se nadaju da će od Mančester Junajteda uspeti da otkupe Šinjija Kagavu, koga želi i Borusija iz Dortmunda. Jorgandžijama je preko potreban ofanzivni vezista... 

10.17 - Pojačava se Totenhem, ali pojačava se i Čelsi! Plavci završavaju prelazni rok dovođenjem Samuela Etoa i Kristijana Atsua. Kada je Vejn Runi odbio da zatraži transfer iz Mančester Junajteda, Čelsi je svim silama krenuo na Kamerunca. Dogovor je postignut i Eto je jutro doputvao u London na potpis ugovora. Dogovor je postignut i on će potpisati jednogodipnji ugovor vredan osam miliona evra. takođe, u Londonu se nalazi i krilni napadač Porta Kristijan Atsu. On će Portu biti plaćen pet miliona evra budući da je ušao u poslednju godinu ugovora. Mesecima je bio na meti Liverpula, a onda su im ga Plavci preoteli kao Vilijana Totenhemu. 

10.12 - Skoro po navici, Totenhem je kluib koji obeleži finiš svakog prelaznog roka. A, izgleda da će tako biti i ovog puta. Erik Lamela i Vlad Kirikeš su juče stigli. Argentinac iz Rome za 30 miliona plus pet miliona eventualnih bonusa, a Rumun iz Steaue za 8,5 miliona evra, a ne 9,5 kako je prethodno najavljeno. Steaua je spustila cenu jer će sve pare dobiti u jednoj rati, a ne u dve kako je glasio prvi dogovor. Međutim, to nije sve. Andre Viljas Boaš planira da zatvori pijacu dovođenjem Čičarita Ernandes i Kristijana Eriksena. U pregovlorima su za oba transfera, s tim što bi Meksikanac mogao da ih košta 19, a Danac oko 12 miliona evra. Čake je i trener Ajaksa De Bur  priznao da će odlazak Eriksena biti veliki udarac za njegov tim. 

Šta se sve dešavalo prethodnog dana na svetskoj fudbalskoj pijaci možete pogledati OVDE.

Sve vesti vezane za transfere možete naći na našem SPECIJALU.

Poštovani posetioci MOZZART Sporta, dobro jutro vam želi redakcija našeg portala. I danas ćemo zajedno sa vama pratiti sva dešavanja na evropskoj fudbalskoj pijaci.


tagovi

Transferi 2013Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara