Fudbaleri Benfike (©Reuters)
Fudbaleri Benfike (©Reuters)

Trijumfi Benfike i Elfsborga donose najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 11:06

Nigde nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o dvojci na Benfiku protiv Farensea u 30. kolu portugalske Primeire, odnosno keca na Elfsborg protiv Kalmara u 4. kolu švedskog šampionata. Kvote na ove dve kvote nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Početkom aprila Benfika je porazom od Sportinga (1:2) praktično ostala bez šanse da osvoji prvenstvo. To ne znači da je bez motiva do kraja sezone, mora da osigura drugu poziciju da bi igrala kvalifikacije za Ligu šampiona. Za to će joj biti dovoljna još dva trijumfa u preostalih pet mečeva, pošto ima po osam bodova više od najbližih pratilaca Porta i Brage. Benfika je u četvrtak eliminisana iz Lige Evrope, porazom u Marselju posle penala. Zato, lisabonskim Orlovima ostaje samo još da privede prvenstvo kraju najbolje što može. Farense je 10. na tabeli, ali još uvek nije osigurao opstanak pošto ima samo tri boda više od davljenika Portimonensea. Benfika mu je dužna za 1:1 na Lužu u prvom delu sezone.

ELFSBORG - KALMAR (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,63

Nije se očekivalo od Kalmara da se bori za titulu, ali ni to da će tako slabo da otvori prvenstvo Švedske. Poražen je u sva tri meča do sada, od Hamrbija (1:3), Sirijusa (1:2) i Geteborga (0:1), pa je na samom dnu tabele. Krizu će probati da mu produbi i Elfsborg, koji je negativno iznenadio svoje navijače u prošlom kolu (porazom od Hamarbija sa 3:0) pa im je sada dužan. Elfsborg ima četiri boda, na premijeri je remizirao sa Vernmom (2:2), a potom je bio bolji od Vesterasa (1:0), pa već sada značajno zaostaje za liderom Malmeom, koji je posle četiri kola maksimalan.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara