Trener? Ko drugi do Grasija! A Moura je igrač meseca u Premijer ligi

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.09.18. | 16:21

Najbolji menadžer je trener Votforda

Ko je najbolji menadžer avgusta u Premijer ligi? Pa ko drugi do Havijer Grasija.

Menadžer Votforda je osvojio ovu nagradu pošto je vodio Stršljenove do tri uzastopne pobede u Premijer ligi po prvi put. Prvo je bilo 2:0 protiv Brajtona, pa 3:1 protiv Barnlija, pa 2:1 protiv Kristal Palasa.
"Veoma mi je drago što sam dobio ovu nagradu. Uživamo u svemu što nam se događa. Nikada ne znate šta će biti. Ne treba gledati na kraj puta. Treba uživati iz dana u dan. Da se uživa u dobroj atmosferi. Svi u klubu nam pomažu kao i navijači koji su na svim utakmicama fantastični", rekao je Grasija.

Izabrane vesti

Ovo mu je prva ovakva nagrada i druga koja je otišla u ruke menadžera Votforda. Pre njega je to uspelo Kike Sančez Floresu u decembru 2015. godine.

Grasija je odabran kombinacijom glasova navijača i eksperata, a ostavio je iza sebe Jirgena Klopa, Maurisija Poketina i Mauricija Sarija.

A Lukas Moura iz Totenhema je odabran za najboljeg igrača meseca u Premijer ligi.

Najpre je dobio ovu nagradu zbog tri data gola prošlog meseca, a i zbog toga što je njegov tim u pomenutom mesecu vezao pobede nad Njukaslom, Fulamom i Mančester Junajtedom.
"Teško je objasniti kako se osećam. Veoma sam srećan jer znam koliko je teško doći do ovakvog priznanja. Dugo sam čekao na ovakav momenat i sada treba da uživam u njemu, ali i da nastavim da radim zato što verujem da imam još mnogo toga da pokažem", rekao je Moura.

Ovo je 22. put da nagradu osvaja fudbaler Totenhema i četvrti put da ona ide u ruke Brazilca.

U užem izboru su se osim njega našli Markos Alonso, Nil Eteridž, Sadio Mane, Benžamin Mendi, Roberto Pereira i Virdžil van Dajk.

Foto: Action images


tagovi

Havi GrasijaLukas Moura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara