Vilijan (©Reuters)
Vilijan (©Reuters)

Trijumfi Fulama, Lečea i Rendžersa najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.11.23. | 10:40

Nigde nećete naći veće kvote

Aktuelna ponuda fudbalskih utakmica nije tako velika kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ove srede uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude promo kvote.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveći koeficijent na svetu. U pitanju su dvojka na Fulam protiv Ipsviča u okviru Liga kupa Engleske, potom kec na Leče u sudaru sa Parmom u sklopu Kupa Italije, kao i dvojka na Rendžers na gostovanju Dandiju u škotskom Premijeršipu. Susrete Kupa Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Ipsvič ima jaku sezonu i jedan je od kandidata za promociju u Premijer ligu. Traktor bojsi su u Čempionšipu posle 13 odigranih mečeva sakupili 34 boda, sa kojima su na drugom mestu. Istovremeno, prednost u odnosu na trećeplasirani Lids je već solidnih devet bodova. Ipsvič je nanizao četiri pobede, a na 11 prethodnih duela na svim frontovima ostvario je devet trijumfa i dva remija. U prethodnoj fazi Liga kupa Engleske Ipsvič je na svom terenu eliminisao predstavnika Premijer lige Vulverhempton sa 3:2. Fulam je ove sezone osredjni tim u Premijer ligi. Londonski sastav je u 10 kola osvojio 12 bodova i zauzima 14. poziciju. U prošlom kolu je odoleo Brajtonu u gostima i uzeo bod posle 1:1. U Liga kupu Fulam je do sada eliminisao Totenhem posle izvođenja penala, a zatim je bio uspešniji od Noriča sa 2:1.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

LEČE - PARMA (SREDA, 18.00), KEC 2,00

Leče je na startu kampanje odigralo nekoliko kvalitetnih mečeva, ali nije uspelo dugo da održi dobru formu. Trenutno, ekipa Roberta D'Averse je 11. na tabeli Serije A sa 13 bodova i šest poena je daleko od zone ispadanja. Pošto je u prošlom kolu izgubila 0:1 od Torina, ekipa iz Apulije je produžila niz bez pobede na pet mečeva. Susret u Kupu sa drugoligašem Parmom je odlična prilika da se Leče vrati na pobednički kolosek, mada gosti su u veoma dobroj formi. Parma je pre početka sezone u Seriji B važila za jednog od glavnih kandidata za promociju. Sastav Fabija Pekije do sada u potpunosti opravdava očekivanja. Krstaši sa 26 bodova vode na tabeli i već pet koraka su ispred drugoplasirane Venecije.

DANDI - RENDŽERS (SREDA, 20.45), DVOJKA 1,43

Dandi je peti na tabeli škotskog prvenstva. Tim nije izgubio u poslednja četiri meča, pošto je posle tri remija slavio u protekloj rundi nad Livingstonom u gostima sa 2:0. Dandi se bori za treće mesto u ligi i ima dobre šanse, pošto trenutno zaostaje sedam koraka za Sent Mirenom u ranoj fazi sezone. Ipak, na devet poslednjih sukoba sa Rendžersom ekipa je samo jedno ostala neporažena kada je uzela bod. Rendžers je na drugoj poziciji na tabeli škotskog prvenstva jer je doživeo tri poraza u deset kola. Zaostatak od Seltika izgleda prilično ozbiljno, i iznosi pet bodova. Snaga tima novog trenera Filipa Klemana je odbrana jer je primio samo šest golova. Policajci su u seriji od tri slavlja u ligi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara