TREĆA SMENA: Na terenu drugoligaši u Čileu, Urugvaju, Brazilu, Ekvadoru...

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.06.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Čile 2)

Fudbaleri Kokimba su odlično započeli novu sezonu. Nemaju poraz posle sedam kola i zasluženo su prvi na tabeli. Pobedili su pet mečeva, remizirali na još dva i na sjajnom su putu da se plasiraju u Primeru. Atmosfera je u ekipi još bolja posle pobede nad Santa Kruzom sa 7:1. Naredni rival, Kopijapo, nije uspeo da savlada Kokimbo na poslednja dva duela, odigrana 2018. godine. Oba puta je današnji domaćin trijumfovao sa po 2:1. Kipijapo je ove sezone pobedio, izgubio i odigrao nerešeno po dva puta.

ALBION MONTEVIDEO - SERO, 00.30

(Fudbal, Urugvaj 2)

Počinje nova sezona u urugvajskoj Segundi, noćas je na programu prvo kolo. Zanimljiv meč igraju Albion i Sero u Montevideu. Albion je prošle sezone jedva izborio opstanak u Segundi, igrao je plej-aut, u kojem je u finalu savladao Kolon sa 4:0. Sero je s druge strane u martu ispao iz Primere, u Klausuri je bio 14, ali kada su se sabrali i rezultati u Aperturi, morao je u niži rang. Pokušaće plavo-beli da se vrate ekspresno u elitu. U odnosu na Albion su u prednosti, igrali su takmičarske mečeve do kraja marta, dva meseca duže nego drugoligaši.

GVAJAKIL - INDEPENDIJENTE ŽUNIOR, 02.00

(Fudbal, Ekvador 2)

Fudbaleri Gvajakila i Independijente Žuniora imaju ambicije da se plasiraju u Primeru. Za sada su na solidnom putu, u igri su za drugo mesto na tabeli posle 10 odigranih kola. Samo se Kumbaja odvojila na vrhu, El Nacional, Gvajakil, Žunior i Čakaritas će da se bore za drugu poziciju. Ove sezone su se sastajali već jednom, 30. marta. Tada je Gvajakil bio uspešniji kao gost, trijumfovao je sa 3:2. Nijedan od ova dva tima nije pobedio na poslednja dva susreta. Sada traže izlazak iz mini krize.

ČETVRTI JUL - SAO PAULO, 02.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Ne dovodi se u pitanje to ko je favorit u ovom meču. Velikan Sao Paulo u šesnaestini Kupa Brazila gostuje niželigašu Četvrtom julu. On je igrao u šampionatu Pjaujense, bio je 3. na tabeli i nije uspeo da se plasira u plej-of. Sao Paulo je prošlog vikenda započeo takmičenje u Seriji A, u jednom od derbija kola je odigrao 0:0 protiv Fluminensea. Pre toga je lako prošao u osminu finala Koša Libertadores, bio je drugi u grupi sa Rasingom, Sporting Kristalom i Rentistasom. Četvrti jul nije izgubio na poslednjih šest mečeva.

DENVER - PORTLAND, 03.00

(Košarka, NBA)

Dramatična serija u plej-ofu NBA lige se nastavlja. Prvo je Portland poveo sa 1:0, zatim su Nagetsi preokrenuli na 2:1, a zatim su Trejlbejzersi u subotu izjednačili na 2:2. Sada se takmičenje vratilo u Denver, a ponovo će svi pogledi da budu upreti u Nikolu Jokića. Portland je u četvrtom meču uspeo potpuno da ga zaustavi, taj meč je završio sa samo 16 poena i devet skokova. Moraće da bude na mnogo višem nivou do kraja serije, ako želi da se domogne četvrtfinala. Prethodni meč Portland je dobio timskom igrom, Pauel je postigao 29, Mekolum 21, a Nurkić 17 poena.

FENIKS - LOS ANĐELES LEJKERS, 04.00

(Košarka, NBA)

Ne igra Feniks tako dobro u plej-ofu, onako kako se očekivalo. Izmakla mu je prva pozicija u Zapadnoj konferenciji za samo jednu pobedu, pa mu je sada rival aktuelni šampion. Poveli su Sansi sa 1:0, Lejkersi su preokrenuli na 2:1, a zatim je Feniks u nedelju izjednačio na 2:2 pobedom u Gradu anđela sa 100:92. Sada se serija vratila u Arizonu, u halu u kojoj je Feniks izgubio samo dva od poslednjih 17 mečeva. Sada će da bude i navijača, dozvoljeno je do 16.000 ljudi da bude na tribinama. Biće to dodatan vetar u leđa.


tagovi

Brazil 2Ekvador 2Urugvaj 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara