Vićenco Italijano (©Reuters)
Vićenco Italijano (©Reuters)

Trener ne brine zbog Vlahovića: Nema smisla pričati o njegovoj zameni

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.10.21. | 13:37

Vićenco Italijano veruje da će srpski reprezentativac nastviti da igra ozbiljno za Fjorentinu, bez obzirana priče o transferu

Odbio je Dušan Vlahović novi ugovor sa Fjorentinom i, kako stvari stoje, na kraju sezone napustiće ljubičaste. Ponude ne manjkaju, pa će se mladi srpski napadač naći na "slatkim mukama" kada bude birao nove poslodavce. Do tada, ima obavezu da nastavi golgeterski niz za klub iz Firence.

15.00: (2.10) ITALIJA (3.50) BELGIJA (3.80)

Izabrane vesti

Trener Vićenco Italijano izjavio je da ne brine da će tako i biti, bez obzira na pritisak s kojim se susreo 21-godišnji Vlahović prethodnih meseci, kao i to što se klub oglasio zvaničnim saopštenjem da je Srbin odbio najveći ugovor u istoriji Fjorentine.

Zbog toga bi Vlahović mogao da se nađe na udaru navijača, ali strateg Viole spušta loptu.

"Dušan je ozbiljan i profesionalan. Ima još dve godine u ugovoru i daće svoj maksimum za Fjorentinu. Verujem da će svaki put kada bude izlazio na teren dati sve od sebe. Nadam se da problemi van terena neće uticati na njega, Tu bih se zaustavio", rekao je Italijano za Korijere delo Sport.

Dobio je, ipak, još jedno pitanje, a ono se odnosilo na potencijalnu zamenu za srpskog reprezentativca.

"Pričati o tome kako ga zameniti u prvom sledećem prelaznom roku, koji je za tri meseca, nema smisla. Imamo Aleksandra Kokorina i pokušaćemo da izvučemo maksimum iz njega. On i Dušan su tandem, čak i ako bismo u nekim utakmicama koristili druge opcije", istakao je trener Fjorentine.

Vlahović je prošlu sezonu završio sa 21 pogotkom u italijanskom prvenstvu, a odličan golgeterski učinak i dalje traje. U osam utakmica dao je šest golova, dok je sinoć je bio strelac jedinog gola u pobedi Srbije nad Luksemburgom u gostima.



tagovi

Dušan VlahovićVićenco Italijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara