TREĆA SMENA: Rasing čeka Argentinos Juniorse, Kardozov Libertad maršira ka prvom mestu, Bogdanović na parketu

Vreme čitanja: 3min | pon. 22.03.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

RASING – ARGENTINOS JUNIORS, 01.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Nisu na dobar način otvorili Rasing i Argentinos drugo izdanje Liga kupa Argentine. Argentinos Juniorsi su vezali tri poraza, ali su potom srušili River Plejt i Godoj Kruz. Porazom je i Rasing započeo novu sezonu. Usledila su dva remija, pa dve pobede. Očigledan je uspun forme. Oba tima su se plasirala u drugu rundu Kupa Argentine, a kada su prethodni put delili megdan, pobednika nije bilo.

DEPORTIVO KUENKA – ORENSE, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Uzeli su Kuenka i Orense od svega po malo. Zasladili su se jednom pobedom i prošarali porazima i remijima. Kuenka je iz prva četiri kola sakupila pet bodova, Orense jedan manje, a trijumfom bi oba tima skočila u gornji dom. Do sada su se dva puta sastajali i oba puta je meč završen nerešenim ishodom uz golove.

PATRIOTAS – LA EKIDAD, 00.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Zaređao je La Ekidad sa dobrim igrama i rezultatima u kolumbijskoj Aperturi, ali ga peče poraz u kvalifikacijama za Kopa Sudamerikanu. Pasto je uzeo meru La Ekidadu i ima 2:1 pred revanš. Zauzima La Ekidad 5. mesto, a trijumfom bi makar privremeno izbio na čelo tabele. Patriotas je u seriji od tri poraza bi sva je prilika da tu neće stati.

PETROLERA – BUKARAMANGA, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Bukaramanga ima zicer. Ovo ne sme da propusti. Gostuje fenjerašu Petroleri, koja je bez pobede i sa samo tri osvojena boda. Četiri neuspeha je zabeležila Petrolera, a Bukaramanga je neporažena na prethodna tri meča. Poslednji njihov duel doneo je goleadu, a Bukaramanga je slavila sa 3:2.

LIBERTAD – SPORTIVO LUKENJO, 00.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Oskar Kardozo i Libertad ponovo jurišaju na titulu. Bivši igrač Benfike i Olimpijakosa teroriše protivničke odbrane u Paragvaju. Na sedam utakmica postigao je četiri gola. Krenuo je Libertad sa tri pobede, a zatim su usledile pobede i porazi naizmenično. Uprkos dva kiksa, Libertad je unajboljoj poziciji. Ima dve utakmice manje od vodeće Olimpije i pobedom se vraća na prvo mesto. Sportivo Lukenjo je u prošlom kolu iznenadio Olimpiju i Rokea Santa Kruza, a iz prethodna dva sudara sa Libertadom je izašao neporažen.

MELGAR – AJAKUČO, 00.00

(Fudbal, Peru 1)

Ajakučo je preskočio prvo kolo i ovo će mu biti prva utakmica u novoj sezoni peruanskog šampionata. Melgar je na startu remizirao sa Deportesom. Ajakuču su u fokusu bile kvalifikacije za Kopa Libertadores u kojima je doživeo dva poraza od Gremija. Poslednji međusobni susret pripao je Ajakuču (2:0).

ČIKAGO – JUTA, 02.00

(Košarka, SAD, NBA)

Juta je verovatno najprijatnije iznenađenje ove sezone. Fantastično igraju Džezeri i nalaze se na liderskoj poziciji u zapadnoj konferenciji sa skorom 30-11. Čikago se u Istočnoj konferenciji bori za ulazak u plej-of i sa skorom 19-22 drži 10. mesto. Oba tima su bila uspešna u minuloj rundi. Juta je porazila Toronto, a Bulsi ekipu Detroita.

LA KLIPERS – ATLANTA, 03.00

(Košarka, SAD, NBA)

Atlanta je vezala osam bobeda i probila se do četvrte pozicije u Istočnoj konferenciji. U naletu su Hoksi, preslišali su i aktuelnog šampiona, a polako i Bogdan Bogdanović hvata ritam posle izlaska iz povrede. Oborila je Atlanta u Stejples centru Lejkerse, a sada želi da dođe do dobrog rezultata i protiv Klipersa u istoj dvorani. Klipersi su četvrti tim Zapadne konferencije, a kada su u januaru odmerili snage, maestralni Tre Jang je sa 38 poena vodio Atlantu do pobede.


tagovi

Treća smenaJužna AmerikaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara