Danijel Ramos (Star Sport)
Danijel Ramos (Star Sport)

Trener Santa Klare: Zaslužili smo više golova u prvom meču, ali i dalje smo sjajan tim

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.08.21. | 03:19

Danijel Ramos žali za propuštenim šansama u prvom podglavlju dvomeča sa Partizanom

Jedan gol je prelomio u dvomeču Partizana i Santa Klare, pa srpski predstavnik ide u Ligu konferencija, a portugalski ostaje bez evropske jeseni. Doputovali su fudbaleri Santa Klare u Beograd sa prednošću 2:1 iz prve utakmice, ali ih je dočekala bujica energije na stadionu u Humskoj, kako sa tribina, tako i na terenu.

(1,75) Udineze (3,50) Venecija (5,10)

Izabrane vesti

Partizan je jednostavno pristupom, zalaganjem, željom ličio na tim kojem je više stalo da se dočepa Lige konferencija. Crno-beli su igrali beskompromisno, a u završnici meča, kada su branili gol prednosti, branili su ga do poslednjeg atoma snage.

Svestan je i trener Santa Klare Danijel Ramos da je njegov tim većim delom utakmice bio u podređenom položaju.

"U prvom poluvremenu nismo mogli da se dokopamo lope, nedostajalo nam je zrelosti i iskustva, ali smo pokušavali da napravimo probleme Partizanu. Onda smo primili dva gola za dva minuta i strategija nam se raspala", objsnio je Ramos.

Šef stručnog štaba gostiju veruje da njegov tim nije izgubio prolaz večeras, već pre nedelju dana na Azorskim ostrvima.

"Bio je ovo vrlo balansiran dvome;. Santa Klara je bila bolja u prvoj utakmici, Partizan večeras. Gol prednosti za nas posle prvih 90 minuta nije baš fer, mislim da smo tada zaslužili da postignemo više pogodaka i na kraju se to ispostavilo odlučujućim. Ponosan sam što treniram ove momke i to što nismo nastavili evropski put ne znači da i dalje nisamo sjajan tim", zaključio je Ramos.


tagovi

Santa KlaraFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara