Nikola Krstović (©MN Press)
Nikola Krstović (©MN Press)

Trener hvali Krstovića: Podseća me na Pipa Inzagija

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.09.23. | 00:10

Crnogorski reprezentativac nije se i protiv Đenove upisao u strelce, ali je zaslužio lepe reči Roberta Daverse

Šale se u Lečeu da će morati da okrenu tabelu Serije A naopačke jer nisu navikli da vide svoje ime pri vrhu. Posle pet odigranih mečeva tim sa stadiona Via del Mare nalazi se na drugoj poziciji sa 11 bodova bodova, jednim manje od vodećeg Intera. Velike zasluge za tri pobede i dva remija na startu sezone ima bivši napadač Crvene zvezde Nikola Krstović, koji u petak uveče nije uspeo da se po četvrti put upiše u strelce, ali je zaslužio pohvale trenera Roberta Daverse.

Izabrane vesti

"Moram da kažem da je klub bio veoma dobar u prelaznom roku. Krstović je imao odlične brojke u prvenstvu Slovačke, koje jeste slabije od Serije A, ali se istakao po golovima. Svaka lopta koja uđe pred gol je njegova. Po karakteristikama me pomalo podseća na Pipa Inzagija. Kompletan je, učestvuje u razvoju igre i jak je. Klub je bio veoma dobar prema meni što ga je doveo u Leče", istakao je trener kluba iz Apulje nakon 1:0 protiv Đenove. Ovaj put golom rezerviste Remija Udena.

Krstović je dosadašnje golove u Seriji A dao protiv Monce, Salernitane i Fjorentine. Priliku za četvrti ponovo će imati protiv Juventusa u utorak u Torinu.



------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------


tagovi

Serija ALečeNikola Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara