Komentari na vest

Transparent za Srebrenicu izazvao prekid u Novom Pazaru

P

Polako te

pre 20 dana

Nije bilo lepo to sto su uradili,Ali to su bila deca koja su nadojeni nacionalizma kao i sto ima i kod nas,hrvatska,Albanaca ,itd..vecina Dole su normalni ljudi,Ali se razlikuju od Nas po pitanju politike,istorije ,itd..sto je normalno(kao i nasi na kosovu,BIH ili hrvatskoj.
O

Otac Makarije

pre 21 dana

Znaci ne vredi upozoravati, kaznjavati, izbaciti to iz super lige u prvu, tamo nece imati ovakav publicitet, ako nastave, izbaciti dalje u Srpsku ligu zapad, pa zonu sve dok se balvani ne dozovu pameti.
O

Otac makarije

pre 20 dana

Om imaju poziv iz turske i bih da igraju tamo,tj.ako ih fss izbaci iz super lige.to bi najbolje bilo i za nas i za njh🤷‍♂️razlicita ubedjenja imamo,istoriju,itd...to je rešenje.niti mi mozemo njih da promenimo,tj.niti oni nas.
R

Raška

pre 23 dana

I Novi Pazar može da bude S_________
Z

Zoii

pre 22 dana

Pa probaj...da vidis kako bi prosli 😁
g

gosti iz Nisa

pre 22 dana

Sta da probamo, ko si ti? Sto da ne probamo? Mozda i probamo kada se promene stvari u svetu. Ali promenice se, mislis da Kinezi sa tolkom populacijom nece zavladati svetom, + Rusi. Ta Nemacka, Francuska, Amerika ce postati kurton kad zavladaju manjine i stranci.
k

kiborg

pre 23 dana

a sto se na svakom drugom stadionu skandira noz zica srebrenica to nikom nista.cudan ste vi narod
r

rln

pre 22 dana

pa i tad se prekida utakmica.
V

Varela

pre 23 dana

Srbi su ubedljivo najtolerantniji i najpozitvniji narod ovde.Svi oni pate od toga pa dolaze stalno u Beograd i Novi Sad u provod i zezanje.Njima je to Njujork,duboko u sebi su ljubomorni što nisu kao mi.
M

Misel61

pre 23 dana

Za anadoliju
N

NN3

pre 23 dana

Ok, svako ima pravo da iznese svoje mišljenje... Jednom.. Izneli su ga i sad da imamo normalan Savez - totalno zatvaranje stadiona celu sledeću polusezonu. Ponove prestup = zatvaranje na godinu dana. Pa da vidimo.
Z

Zasto

pre 23 dana

Zasto?novcana kazna je ok.i na marakani su bili mnogi transparenti,jNA,ove sezone u kragujevcu od strane firmr.imaju takvo misljenje i sta?vazno da nije bilo povredjenih ili mrtvih
O

Opet ja tu

pre 23 dana

Adem ostaje ,eee Adem ostaje :))))
G

Gost-musafir

pre 23 dana

:)
B

Balila

pre 23 dana

Ti indijanci nikada nisu došli fudbalski u Super ligu, već politički uz pomoć Rasima Ljajića. Svake godine prave ispade i probleme. Koliko se ulaže u N. Pazar poslednjih desetak godina i opet su nezahvalni i mrze Srbiju. Gadna semka, daleko im kuća, auuuuu
A

Avangustus

pre 23 dana

Jedini ko pravi probleme su navijaci Zvezde i Partizana. Oni stavljaju sovinisticke transparente i pevaju pesme o fasizmu. Znaci, Beograd je problem, ne N. Pazar.
C

Cardaklija

pre 23 dana

Kakvi su ovo dupli arsini, kada svoj glas i misljenje iskazu Bosnjaci, bez obzira gde izveli onda moraju da postuju drzavu u kojoj zive, a kad svoje misljenje kazu Srbi koji zive u BIH i CG onda oni ne moraju da se sele nikuda i da tu pricu prosipaju u zemlji sa kojom se identifikuju. Morate da naucite da razmisljate svojom glavom, da budete racionalni, da shvatite gde i kako zivi te i da se oslobodite okova tih samodestruktivnih 'nacionalnih' interesa koje vam prosipaju evo jace od 100 godina. Pa gde god ste pokusali to da sprovedete sad tu Srba ili nema ili su nebitan faktor. Hteli priznati ili ne, postoje narodi koji zive pored vas i koji zele mir, a da Vasa ideja nekog srpstva je ta koja je remetila i remeti mir i stabilnost. Sasvim je normalno da se Bosnjaci u Sandzaku sloze sa rezolucijom, pa nece valjda da kazu bilo je sta je bilo,toliko tuge i boli je bilo proslo idemo dalje, ali opet nije sve kao sto pise te ovuda, mnogo vise mi postujemo Srbiju nego vi okolne zemlje u kojima ste manjina.
4

421

pre 23 dana

Srbi manjina u Republici Srpskoj? U CG? Ajde, necu da idem na ove lagane argumente vec cu da napadnem tvoj kljucni. Svako ima pravo na svoje misljenje, to je tacno, ali postoji nesto sto se zove govor mrznje. Ti Srbi u CG i RS imaju pravo da kazu to sto misle jer se njihov identitet osporava a prava uskracuju. I to nije stvarno drustvenih odnosa vec sistematskog delovanja drzava u kojima zive. Bosnjaci imaju sva moguca prava u Srbiji i njima niko ne osporava identitet. I kao pravnik ti mogu reci da Srbi imaju jedan od najliberalnijih zakona o nacionalnim manjinama. Sto Madjari ne prave incidente? Hoces li mi reci zasto tuzilastvo BiH ne procesuira ratne zlocince koji se znaju imenom i prezimenom i za koje postoje video priznanja njihovih zlocina? Srbi, kakvi god bili, i sta god da smo radili mi smo te ljude isporucili. Problem ovde je selektivna pravda i svaljivanje krivice iskljucivo na jedan narod. Hoces mi reci da 30000 mrtvih srpskih civila u RS nije ubio niko? Sama cinjeninca da diskutujem o ovome na sportskom portalu mi je ogavna. Ali eto cisto da ti odgovorim.
P

Princip G.

pre 23 dana

Vi ste u Srbiji manjina i vi ste dužni da poštujete državu i njen konstutivan narod(SRBE).Srbi u BiH su konstutivan narod koji su u potpunosti ravnopravni sa Bošnjacima i Hrvatima.Brzo bi vi u Americi dobili po nosu.Tamo bi bili manji od makovog zrna.
V

Vokri kapiten

pre 23 dana

Srbi u Republici Srpskoj i Crnoj Gori su svoji na svome.
n

neshha

pre 23 dana

Cardaklija,probaj u Turskoj samo da spomenes genocid nad Jermenima,to ce ti biti poslednje sto si uradio u zivotu!

PFK NIŠ

pre 23 dana

Ne provocirajte se ljudi, to su uradili pojedinci, kao i u CG... Polako, jednom smo se debelo opekli slusajuci nemce i amerikance, i hrvati i bosanci isto, ako ih opet budemo slusali, i treba svi da nestanemo. Ovo mislim na mladje generacije, prvo pitajte oceve, ne slusajte politicare na tv-u, ne zna se ko je veci retard!
G

Gugili

pre 23 dana

Zasto ti iz Nisa navijas za PFC? Imas li klub iz svog grada koji igra SuperLigu?
N

NYC

pre 23 dana

Groznih tema se opet hvatamo, a ko god ih je još jednom nametnuo nema dušu. Devedeste, bile i ne ponovile se!
D

Dodik

pre 23 dana

Zivela Nezavisna Srpska uskoro kao deo Srbije!
A

Ajde bre

pre 23 dana

sto lepo sanjas. A sta je bilo kad si se probudio.
I

Idemo dalje

pre 23 dana

Bilo prije 30 godina, ne padajte na sitne provokacije. I tada su provocirali pa dobili po pi**ci. Rezolucija ili ne, njih je 8 milja manje, minimum!
v

vulex

pre 23 dana

izbaciti ih i ostaviti VOZDOVAC!!!
K

Ko je najjači u gradu

pre 23 dana

Tako je brate, onad idemo s krova u beli svet
G

GOROSTASE

pre 23 dana

Najveca ti je glava u gradu.
E

Eseks

pre 23 dana

Da li neki bosnjak moze da mi objasni kako je moguce da ne shvataju da su im pretke poturcili i da im tece pravoslavna krv..Meni oni ne smetaju i neka se drze tog alaha al eto neka mi objasne zasto se ne vracaju svojoj prvoj i pravoj veri..Jedan Emir Kusturica je npr shvatio ovo o cemu pricam..Svi smo mi jedan isti narod...Juzno su nas turcili(bosnjaci),zapadno su nas katolicili(hrvati) i sve se to zaboravilo ..
C

C7

pre 23 dana

Druze znamo mi sve to, logicno da je neko morao da primi Islam i da je pre toga bio nesto drugo. Kao recimo sto ste vi pre Hriscanstva bili Pagani. Jel to znaci da ti treba da se vratis Paganstvu? Neka svako bude ono sto trenutno oseca. A ovo je sramno sto su uradili, ali nemojmo generalizovati ceo narod zbog ovakvih maloumnika, svi znamo da ovi “navijaci” budu uvek najveci klosari grada koji nisu vredni paznje, ali treba ih pronaci i posteno kazniti.

Bojank91

pre 23 dana

Kao neko ko je odgajan kao hrišćanin pravoslavac apsolutno me ne zanima ko će koje vere da bude. Može i u Paju patka sa se kune to ne bi smelo niti utiče na moj život. Verujem za sebe za svoj mir i spokoj. Pozdrav
G

Gostttt

pre 23 dana

Oduzeti bodove i cibe u trecu ligu mnogo su se prokurcili...
M

Mrš u Vulvič

pre 23 dana

I ja kažem isto za Farsenal
6

616116

pre 23 dana

A Borcevi navijaci kad okace za Ratka Mladica odma ih hapse i tuku
B

Bh liga

pre 23 dana

Zasto lazes zadnju utakmicu jucer izmedju borca i zrinjskog u 82min kad je borac primio gol citav stadion je skandirao ratko mladic utakmica nije ni prekinuta a policija i delegat nisu ni reagovali a ovdje lazes da tamo nekog biju kako te nije stid
B

Banderas

pre 23 dana

Prekinuti meč i registrovati 3:0 za Radnički...a N.Pazar kazniti izbacivanjem u drugu ligu...p.s.da je ovo normalna država !!!
K

Kaciga

pre 23 dana

Živim u Raškoj oblasti, Bošnjaci u sred starog Rasa kojima nikad dlaka sa glave nije falila su najbolji dokaz da nikad niko nije izvršio genocid nad njihovim narodom niti je ikad postojao takav plan. Stari Ras je centar Srbije gde nikad niko osim Srba nije živeo niti ima bilo kakve veze sa Bosnom, dakle reč je o poturčenim Srbima, oni svi znaju imena svojih predaka Srba, postoje čak i prezimena koja o tome svedoče poput poznatog sportiste Dževada Poturka, svi znaju i koje su slave slavili. Dakle priča o bilo kakvom genocidu je smešna a bilo kakva rezolucija Un biće poštovana taman onako kako oni poštuju rezoluciju 1244 koja ima mnogo veću pravnu vrednost jer je to rezolucija Saveta Bezbednosti. Dakle koga boli uvo za bilo kakve rezolucije koje predlažu gle vrhunskog cinizma najveći zlotvori na svetu Nemci kada ih ni oni sami ne poštuju. Srebrenica je bila osveta za 3000 ubijenih Srba od strane Nasera Orića, ubijali su i žene i decu nisu birali, njega je demokratska Evropa oslobodila a Bošnjaci ga slave kao heroja, ako oni slave Nasera kao heroja bogami ćemo i mi Mladića koji robija doživotnu dok se ovaj šeta slobodan. Što se mene tiče rezolucijom mogu da obrišu du.. Ukoliko ovo ne bude izolovani incident izbaciti ih iz lige baš onako kako smo ih ubacili a to je odlukom države. I još nešto da kažem, 99 posto Bošnjaka kako sebe danas zovu koji žive u Srbiji su divan narod sa kojim nikad nije bilo problema, reč je o provokatorima kojima je i cilj da stvori tenzije ali u tome nemaju nikakve šanse. Sportski pozdrav
K

K'95

pre 23 dana

Živio Kaciga
5

500 god

pre 23 dana

500 god. Na si bio po torcima a da nemas minimum 60%krvi turske je nemoguce.sandzaklija druze tj.btate.
M

Mi zelemo otice

pre 23 dana

Samo vi tako😕pa ce mo ostati na BG pasaluk.
M

Mjv

pre 23 dana

Nek idu u tursku da jedu pesak kad im ovde ne valja.
e

efkaceze

pre 23 dana

I ptice na grani znaju da oni ovako skandalozno mogu da se ponašaju i ne snose nikakve posledice jer ih čuva Rasim Ljajić. Čovek zbog koga i igraju u Superligi kada su i platili mesto u ligi onomad.
S

Stara gatda 1975

pre 23 dana

Treba im vracati na svih ostalih petnest stadiona u SRBIJI , ZIVELA SRBIJA
P

Prcaj, zavadi pa opet prcaj

pre 23 dana

Evo šta nam uradi rezolucija, ni 24 sata poslije. Mi smo svi kerovi na Balkanu, a ako iko to dobro zna onda su to Švabe.
g

gostic 2

pre 23 dana

Teraj ovo u 4. ligu bre! Srbija je i vise nego korektna prema svim svojim gradjanima, narocito muslimanima. Dakle ovi likovi poseduju srpski pasos, drzavljani Srbije i kace transparent protiv svoje drzave. Teraj ovo napolje, a kome se ne svidja ova drzava, nek izvoli u Tursku ili Bosnu!
m

milert2

pre 23 dana

Ove treba definitivno oterati u nizi rang takmicenja
a

abcde

pre 23 dana

Pohapsiti vodje,organizatore i najstrozije kazniti. Klub izbaciti u drugu ligu automatski. Dok se ovako ne sankcionisu ovakvi ispadi,nikad nece biti dobro za srpski narod! Moramo vise da postujemo sebe ljudi.
K

K'95

pre 23 dana

Da su osudili Orlića za zločine koji su izazivali Srebrenicu, ta rezolucija nikome ne bi smetala
K

K'95

pre 23 dana

Prdon, htio sam reći Orića
n

nedano

pre 23 dana

Nije on bio agresor i ne moze se to porediti nikako.
S

Srbinn

pre 23 dana

@nedano Hahahahahahaha Oric nije bio agresor hahahahahahahahagahaha
K

K'95

pre 23 dana

@nedano Gore mu ga dođe to što je klao hrišćane, Srbe konkretno, pa ga 2 suda politički oslobodila na pravdi Boga. Da naglasim da im žene niko nije dirao, dok su njegovi klali, palili i silovali.
@

@nedano

pre 23 dana

ko je napao kolonu JNA u Sarajevu i Tuzli?
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

To nije genocid nego zločin. Genocid je kada se očisti bar 70 posto jedne nacije. Zločina ima u svakom ratu, a samo Srbi odgovaraju. Amerika očisti celu jednu rasu Indijance, nikom ništa. Terorišu ceo Svet. Terorišu po Aziji, Africi. Misle da su nedodirljivi, ali zato kada ih malo malo opali Tornado pa im očisti ceo jedan grad. Hitler ubije 100 miliona ljudi nikome ništa. Nato ubije desetine i desetine hiljada Srba, ubije decu, nikome ništa, još to nazovu MILOSRDNI ANDJEO. Našli su na malima da treniraju strogoću, ajde mangupi krenite na Rusiju. Gore Roki dole smoki. Zaigraće mečka i pred vašim vratima, kad tad.
S

Slaba odbrana

pre 23 dana

Vito smiri se pozliće ti,šta ćemo onda bez tebe.Ti si u Albaniji igrao fudbal to ti nije smetalo,a sa Krcunom si osnovao Zvezdu,plakao si za Brozom i šta si sad dočekao da pišaju po tebi u rodjenoj zemlji.Idi Vito u Novi Pazar pa im reci.....
s

sipuga

pre 23 dana

I posle vam krivo što vas stavljamo u istu ravan sa onim iz lepe njihove isti ste ko preslikani oni se pecaju na Srbstvo a vi na Zvezdu
D

DjulaMeshter

pre 23 dana

Oduzimanje bodova i sikter u drugu ligu
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

Nisu bili na popisu ali su prvi na spisku.
E

E sada

pre 23 dana

Vi kad vredjate zrtve genomlida?to nikom nista?transparenta je bilo I na marakani,pa firma je imala transparent u kragujevcu,itd....sa zabranama i ne postovanja drugog naroda,tj.nisljenja,ubidjenja,istorije,itd..samo ce te imTi probleme kao na Kosovo.realno.
Z

Zajapureno prase

pre 23 dana

Evo za sve ove koji ovde komentarisu kao je ista stvar sa Rebuplikom Srpskom kako oni tamo u Bosni ne priznaju ovo i ono... Republika Srpska je republika u okviru Bosne i Hercegovine,srpski narod je NAROD u Bosni i Hercegovini,potpuno jednak cinilac sa svim zagarantovanim pravima koja vaze za sva tri entiteta...Ovi u Pazaru su Srbi,muslimanske veroispovesti.Nikakav Sandzak ili Raska oblast ili kako god ko nazivao taj deo Srbije nemaju status republike niti bilo cega osim do odredjenog dela zamlje koji se naziva tako kako se naziva,bas kao npr Sumadija ili Negotinska krajina...Sve i da se proglase Bosnjacima ili Bosancima,u Srbiji bi bili nacionalna manjina i nista drugo,cak bi verovatno imali drugacija prava nego sto ih imaju sad.Tako da,ne uporedjujte nesto sto se ne moze uporedjivati nikako.
I

Isrine radi...

pre 23 dana

Entitet ne republika bar bi to trebao znati.Pa sta sad i mi da povedemo rat i proglasimo republiku bosnjacku????O cemu ti pricas ???I mi smo u ratu imali zlikovce ali ne genocidase
J

Jedna je Republika Srpska

pre 23 dana

Koja 3 entiteta? Hrvatima su slimke namjestili Komšića da ih prca.
@

@Isrine radi

pre 23 dana

Poveli ste rat 1992. proglasili repubilku BiH, kao da je vasa prcija, sad se zovete Federacija, ali i dalje zelite da BiH bude cela vasa. Imali ste genocidase 1914, 1941 i 1992. A sa podrucja Podrinja Srbi su etnicki cisceni u sva tri rata. Samo su muslimani, Hrvati i Albanci pored Nemaca imali jos SS diviziju. Malo li je?
K

Kopnikus

pre 23 dana

A muslimani kolju Srbe ali zapad jede govna
S

Sale84

pre 23 dana

Sto se samog kluba tice, momentalno ali momentalno izbacivanje iz lige!!!! I ne samo iz lige nego iz clanstva FSS, zajednice klubove iz svega sto ih povezuje sa sportom u nasoj drzavi!!! Pa nek idu gde god hoce da igraju ali ovde vise ne i tacka!!!!
j

jjjjjjjjj

pre 23 dana

to je bilo i ocekivano kao sto je ocekivano da ce se sutra na stadionu Zvezde nositi Mladiceve zastave, nije tesko covek da nas zavadi a mi uvek padamo na te zapadnjacke fore
B

Boban Batke

pre 23 dana

Verovatno da Samö sto ovo danas je bilo protiv drzave ili
B

Bijeljina

pre 23 dana

Ovi po muslimanskim portalima likuju kako se sandzaklije sprdaju sa Srbima u sred Srbije.... Treba savez da ih izbaci u ime 30.000 Srpskih žrtava u Republici Srpskoj!
t

torotan

pre 23 dana

Oni imaju portale?!
Р

Република Српска

pre 23 dana

Молим све српске фудбалере да у будућности одбију да играју за Нови Пазар..... Па нека довлаче фудбалере из Авганистан и Бангладеша
F

FSS REAGUJ

pre 23 dana

-12 bodova i pravac druga liga
R

Rubikova kocka

pre 23 dana

Malo.... Bez - 30 ništa, samo da igraju ono formalno!
S

Sascha 2010S

pre 23 dana

Ovo je portal Sporta,ne razumem zasto dozoljavate ovakve komentare! Ovo je drzava Srbija ,kome se ne svidja ,moze slobodno da ide dalje,preko grane
S

Sladator

pre 23 dana

107 : 84 boli kao američko dupe u Vijetnamu
N

Ne lupetaj

pre 23 dana

Samo 19 je bilo protiv, rezolucija je ubedljivo izglasana.
R

Realno istina

pre 23 dana

@ne lupetaj razmisli malo da li si u pravu.
N

Nadan

pre 23 dana

U rezoluciji se nigdje ne spominje ni rijec srbi ni narod, napisana je u pasivu. Trigeruje vas rezolucija jer znate ko je i sta pocinio ali ne pada vam na pamet da priznate, naravno. Inat silan, srpski je li tako? Prije nego udarite kontru komentarom o drugim zrtvama - svaki genocid i ratni zlocin je za osudu, niko ne treba bit postedjen
B

Boners

pre 23 dana

Pises gluposti, ne znas ni sta je genocid a kao pripadnik hrvatskog naroda bi vrlo dobro trebao da znas.
S

Sale84

pre 23 dana

Ne moze biti genocid kad branis svoj narod!!!! Zapamti to i ti i svi ostali koji dele tvoje misljenje!!! Ovo ste dobili samo na konto politike i nicega vise, ali i sve ovo ce se jednom lane zvati a onda ce se drugacija pesma pevati!!!
m

minister

pre 23 dana

bas si se ti trigerovao ahahaaa
1

1912

pre 23 dana

Počinjen je ratni zločin prema pripadnicima 28. divizije tzv. vojske BiH koju je predvodio Naser Orić. Ta divizija se posle pada Srebrenice povlačila prema Tuzli kada su mnogi stradali. Ali to je ratni zločin a ne genocid.
K

Kuvelja

pre 23 dana

Pravi onaj selifijski grad 🤢🤢🤢
N

Nekac035

pre 23 dana

Izbacite ih iz lige!
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

Srpska mi truba zatrubi iz toga sela Drenova, sprem'te se sprem'te Četnici silna će borba da bude, zagrmi Draža vojvoda bacajte 💣 Četnici, zagrmi Draža vojvoda bacajte 💣Četnici, iz ove naše pobede radja se 🌞 slobode. ŽIVELA 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
A

Auuu

pre 23 dana

Kakva bolest ovde zivi. Pojedini su jos u II svetkom ratu i ratovima '90, dok vam deca nemaju sta da jedu i radite za bedne plate i zivite bedne zivote. Pozabavite se stvarnim problemima, od Draze nema hleba.
M

Mezotericki

pre 23 dana

I ovo je na sportskom portalu dozvoljeno?? Admini reagujte, vidite li kakve komentare ljudi pisu!!
Б

Бск

pre 23 dana

Чему сад чуђење? То је нешто ново да они имају свакакве пароле и скандирања? Да смо нормални као људи и друштво и држава, ови не би никад ни могли да играју у нашој лиги јер отоврено позивају на сепаратизам, шире мржњу према српском народу, непоштују државу у којој живе. Колико је то болесна средина говори податак да су пар пута и тукли играче српске националности. Два пута су ушли у Суперлигу а ниједном на терени то нису изборили. Овде се изнова и изнова потрврђују две ствари. Прва да кад не поштујеш себе не заслужујеш ни да те други поштују. Друга ствар људи морају мало да укључе мозак и схвате неке ствари. Нису то нама никаква браћа нити "наши" људи нити ће икад бити. Гледајмо себе и чувајмо своје. Избацити их заувек из српског фудбала из професионалног ранга такмичења као и било који клуб било чије националне мањине која не поштује ову државу и народ!
g

ggg1

pre 23 dana

konacno crno i crveno beli slozni protiv.....
e

ej breee

pre 23 dana

Svaki igrac Srbin posle utakmice da raskine ugovor, da im se oduzmu bodovi i prdsednik kluba suspenzija dve godine. Po kratkom postpuku sve, da znaju svi iz Pazara da znaju da zive u Srbiji i da moraju da je postuju.
Р

Република Српска

pre 23 dana

Нема веће болести од кризе идентитета 😱😱😱..... 107 - 84 довиђења и пријатно ❤️💙🤍☦️
T

To je

pre 23 dana

To je kao u fudbalu sutevi u gol😀druze,resultat je da ste izgubili.
К

Косингас

pre 23 dana

Одмах избацити из лиге!!! Одрапити им милионску казну. За ове примитивце који пљују по држави у којој живе најстрожија казна. А, клуб у Српску лигу.
B

Boban Batke

pre 23 dana

Nemam zaista nista protiv ljudi iz Pazara,ali ovo je zaista previse i nije prvi put. Zna se gde su granice,ako vam se bilo kome ne svidja ovde izvolite dalje, Ovo me sme proci bez kazne nikako
m

ma daa

pre 23 dana

Sledecu sezonu da pocnu sa -12 bodova i polako pravac u trecu ligu.
g

gost 4444

pre 23 dana

klub iz mog sela nije zeleo da ide na gostovanje Kostam Polju iz Delimedja,selu udaljenom 250 km od Kraljeva,iznad Tutina.Nakon kazne od matičnog saveza od 10 000 dinara,takodje im je receno da bi trebalo da budu izbaceni iz lige zbog toga haha.Da je srece i da ostalih 13 ekipa iz lige uradi isto,pa neka igraju sami izmedju sebu u krugu Pazara.
g

gost 4444

pre 23 dana

A cena celog putovanja do Delimedja izadje 30000 dinara.Jos i da platimo da ih zabavljamo.
R

Rubikova kocka

pre 23 dana

Izbaci ti ih u zadnju ligu koja postoji! Odvratni su 🤢
Б

Блок

pre 23 dana

Сваки Србин треба да одбије да игра за њих ! И срам вас ко све што ниси подржали Кљајића ! Ако образа имате сви Срби који играју за Нови Пазар треба да траже раскид сарадње! Имају све у Србији ,сва права и опет их неко потпаљује. Да Бог испали у трећу лигу! Србија!
B

Burek

pre 23 dana

Tačno Borac BL i Novi Pazar treba da zamene međusobno lige
H

Hello monkey

pre 23 dana

Banja Luka je Srpski grad i nikada ga nećemo napustiti!
T

Trike

pre 23 dana

Politicki ih je Rasim LJaic ubacio u BETON LIGU politicki ih odrzavate u ligu (drzavni projekat) ali ovi vam ovako uzvracaju.
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

Hvala ti brate što mi nisi objavio dva komentara. Živela 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
U

U pravu su

pre 23 dana

Rezolucija je izglasana u UN, šta je sporno?
e

eeh

pre 23 dana

Ta ista UN nece da otvori pitanje Jasenovca jer kao "Ne mogu da se bave stvarima koje su se desile pre osnivanja UN". Klovn organizacija 🤡🤡🤡
D

Džukela klasična

pre 23 dana

Izglasana je i rezolucija 1244 i to u SB koja je obavezujuća, za razliku od ove koju je izglasala skupština i nije obavezujuća. Naravno od 1244 rezolucije nema ništa što je potpisano a ide u korist Srbiji i Srbima
И

Изгласана

pre 23 dana

са 84:107????
n

neshha

pre 23 dana

Odluke UN jos od 99. su ekstremno sporne jer oni odavno nemaju nikakav uticaj niti legitimitet!Dobro da nisi jos spomenuo Haski tribunal,najsmesniju pravnu instituciju na planeti.
B

Boban Batke

pre 23 dana

Sporno je to sto ti nisi normalan eto to ovo je druze Sport fudbal nije politika Pored toga ,ovo je drzava SRBIJA ,a ovako nesto neka bilo ko postavi negde druge ili i dalje ne razumes
K

Kjg

pre 23 dana

Dal ce uefa da reaguje za ovo danas za Vozfovac i za ovaj Imt????
T

Torcida

pre 23 dana

Sandzak koja se inace brati sa onom pravom iz Splita ide svake godine u Dalmaciju kad je proslava Oluje. A cini mi se i da se razmenjuju sa Splicama, pazarci na Poljud a ovi u NP na utakmice. Previse izdajnika i poturica ova drzava ima, cudo da postojimo jos uvek.
N

Nenad1246

pre 23 dana

To si pomešai sa grobarima oni su dobri sa splićanima.
G

GostPa

pre 23 dana

Sandžak kao zvaničan naziv neke teritorije ne postoji, postoji Raška oblast. Stari Ras je mesto osnivanja prve srpske države. Apsolutno sam za to da nacionalne manjine imaju sva prava zagarantovana Ustavom Republike Srbije, ali ne znam koje im to pravo nije omogućeno. Ukoliko tako nešto postoji, nemam ništa protiv da se izbore za svoje pravo, ali ne pod uslovom da se menja Ustav izmišljanjem nekakve ugroženosti i nepovoljnijih uslova života u odnosu na ostatak stanovništva. Sa druge strane, ukoliko neko radi nešto protivustavno ili protivzakonito ili protiv pravila sporta, potrebno je da bude kažnjen. U ovom slučaju, sva logika ukazuje da je u pitanju direktna provokacija, a ne solidarnost sa žrtvama rata. Human čovek se solidariše sa svim žrtvama rata, kako onim u Srebrenici, tako i onim u Bratuncu, ali i bilo gde na svetu. Loš čovek koristi ružan kolektivni osećaj nakon političkog poraza svoje zemlje da provocira. Molim Vas, objavite mi komentar jer nema ničeg protiv pravila u njemu. Sportski pozdrav!
D

Djape45||

pre 23 dana

Mi da smo genocidan narod vi u Srbiji sada ne bi postojali.
p

prti

pre 23 dana

Jednostavno je zabrana publike celu sledecu sezonu, ukinuti im finansije i poslati 3 ranga nize do amaterskog nivoa.
V

Veljko9

pre 23 dana

**** **** ******** * **********
K

Kazablanka

pre 23 dana

Meni je fascinantno da narod nad kojim je bukvalno izvrsen genocid ne priznaje da je njegov covek izvrsio genocid nad nekim drugim narodom. I to ne priznaje samo zato sto je taj covek bio Srbin. Da je bio neki Amerikanac, pazite samo koliko bi svi skicali i vristali da je pocinjen genocid. Ovako posto je Srbin pocinio, onda se on velica i brani, i govori se za njega da je heroj. Sramota za nas narod.
И

Иван Ц.

pre 23 dana

Сваки нормалан Србин признаје да је почињен ЗЛОЧИН, Злочин није исто што и геноцид...
e

eeh

pre 23 dana

Pa vidi. Oric, koji je slobodan inace i seta se Sarajevom, pije kafu, izlazi itd. Za njega zna ceo Balkan da je koljac i kriminalac, njega velica 99% bosnjaka, a Ratko je osudjen i u zatvoru je. Ne znam sta vise Bosnjaci zele? Sto nam se ne skinu sa k...
Б

Блок

pre 23 dana

Толико си глуп да боли .Верујеш суду "правде" који је ослободио Насера Орића ,Харадинаја ,Готовину . Суд војске против које смо ратовали . Где је био Ратко у време "геноцида" ? ? Шта су хорде исиса из Сребренице радиле ...то те не занима . Пустите ми коментар ! Да имаш мозга знао би ..шта је циљ ...да кажу Република Српска је геноцидна и не може да постоји ...и одштета Србије . Народ који је изгубио 28 посто становништва у Првом Светском рату ,био уништаван у другом ,децу стављали у логоре ,НАТО нас гађао осиромашеним уранијумом семе да нам затре...рат у бих почео ,убијањем Срба ,сватова ...народ који протеран са Космета ,Крајине . Е глупи аутошовинисти .
L

Lele3

pre 23 dana

Dobro bre majku mu, vec decenijama imamo ove prodane duse sandzacke separatiste koji vlaze na neku Veliku Bosnu i koji otvoreno divljaju u Novom Pazaru, slave kada Srbija izgubi neku utakmicu (kosarka od Turaka 2010) itd a drzava nista? Dokle???
A

Azazel

pre 23 dana

Ista je situacija u Bosni sa Rep. Srpskom.
@

@Azazel

pre 23 dana

Nije za porediti Republika Srpska ima Ustav Vladu Policiju i GRANICU,a Novi Pazar je opština u SRBIJI.
U

Ujan Šulj

pre 23 dana

Rat nikome dobro nije doneo osim onima koji su ga pokrenuli i u njemu se obogatili. Narod voli svog komsiju, kolegu bez obzira na versku ili nacionalnu ispovest ali politicar tada nema posla. Njemu trebaju zavade i svadje da se fukara bogati. Zatvoriti im tribinu na par meceva i ne dozvoliti da kojekakve interesne grupe pujdaju narod kao da mu nije preko glave sukoba, tenzija i ratova. Hocemo fudbala a ne politicare! Sikter bre! Pozdrav za nasu bracu u Raskoj, dedovi su im nekada promenili veru, kao sto smo i mi odbacili nasu staroslovensku. Ista smo mi raja kao i braca nam Hrvati. Sa Dinare smo sišli. Ziveo fudbal, koji spaja ljude!
e

eeh

pre 23 dana

Aj bezi bre Jugosloven zbog vas nam se Srbija i rasparcava. J... vas bratstvo i jedinstvo. Ti bi rekao i Kosovo republik samo da mozes kafu na splitskoj rivi da popijes. Poznajem jednog lika igrom slucaja koji letuje u Dubrovniku skoro svake god, kada god dodje odatle prva mu je recenica "pa dobro nisu nas puno dirali", i o cemu mi dalje da pricamo?
N

NE

pre 23 dana

seri..da su ti zaklali nekoga dal bi tako srao
G

Gunglija

pre 23 dana

@eeh Srbija se rasparcava zbog ovih iz Beograda. Najveci izdajnici su u Beogradu i zbog njih se drzava raspada.
G

Gosttt

pre 23 dana

Meni nije jasan ovaj mentalni sklop, majke mi moje. Oni su Srbi, dedovi im Srbi, svi preci im Srbi, zive u Srbiji, a mrze sve sto je srpsko, srpsku himnu nece da pevaju, i pritom se tripuju da su Turci, ili neki ne znam ni ja, izmisljen narod. Kakva je to kolektivna deluzija?
B

Bravo

pre 23 dana

BRATE..Svaka na mestu
G

Go124456

pre 23 dana

Pa po tome su isti srbi iz republike srpske, apsolutno. Rodili se, odrasli , cak platu primaju i otvoreno negiraju i mrze tu zemlju i tvrde da ne postoji.
Б

Блок

pre 23 dana

Срби из Српске ,су од оних што веру за џак брашна нису дали .Није ти поређење на месту .Тј у једном јесу исти ,причају српску и наши у Српској и ови слепци у Рашкој.
G

Gosttt

pre 23 dana

@go124446 Brate mili, ne da nije isto, nego ne znam odakle da pocnem. Mesas babe i zabe.
С

Сале2323

pre 23 dana

Види братац... Школоване барабе и западне службе им написали нову историју. Муамер покојни је посао да су Бошњаци настали од Аријанаца. Не могу сад да ти објашњавам ко су они били, али потражи на нету. Други их уче да потичу од богумила, за које не постоји ниједан доказ да су постојали. Па шире теорије о богумилским краљевима и владарима, ма лудило. А нигде никакав писани доказ, запис, некакав споменик тога, ама ништа. Писана им нова историја, да су све, само не да од Срба потичу. Тако се ради на одсрбљавању са свима, са Црногорцима, Македонцима, муслимана Бошњака, Хрвата бивших католичких Срба, са свима.
N

Nismo braća

pre 23 dana

@Gosttt Hebo te Arsenal!
D

Drndo

pre 23 dana

Izbaciti ih iz lige odmah i to u najnizi rang
T

Tako nekako

pre 23 dana

Kad bi smeli....
I

Istine radi...

pre 23 dana

Pa kad moze Dodik da kaze da ne priznajw Bosnu sto nebi mogli i u Pazaru???
a

auu

pre 23 dana

ovo ne sme da se dozvoli, da neko ovako nesto radi u sred Srbije, kazna i oduzimanje bodova odmah!!

Владан

pre 23 dana

Ово ниједна правна држава не би смела да оћути... без драстичних казни... али Србијом владају ... лепо рече Његош.. "не бојим се вражијега кота, нека га је ка на гори листа, но се бојим зла домаћега"
A

Avram Stepanovic

pre 23 dana

A ti metnuo zastavu Konferderacije koja je htela da se odcepi od Unije a ovde nesto lupetas. Skini to prijatelju, nit ti imas sta sa Amerikom, Konfederacijom ili bilo cime. Ratna je to zastava. Prolivala se neduzna ljudska krv
M

MLN

pre 23 dana

Stavio rasisitičku zastavu i onda još pametuje
G

Grga Cvarak

pre 23 dana

Kad vidim nas narod sa tom Konfederacijskom zastavom, stomak mi se momentalno okrene. Ne zbog toga sto mi nemamo nista sa Amerikom kao sto si ti napisao – mada ti je i to na mjestu – nego zbog toga sto ta zastava predstavlja. Ali to je ono kad imas nepismen narod, pa ili ne zna ili ne razumije istoriju. Doduše, ima i medju nama dosta rasista tako da ove zastave u našem narodu i ne iznenadjuju previse. Sto se tiče transparenta - nije mu mjesto na utakmici. Oko drugih stvari se moze polemisati, ali bar je tu sve jasno.
S

SrbijaSrbijaSrbija

pre 23 dana

Ratko Mladić srpski heroj!!!
D

DraganKojic

pre 23 dana

Treba nam jedan dobar gradjanski rat da ocistimo ove liberalne i ove ostale.
a

arroyo

pre 23 dana

pa ti prehrabri junače prvi ne bi doživeo kraj prvog dana tog rata, aj tišina i u školu
A

A da li bi

pre 23 dana

Ti isao u taj rat ili bi u jednoj ruci drzao hamburger a drugoj koka kolu iz neke fotelje onako patriotski derao AJMO JUNACI A JA CU ZA VAMA
N

Niski Jday

pre 23 dana

U zonu lepo i po dzepu. A ove delikvente koji su razvili transparent uhapsiti.
P

Pazarac srbin

pre 23 dana

Zabraniti im da igraju 5 godina bilo koje takmičenje, pa ako opet urade slično, zabraniti zauvek! Pa ce da poštuju državu u kojoj žive, ne treba da je vole! Bili bi manji od makovog zrna, sisice!
B

Bosanac srbin iz Tuzle

pre 23 dana

Sta mislis jel ovi sto su se spustili sa Manjace u Banjaluku postuju drzavu BiH,kako ste samo licemjerni..hocete da se sve vase pika,a tudje ko šiša..
z

zvezdasssss

pre 23 dana

Prosle godine je Marakana zatvarana jer je od reci gasprom na istoku ostalo R M sto asocira na svi znamo koga. Tad je uefa uletela sa pricom da ne sme nista ratno na tribini da bude, kako li ce za ovo reagovati?
b

brojke i slova

pre 23 dana

fali im godina 1942. na transparentu, ubijeno preko 6.000 Srba u Srebrenici od strane ustasa i muslimana.
D

Delija NBGD

pre 23 dana

Ako im se ne svidja Srbija, ako toliko vole Tursku, zasto se ne presele u Istanbul? Zasto se ne presele tu prekoputa u Fildzan 23% ba? Da je FSS normalan, ovaj klub bi leteo u petu ligu.
S

Srbisrbima

pre 23 dana

A zasto se srbi iz rs-a ne presele u srbiju? Kakvi ste vi licemjeri, doslovno hocete da svi drugi pred vama kicmu savijaju
@

@Srbisrbima

pre 23 dana

Зато што је то србска земља, земља наших прадједова, и ми одатле не идемо јер смо своји на своме, од прадавних времена.
z

zaks

pre 23 dana

Ne treba klub kažnjavati.Jednostavno pohapsiti one koji su stavili transparent, pa neka ih je i hiljadu.Sve u zatvor.
C

Cer

pre 23 dana

Djenerale nek je tvojoj majci hvala
R

Runda n

pre 23 dana

djenerake veliko hvala i saljemo ti pampers u znak zahvalnosti
D

Djimini

pre 23 dana

U međuvremenu, na Marakani rutinski nacistička skandiranja, nikom ništa. Normalna država, Nemačka iz 1927. da pozavidi
N

Nemac80

pre 23 dana

Tako i treba,nek se zna istina
M

Medaa93

pre 23 dana

Poturica je gori od turcina, sportski pozdrav.
b

bis

pre 23 dana

Ljubitelji Acif Efendije, u njegovo vreme su Pazarci trazili da budu prikljuceni NDH.
O

Objektivan99

pre 23 dana

A Dunav osiguranje državno preduzeće države sponzoriše klub čiji navijači ističu ovakvu parolu direktno protiv država i naroda Srbije. Ako i dalje budu sponzor sve je jasno, a biće…
E

E sad

pre 23 dana

Izbaciti ih iz lige u 5.rang pa nek idu da igraju Premier ligu BiH.
R

Realni batica

pre 23 dana

Da je ratni zlocin, jeste, da se ne lazemo. Ali 5-10k zrtava, koliko ih je vec, nema sanse da bude genocid. Ali eto, svi su protiv nas, nista mi tu ne mozemo...
K

Kimmi

pre 23 dana

Genocid je pravni termin i nije određen brojem žrtava. Pri čemu ne kažem 'bio je genocid' (niti mislim da je bio). A slažem se da je 1/1 ratni zločin.
s

state

pre 23 dana

kojih 5-10 hiljada?!
N

Nenad1246

pre 23 dana

Gde je živi tekstualni prenos? Važno da nas smarate onom glupošću nekom košarkom šta li je.
z

znaciiiii

pre 23 dana

izbaciti u srpsku ligu odma i to je to
K

Ksjsjdjsj

pre 23 dana

Ako ima drzave,odmah u trecu ligu,pa nek tamo provociraju 95% naroda ove zemlje.
A

AV24

pre 23 dana

nije 95% nego 65%. Obrazuj se
@

@гусиње

pre 23 dana

Одакле ти ? Има интернета у планинама ?
G

Ggostt

pre 23 dana

Izbaciti iz lige momentalno!!
D

De jaan

pre 23 dana

Nije bio gonecid.
N

Nemac80

pre 23 dana

Budi frajer pa to sad javno objavi🤣🤣🤣🤣🤣
n

nedano

pre 23 dana

Kako bolan nije bio? Najdokumentovaniji zlocin, bezbroj klipova i izjava. To sto nisi ti i mnogi pregledali je vas problem.
n

neshha

pre 23 dana

@nedano Kao prvo nije bio genocid nego ratni zlocin.Kao drugo,probaj bilo gde u Turskoj samo da sapnes a kamoli ovako javno da kazes da je pocinjen genocid nad Jermenima!!!Pa ne bi vece ziv docekao.
Ј

Јесте

pre 23 dana

Па и јесте био је геноцид али над Србима исто као Јасеновац
D

Da je ovo

pre 23 dana

normalna drzava, u beton ligu momentalno
a

aconi89

pre 23 dana

Najgori klub u zemlji,sada su to i dokazali.Dao bog sledece sezone da ispadnu u prvu ligu.
G

Gost99

pre 23 dana

To nije kriv klub, krivi su ti dole "vatreni navijaci"
a

aconi89

pre 23 dana

Najgori klub u zemlji,sada su to i dokazali.Dao bog sledece sezone da ispadnu u prvu ligu.
S

Samuilo

pre 23 dana

Da smo neka drzava ovakvima katanac na stadion i beton liga, paknek opet sire transparente..Provokatori obicni..
D

Dr Khumalo

pre 23 dana

Totalno bespotrebna politizacija sporta bez ikakve potrebe. Nije prvi put za Pazar da se fudbal koristi u druge svrhe.
g

gostimirmmm

pre 23 dana

izbaciti stoku dozivotno iz srpskih takmicenja. ili ces postovati zemlju ili slobodan si da odes, ne moras voleti srbiju, ali postuj makar. ti komentari za ‘navijace’ i ‘pun stadion’ zaobidjite. draza mi ivanjica i javor, kakva god da je oranica, no pazar koji mrzi srbe i srbiju
P

Pazar

pre 23 dana

I Pazar i ne mrze Srbe i Srbiju. Politika je nešto drugo.
N

Nemac80

pre 23 dana

Pazar voli maticu Bosnu
M

Medaa93

pre 23 dana

Nemac80 pa sta cekate, i opet cu da kazem da je poturica gori od turcina, ajde lepo da vas mi izbacimo iz lige a vi da preselite stadion u bosnu ili tursku, jer nit vas zelimo ovde niti nam trebate.
G

Gusinje

pre 23 dana

Sve u skladu sa odlukom UN-a. Pa i Beograđani su proslavili ovu odluku sa dugom kolonom vozila sa srpskim zastavama.
j

jun

pre 23 dana

evo ga ekspert za UN.
e

eeh

pre 23 dana

Jel krijes "bre" dok letujes po Hrvatskoj i Albaniji? Jel se predstavljas kao Crnogorac da te ne bi dirali? :)