TREĆA SMENA: Penjarol dominira u Urugvaju, Bostonu se crta veliko finale NBA lige

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fuidbal, Urugvaj 1)

Penjarol dominira ove sezone u šampionatu Urugvaja. Ima 11 pobeda i dva remija, bez poraza, sa samo šest primljenih golova i ima prednost u odnosu na Nasional čak sedam bodova. Progreso je novi član elite, dobro je startovao, ali je upao u crnu seriju. Vezao je tri poraza, pa je sada četvrti. Poslednji duel ovih timova pre dve i po godine završen je bez golova.

STRONGEST- GUABIRA, 02.00

(Fudbal, Bolivija 1)

Strongest je osvojio četiri boda u prva dva kola šampiona Bolivije. Tigrovi su uz Bolivar favorit za titulu u šampionatu zemlje podno Anda. Guabira je sakupila samo bod u prva dva kola. Prošle sezone Guabira je na svom terenu pobedila Strongest sa 4:1. Prethodna tri meča ovih rivala su završena tipom 0-2 pogotka.

SAO PAULO – AGVIJA DE MARABA, 02.30

(Fudbal, Kup Brazila)

U prvom meču šesnaestine finala Kupa Brazila, Sao Paulo je na svom terenu pobedio Agviju sa 3:1, pa ne bi trebalo da ima problema na svom Mourumbiju da sačuva prednost protiv tima koji igra u Seriji D, odnosno četvrtom rangu brazilskog fudbala.

SANTA FE – ONSE KALDAS, 03.30

(Fudbal, Kolumbija 1)

Ova dva tima bi u direktnom dvoboju u Bogoti mogla da odluče o prvom mestu u Grupi B kolumbijskog Kvandragulara koji vodi u finale i borbu za tron. Domaćin ima sedam bodova iz tri meča, nije primio nijedan gol u drugoj fazi šampionata. Onse Kaldas je takođe bez poraza, ima dva boda manje i jedan primljeni pogodak na tri utakmice. Pre pet dana u duelu ovih timova nije bilo golova.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

BOSTON – INDIJANA, 02.00

(Košarka, NBA liga)

Seltiksi su se namučili u prvom meču finalne serije Istoka sa Indijanom. Pejsersi su pali tek posle produžetaka. Boston ostaje veliki favorit. Najbolji tim u ligaškom delu sezone je u prethodne dve runde oba puta slavio sa po 4:1 protiv Majamija u četvrtfinalu i Klivlenda u polufinalu. Zanimljivo da su oba poraza doživljena u svom TD Gardenu. Indijana je bila šesta u prvom delu sezone i bez prednosti domaćeg terena eliminisala je Milvoki i Njujork Nikse. Oba rivala Indijane su bile oslabljena povredama ključnih igrača.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara