Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare (©Starsport)
Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare (©Starsport)

Trener Partizana o prozivkama Šamrok Stanoje: Nije ovo rijaliti! Imam iza sebe LŠ, istorijske uspehe

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.03.22. | 12:42

Aleksandar Stanojević o komentarima nekadašnjeg urednika klupske televizije, Željka Pantića

Prvo višeminutna priča isključivo o fudbalu, onda odgovor kritičarima. Izgleda da ih i dalje ima, bez obzira što Partizan pod komandom Aleksandra Stanojevića igra najuspešniju sezonu još otkako je Marko Nikolić doneo duplu krunu u Humsku 1. Ni prvo mesto na superligaškoj tabeli, ni plasman u osminu finala Lige konferencije, očigledno nisu dovoljno da utihne oštrica napada prema šefu stručnog štaba crno-belih.

I to od strane Željka Pantića, nekadašnjeg urednika Partizanove televizije, danas redovnog internet kritičara Stanojevića, koga već mesecima proziva da je - “Šamrok Stanoje”.

Izabrane vesti

Tokom konferencije za medije, posvećene susretu sa Fajenordom, jedno od pitanja strategu Parnog valjka bilo je da li bi, posle tog pogrdnog nadimka, mogao da prišije sebi daleko prijemčiviji. Na primer – Osvetnik. Razlog: već je eliminisao Pavela Vrbu (trener Sparte bio na klupi Plzenja 2018), možda će i Arnea Slota (uskratio Partizanu put u evropsko proleće sa AZ-om 2019).

Nisam ja rijaliti trener“, brecnuo se Stanojević na pominjanje Šamroka. „Neozbiljno je da pričam o tome. Smešne stvari. Kako, šta, gde... Da to komentarišem... Ne pratim to...“.

(3,30) Partizan (3,25) Fajenord (2,40)

Delovao je harizmatični stručnjak da mu je posećanje na eliminaciju od Iraca, staro 11 godina, baš zasmetalo, zato što je u prvom, a i sad u drugom mandatu ostvario neke vanredne rezultate.

Ozbiljno se bavim ovim poslom, imam iza sebe istorijske uspehe, plasman u Ligu šampiona, da bih se bavio nadimcima. Bilo bi neozbiljno. Mene zanimaju samo ozbiljne stvari. Znate li šta smo uradili dosad, poštujete li to ili ne? Prvi smo na tabeli, odigrali smo više od 40 utakmica u sezoni, a pričamo o nekim stvarima. Te rijalite priče možete u restoranu i kafiću, ne na konferenciji. Za mene je to neodgovorno, niti dajem značaja“.

Mada, da se vratimo temi od koje je sve počelo. Može li Slot konačno da napusti duel sa Partizanom pognute glave?

Ne gledam lično. Da li sam izbacio Murinja, Slota ili igrao utakmicu domaće ligu. Nisam na taj način razmšljao ni o Vrbi, koji takođe pravi vrhunske rezultate i ozbiljan je trener. Slot je produžio ugovor u Fajenordu, Vrba u Sparti, ja ovde. Gledam samo kako da neutrališem način igre rivala“, dodao je Stanojević.



tagovi

Aleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara