©Starsport
©Starsport

Tri kola bez pogotka upalila alarm u Kruševcu: Napredak nanišanio kapitalce u ofanzivi

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 09:33

Dvojac iz Vojvodine pred prelaskom pod Bagdalu

Tri kola bez postignutog gola bila su povod da se u Kruševcu upali alarm i krene u potragu za pojačanjima u ofanzivi. Spor start Čarapana inicirao je konkretne korake rukovodstva, te su se, kako saznaje Mozzart Sport, na spisku želja pod Bagdalom našla dvojica iskusnih ofanzivaca Nebojša Bastajić i Bojan Matić, koji bi već do kraja nedelje mogli zvanično da zaduže opremu novog kluba.

Krilni napadač je u poodmakloj fazi pregovora sa Napretkom, te bi Bastajić već danas mogao da definiše saradnju sa Napretkom i stavi se na raspolaganje Dušanu Đorđeviću, dok se očekuje da sličnim putem krene i Matić, koji je izazvao interesovanje i drugih superligaša, međutim u aktuelnom momentu najbliži je ozvaničenju saradnje sa Kruševljanima.

Izabrane vesti

Bastajić je pre Vojvodine iz koje se očekuje da stigne u novu sredinu, igrao i za Voždovac, Srem iz Jakova, Budućnost iz Dobanovaca, Smederevo, TSC i Inđiju uz internacionalne izlete u Grčku i na Tajland. Sa druge strane, Matić je u bogatoj karijeri između ostalog igrao za Partizan, Zemun, Mačvu i Loznicu, dok je van granica Srbije iskustvo sticao u Južnoj Koreji, Grčkoj i Uzbekistanu.

Podsetimo, Napredak je na premijeri pretrpeo minimalni poraz od Vojvodine (0:1), potom je osvojio bod na svom terenu protiv Voždovca (0:0) nakon čega je i sa drugog gostovanja otiśao pognute glave jer je bio slabiji od Čukaričkog (0:1).

Do sada su u aktuelnom prelaznom roku konkurenciju pod Bagdalom zaoštrili Bojan Čečarić, Nikola Vukajlović, Petar Mićin, Nikola Petrić, Marko Śarić i Vladimir Prijović.



tagovi

Nebojša BastajićBojan MatićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara