Lazar Samardžić i Rade Krunić (©AFP)
Lazar Samardžić i Rade Krunić (©AFP)

Trener Udinezea pecnuo Samardžića: Ne može samo Inter da bude “tvoja utakmica“

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.23. | 19:57

“Mora svaki meč da se igra sa velikom motivacijom“, poručio je Gabrijele Ćofi

Pregovori oko transfera Lazara Samardžića u Inter prošlog leta pretvorili su se u sagu koja se završila loše po sve strane. Samardžić je ostao u Udinezeu, Inter je izgubio željeno pojačanje i sada će se srpski reprezentativac i milanski klub prvi put naći na suprotnim strana.

Za Samardžića ova utakmica ima poseban značaj, sam je u najavi subotnjeg okršaja rekao da će to biti "njegova utakmica" i da će "dati 200 odsto sebe", što nije naišlo na naročito odobravanje trenera Gabrijelea Ćofija. Tačnije, strateg Zebri nije bio zadovoljan onim delom Samardžićeve izjave u kojoj ističe da ovaj susret budi specijalan značaj za njega. Jer...

Izabrane vesti

“Ne može samo ovaj meč da bude važan, mora tako da bude svaki put kada treba da izađe na teren. Jer, ako nije tako onda neće igrati kao ostali. Ne možemo da dozvolimo u ovom trenutku da gubimo igrače i tako dodatno smanjujemo nivo“, rekao je Ćofi o dodao:

“Vidim da Samardžić raste mentalno, ali mora da shvati da je svaki meč važan“.

Za Udineze početak ove sezone nije bio nimalo lak. Prvi trijumf u Seriji A ostvaren je pre mesec dana protiv Milana i trenutno ima 12 bodova, dva više od Verone i Kaljarija koji su prvi ispod crvene linije. Samardžić uprkos tome nije loše ni započeo svoju kampanju, pošto je na 14 utakmica skupio po dva gola i asistencije.

Podsetimo, Samardžićev transfer u Inter nije realizovan zbog upliva raznih agenata čime je ceo posao prvobitno bio zakomplikovan, a onda je i otkazan.


tagovi

Lazar SamardžićUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara