Komentari na vest

Treći najveći transfer iz Srbije ove zime delo je drugoligaša

R

Raša P

pre preko 1 godinu

Šteta ali drugačije nije ni moglo. Iz istog razloga je i Đurić prodat Domžalama. Falu će sigurno napraviti odličnu karijeru! Dobro je što su ugrađeni procenti jer će to biti prava zarada.
X

XD

pre preko 1 godinu

Interesantno je da je pre jedno 3 nedelje na pomen njegovog prwbacivanja u Zveze bilo "terzina kombinacija" a sada kada je otišao odjednom je najveći talenat na svetu.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Interesantnije od toga je da gazda Grafičara više ne veruje gazdi Zvezde. Posle ovog, preuzimanje OFK-e je mnogo jasnije.
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Процена струке?Фалу је са Лековићем требао бити залог за будућност .... Шљивић?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Hvala nemačkoj agenciji!
n

ni hvala

pre preko 1 godinu

Hvala Dynamic Agenciji 😉
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Graficar sa Senjaka a Zvezdanova ekipa ima tamo glavno uporiste, pa razmislite malo...
T

T. Madjija

pre preko 1 godinu

Žao mi je, ali ne mogu vam reći koliki je moj deo ovde😁😁😁
G

Gostblabla

pre preko 1 godinu

zar igraci graficara ne spadaju pod igrace zvezde? ne zezam se ozbiljno pitam? i ako je graficar zvezdin b tim, zar isto tako klub graficar nije pod odredjenom kontrolom zvezde?!
d

dr magija

pre preko 1 godinu

graficar i imt napravljeni za razonodu sipke i dodatnih primanja
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Pola milke zvanično, a na račun u Nemačkoj? A mi smo veverice pa verujemo 😄
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Pa znate kako sto bi ovaj mali bio u prvom timu reprezentativac Senegala do 23god. imamo mi Milunovica sporaca od 34 godine, Pankova itd. A momenat da kapne lova u Graficar i da ima paravan ozbiljan. A zna se gde ce se to sve rastaliti, niko vise nije naivan.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Neverovatno. Mali je kidao na štoperu i više puta sam komentarisao da Zvezda nema šta da brine za tu poziciju, a sad čitam ovo. Jesam ja budala, a u upravi Zvezde takvi genijalci, pa da ne dobacujem do te mudrosti?!?
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

zrtva idiotskog pravila o strancima, nemamo mesta da razvijamo strance pa poluproizvod za kikiriki saljeemo na dalju obradu
k

kakvo pravilo

pre preko 1 godinu

Gostivarski@@ Prvo ovo je nevesta odbrana i prebacivanje da je tamo FSS ili neko dr kriv za ovo, istina jeste i to pravilo je uzas ali ko to donosi pravilo? Zar CZ i Partizan nemaju najveci utiacaj i da hoce mogli pa da promene to pravilo ali nece opet zbog zarade ispod zita ali i ostali klubovi to podrzavaju. Ali nije to razlog jedini, ko da ova dva kluba posttuju to pravilo, uvek mogu drzavljanstvo dati, ili na kraju mogu ga uklopiti u 4 stanca sta je problem? Ovde je vise stvari upleteno, prvo zarada kad vec mogu a za klub niko ne misli dovesce neke druge igrace kojima ce dati jacu platu uciniti uslugu itd.. Uz to hoce da pokazu kako je Graficar samostalan i posto ce uci u SL kao filijala to ne bi mogao. Ima tu jo necega ali sustina je mucka i pare svi znamo zbog cega, da sada ne rizikujemo da pisemo glavno ono mozda ne objave komentar a ostalo koga briga za klubove
a

a sta reci

pre preko 1 godinu

Jedan od desetak fudbalskih fmp-a...
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

A sta li si hteo da kazes veseljace, ne znas ni sam.... Ccc
V

Vladimirc

pre preko 1 godinu

Graficar je b tim. Kao i vas teleoptik.