TREĆA SMENA: Derbi u Meksiku, Kolon nezaustavljiv u Argentini, igra se u Kolumbiji, Urugvaju, Japanu...

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.03.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Argentine)

Kolon je u hit početka drugog izdanja Liga kupa Argentine. Ekipa iz Santa Fea ima maksimalan učinak, jedina u Grupi A, a za 270 minuta nijednom nije primila gol. Prilika za nova tri boda je gostovanje Aldosivija. Domaćin je poražen od tima iz Mar del Plate na poslednje dve utakmice, a nije uspeo da postigne ni gol.

LANUS – ATLETIKO TUKUMAN, 23.20

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Lanus je startovao novu sezonu u Argenini sa dva pobede, ali je prethodne nedelje poražen od Union Santa Fea sa 3:2. Atletiko Tukuman je bez trijumfa u prve dve utakmice, sa samo bodom na kontu. Poslednja tri meča ova dva tima su završena nerešenim ishodom. Tukuman u poslednjoj deceniji nijednom nije pobedio Lanusa.

PENJAROL – RIVER PLEJT, 00.15

(Fudbal, Urugvaj, Klausura)

Žuto-crni su solidni ove sezone, imaju pet bodova manje od lidera, gradskog rivala Montevideo Sitija. Penjarol na tri utakmice ove sezone nije pobedio na svom stadionu Kampeone del Siglo, pa je dolazak River Plejta, zvučnog imena kao i argentinski velikan, ali skromne istorije, prilika za prvu pobedu kod kuće. Gosti su trenutno sedmi u urugvajskoj Klausuri, sa samo dva boda manje od giganta iz Montevidea. U prethodna četiri meča River je čak dva puta pobedio Penjarol. Prošle godine u Aperturi je slavio u gostima protiv žuto-crnih sa 2:1.

SAN LORENCO – URAKAN, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

San Lorenco igra loše na startu ove sezone. Ima dva poraza u nizu, a prošle nedelje je tim iz Buenos Ajresa ponižen na svom teremu od Sentral Kordobe iz Santijago del Estera. Kada igraju ova dva tima ne dolazi veliki broj golova. Na čak 10 mečeva u nizu bilo je 0-2. U poslednjem odmeravanju snaga pre godinu i po, Urakan je pobedio gradskog rivala sa 2:0.

KLUB AMERIKA – LEON, 02.00

(Fudbal, Meksiko, Klausura)

Velikan iz Meksiko Sitija je odličan ove sezone, posebno na svom stadionu, velelepnom objektu Asteka gde je pobedio svih pet utakmica u novom šampionatu. Leon je prošle godine dominirao, osvojio Aperturu, ali ove sezone je slab, na pretposlednjem mestu. Gosti dolaze kao autsajderi u prestonicu. Ameriku je ove godine preporodio argentinski trener Santijago Solari. Tim iz Meksiko Sitija ima samo dva boda manje od lidera Kruz Azula.

AGVILAS – ATLETIKO NASIONAL, 02.00

(Fudbal, Kolumbija, Apertura)

Velikan iz Medeljina trebalo bi ove sezone da se bori za titulu u Kolumbiji. Trenutno su Zeleni peti sa pet bodova manje od lidera Deportiva iz Kalija. Agvilas je u donjem delu tabele sa samo jednom pobedom na devet mečeva. Atletiko Nasional ne može da se pohvali dobrim rezulatima na gostovanjima. Samo je jednom slavio u četiri utakmice. Prošle sezone ekipa iz Medeljina je dva puta pobedila u Rionegru, u osmini finala Kupa posle boljeg izvođenja jedanaesteaca, a u Klausuri je slavila sa 3:2.

MONTEREJ – KERETARO, 02.05

(Fudbal, Meksiko, Klausura)

Monterej je ima velike ambcije ove sezone, želi opet na meksički tron. Posle problem sa virusom korona i nekoliko loših utakmica, četa Havijera Agirea je bes iskalila prethodne nedelje u Huarezu kada je domaćin razbijen sa 6:1. Prodradio je Holanđanin, nekadašnji fudbaler Totenhema Vinsent Jansen, strelac dva gola. Keretaro je u lošoj seriji, nije pobedio već četiri kola (po dva poraza i remija). Monterej je ove sezone na svom terenu na tri utakmice samo jednom primio gol.

JOKOHAMA MARINOS – HIROŠIMA, 05.00

(Fudbal, Japan 1)

Jokohama je na startu japanske Džej lige očekivano poražena od šampiona Kavasakija sa 2:0. Hirošima je osvojila bod (1:1) na svom terenu protiv Sendaija. Na prethodne dve utakmice u Jokohami domaćin je pobedio Hirošimu sa 3:1. Na tri vezana utakmice ova dva tima dolazilo je tri ili više golova.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara