Komentari na vest

Trener Udinezea pecnuo Samardžića: Ne može samo Inter da bude “tvoja utakmica“

И

И

pre 5 meseci

Koju strašnu sezonu igra Samardžić? Da li ste vi ljudi pogledali neku utakmicu? Ja jesam jer su mi se veoma dopali njegovi kvaliteti. Ali dečko ima ozbiljne mane u stavu. Isto kao i Sergej, igra veznog, a ne igra odbranu. Klub mu je skoro u zoni ispadanja, primaju 2 gola po meču, a odbrana je stalno prepuštena sama sebi. 5 puta sam izbrojao da nije ispratio svog igrača i da su zbog toga primili gol. Da se razumemo, dečko ima sve kvalitete. Ali ni jedan ozbiljan klub ga neće uzeti sa ovakvim stavom na terenu. Danas najbolji ofanzivni vezisti poput De Brujnea, Belingema, Odegarda najviše trče i igraju odbranu itekako, a Samardžić na centralnom veznom pa zanemaruje defanzivu. I onda ovde pročitam da ga treba upariti sa Sergejem, koji još manje igra odbranu. Pa da primamo 5 po meču? Može samo umesto Tadića kad se proceni da je bolji (ne ulazim u to da li jeste već sad), ali sa ovim ponašanjem i nedisciplinom na terenu ne odskače mnogo od prototipa srpskog fudbalera.
s

sd

pre 5 meseci

pa covek je klasicna 10ka ,odbrana i nije njegiv kvalitete
И

И

pre 5 meseci

E upravo zato smo tu gde jesmo. Prvo, nije klasična desetka, a drugo, reci mi samo jednu desetku koja danas ne igra odbranu u nekom vrhunskom i uspešnom klubu? Klasična desetka kao pozicija je nažalost izumrla pre 10-ak godina. Osim u nazadnim sistemima, kakav je naš.
p

pjanić što plače

pre 5 meseci

Jel morala slika igrača milana i ovde da se uglavi !???
V

Veljko9

pre 5 meseci

Ma Samardzic je doktor, igra strasnu sezonu i steta sto vec sad ne igra LS sa Interom.. Mozda i najbolji nas igrac trenutno.
J

Jovan Pantovic

pre 5 meseci

U pravu si donekle.. Tadic u Turskoj, Sergej i Mitar se igraju sa Arapima..
?

??

pre 5 meseci

U pravu je covek, al iz tog razloga samo retki budu najbolji