TREĆA SMENA: Revanši u Kupu Brazila i Kolumbije, derbi u Boliviji i Lala u seriji poraza

Vreme čitanja: 3min | čet. 05.08.21. | 23:19

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Brazila)

Preostalo je da Santos odradi posao. Posle pobede od 4:0 u prvom meču osmine finala Kupa Brazila nad Žuazeirenseom, ekipa iz Vile Belmiro stiže na megdan četvrtoligašu sa promešanim kartama. Nema dileme da će trener Santosa Fernando Diniz da odmori najbolje igrače, jer već za dva dana crno-beli imaju meč Serije A sa Korintijansom. Žuazeirense je lider Serije D, možda će moći da se suprotstavi rezervistima Santosa, ali teško da će uspeti da nadoknadi četiri gola minusa.

ENVIGADO - BUKARAMANGA, 00.30

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Iza Bukaramange je savršen start sezone u šampionatu Kolumbije, koji će ovaj tim pokušati da začini plasmanom u završnu fazu nacionalnog Kupa. Do tog uspeha predstoji prepreka u vidu Envigada, koji je domaćin u revanšu 3. kola. Prvi duel završen je 1:1. Envigado je sporo krenuo u prvenstvu, ostvarivši najpre remi, pa poraz i pobedu u prethodnom kolu pre pet dana protiv Amerike Kali. Bukaramanga je bez pobede nad Envigadom na četriri protekla dvoboja.

MONAGAS - LALA, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Traje trka za mesto u plej-ofu prvenstva Venecuele i Monagas je jedan od onih timova koji ide prema završnici. Trenutno je drugoplasiran u diviziji Orijental, sa pet bodova više od prvog pratioca Atletiko Venecuele, a šansu da uveća razliku ima noćas u sklopu 17. runde. U goste Monagasu stiže Lala, koja je fenjeraš i ne može da se pohvali dobrom formom. Vezala je šest poraza.

HORHE VILSTERMAN - AURORA, 01.00

(Fudbal, Bolivija 1)

Klasiko Kočabambino, derbi četvrtog najvećeg grada u Boliviji. Od 1955. godine Vilsterman i Aurora sastali 147 puta, ne računajući prijateljske mečeve. Vilsterman je slavio 75 puta, a Aurora samo u 31 navrata. Vilsterman je ove sezone osvojio 12 bodova, a zanimljivo da još uvek nijednom nije remizirao ove sezone. To mu je bilo dovoljno samo za 14. poziciju. Aurora je 11, sa četiri osvojena poena više. Vilsterman pati ove sezone najviše zbog rezultata u gostima. Na svom terenu je u seriji od tri uzastopne pobede, a to definitivno hrabri navijače Avijatičara. Poslednji put ova dva velika rivala sastala su se u decembru prošle godine, kada je rezultat bio 1:1.

ABC - FLAMENGO, 02.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Trebalo bi da se desi čudo pa da Flamengo ostane bez plasmana u četvrtfinale Kupa Brazila. Mengao je prvi duel osmine finala rešio u svoju korist protiv ABC-a sa čak 6:0, pa revanš može da dočeka u miru. Strateg velikana iz Rio de Žaneira Renato Gaučo na teren će da pošalje drugopozivce, jer ga već za dva dana očekuje meč sa Internasionalom u ligi, a potom i obaveze u Kopa Libertadores. ABC je dobar u četvrtom rangu, lider je svoje grupe, ali ne može do senzacije.

BARANKILJA - JAGUARES DE KORDOBA, 03.00

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Ogroman posao, reklo bi se i kompletan, odradio je Jaguares u prvom duelu 3. runde Kupa kolumbije. Pobeda od 3:0 nad Barankiljom na svom stadionu otvorila mu je vrata završnice najmasovnijeg takmičenja u zemlji. Pride, Barankilja je drugoligaš i pre pet dana je poražena na otvaranju ligaškog dela sezone, dok je Jaguares četiri dana ranije slavio prvenac u najjačem rangu Kolumbije.

KERETARO - LEON, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Hladan tuš na startu nove kampanje meksičke Aperture doživeo je Leon, ali se brzopotezno "izvadio". Posle debakla od Pačuke (0:4) Leon je u prošlom kolu slavio nad Tihuanom kod kuće, a i noćas ga čeka težak ispit na gostovanju Keretaru, koji je u uvodne dve runde remizirao. Najpre sa Amerikom kod kuće, potom i sa Atletikom San Luis na strani. Poslednjih pet međusobnih okršaja ovih ekipa završeno je sa najmanje tri gola.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara