Tevez (©Reuters)
Tevez (©Reuters)

Trener Karlos Tevez? U Rozariju ubeđeni da je pravi čovek za njih

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.06.22. | 17:48

Apaš je prvi pik dela uprave, Pablo Sančez drugi

Novi trener Rozario Sentrala će imati živopisan nadimak: ili će biti Apaš ili će biti Vitamin.

Pre samo dve nedelje Karlos Tevez je objavio kraj igračke karijere. Teško da je iko mogao i da pomisli da će na današnji dan razmišljati o tome da počne – trenersku.

Izabrane vesti

Nekadašnji argentinski reprezentativac baš i ne deluje kao čovek koji je zapisivao treninge, raspravljao sa trenerima o taktici, osim možda na temu zašto on ne igra više... Ali u Rozario Sentralu baš su njega označili kao prvu želju za novog šefa struke posle odlaska Leonarda Somoze.

Nije da nije bilo i u Srbiji igrača koji su iz dosade posle završetka igračke karijere zaplivali u trenerske vode, ali Tevez je „penzioner“ tek dve nedelje, nije mogla dokolica da ga stigne za tako kratko vreme.

Kako piše uvek dobro obavešteni argentinski TyC, čelnici Rozarija Rikardo Karloni i Raul Gordiljo su juče imali višesatni sastanak sa Tevezom, sa željom da ga ubede da se prihvati posla. Jedino što u upravi nisu baš jednoglasni kada je u pitanju izbor novog trenera.

Deo rukovodstva smatra da je prerano da se Tevezu gurne u ruke takav klub, pa bi pre na mesto šefa struke postavili Pabla „Vitamina“ Sančeza, koji je bio i igrač i trener Rozarija još pre 14 godina. Tada se i nije proslavio, ali je u međuvremenu skitao po Južnoj Americi, radio u inostranstvu, pa je možda stekao i više znanja i iskustva.

A, na Teveza pritisak vrše nekadašnji argentinski asovi. Jedan od njih je Huan Roman Rikelme.

On zna da ga mnogo volim. Ako odluči da bude trener, može računa na nas da ćemo mu pomoći“, poručio je Rikelme.

Odluka uprave Rozarija bi trebalo da se donese večeras po argentinskom vremenu.


tagovi

Karlos TevesRozario sentralArgentina 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara