TREĆA SMENA: Kvalifikacije za Libertadores, Juta na Lejkerse i još ponešto

Vreme čitanja: 3min | sre. 24.02.21. | 22:30

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

MOTAGAUA – REAL SOSIJEDAD, 23.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Honduras 1)

Real Sosijedad je redovna mušterija Orlova. U poslednjih osam mečeva Motagaua je u šest navrata pobeđivala uz dva remija, a poslednji put kada su se sastali spakovala je pet komada ekipi iz Kolona. Domaćin je odlično počeo šampionat, sa maksimalnih šest bodova, dok je Sosijedad odigrao jedan meč u kojem je iskamčio bod. Jasno je ko će biti veliki favorit u Tegučigalpi.

SEZAR VALJEHO – KARAKAS, 23.15

(Fudbal, kvalifikacije za Libertadores, prva utakmica)

Renome i istorijat igranja u Libertadoresu daleko je na strani gostiju iz Venecuele koji su 13 puta učestvovali na najznačajnijem klupskom takmičenju Južne Amerike. Uprkos tome, domaćin je taj koji slovi za favorita. Poete se nadaju pobedi u Truhilju na obali Tihog okeana i rezultatskoj zalihi pred revanš u prestonici Venecuele. Sezar Valjeho se bori za drugi nastup u Libertadoresu, prvi od 2013. godine, ali put do kontinentalne elite je dug i zahtevan.

ROJAL PARI – GVARANI, 01.30

(Fudbal, kvalifikacije za Libertadores, prva utakmica)

Bolivijski i paragvajski predstavnik nikada nisu ukrštali koplja, ali će ekipa Gvaranija u Santa Kruzu biti veliki favorit iz razloga što uveki igra utakmice u 2021. godini, dok je Rojal poslednju odigrao 31. decembra kada je u domaćem prvenstvu savladao Horhe Vilsterman 3:0. Gvarani možda nije napravio dobru uvertiru za prvu utakmicu dvomeča kvalifikacija za Libertadores, ali je pre poraza od Olimpije pobeđivao 12. Oktobar (2:1) i River Plejt (4:1).

BUKARAMANGA – ATLETIKO NASIONAL, 00.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Atletiko Nasional zauzima treće mesto na tabeli, ali mu potencijalna pobeda u gostima donosi drugu poziciju i preskakanje Juniora koji ima dva boda i dve utakmice više. Zeleni nisu izgubili pet puta uzastopno (tri pobede), a poslednji put kada su gostovali Bukaramangi oktobra 2020. pobedili su je 2:1. Uzdaju se u prvu napadačku opciju Hefersona Dukea špica koji se sa četiri gola nalazi na deobi prvog mesta liste strelaca.

KANKUN – TAPATIO, 02.05

(Fudbal, Meksiko 1)

Domaćin drži fenjer kao potvrdu da je najlošiji tim dosadašnjeg toka meksičke druge lige. Osvojio je samo pet od mogućih 18 bodova, a u poslednjoj rundi ga je isprašila Selaja 4:0. Na noge mu dolazi Tapatio koji vreba treću pobedu u poslednje četri utakmice. Ukoliko gosti slave skočiće na prvu poziciju i sa 11 doći će na brojku od čak 15 bodova, budući da se u drugoj ligi Meksika pobeda na strani vrednuje četiri boda.

INDIJANA – GOLDEN STEJT, 01.30

(Košarka, NBA)

Gubili su od Orlanda i Šarlota, a zatim prekinuli mini seriju poraza protiv Njujork Niksa uz sjajnih 37 poena Stefa Karija koji je šutirao 7/14 za tri poena. Sada su se namerili na Indijanu koja ih je pobeđivala u poslednja dva međusobna okršaja. Pejsersi su prethodna dva meča rešavali u produžecima, prvo ih je pobedio Čikago, pa su upisali trijumf protiv Minesote.

FINIKS – ŠARLOT, 03.00

(Košarka, NBA)

Finiks je ozbiljan plej-of materijal. U poslednjih par dana vezao je tri pobede, poslednje dve protiv Portlanda i Memfisa sa preko 30 razlike, pre toga savladao je Nju Orleans sa 18. Šarlot nije napravio dobru uvertitu za okršaj sa Bukerom i saigračima pošto je ubedljivo poražen od Jute, a takođe se ne seća po dobrom ni poslednja dva međusobna duela sa Sansima.

JUTA – LOS ANĐELES LEJKERS, 04.00

(Košarka, NBA)

Kakve brojke ima Juta od devetog januara ove godine! Džezeri su odigrali 23 utakmice i poklekli samo u dva navrata - pred Denver Nagetsima i Los Anđeles Klipersima. Nisu mogli da dobiju povoljniji momenat da se suoče sa Lejkersima pošto je šampion poražen čak četiri puta u poslednjih pet mečeva. Već neko vreme Jezerašima fali Entoni Dejvis zbog povrede Ahilove tetive i to se očigledno oseća.


tagovi

Treća smenaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara