Komentari na vest

Triler u Topoli: Gol u 90. minutu, čudni VAR u 94. i tri boda na putu za Milanovac

S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Hahahaaaa Kakve ste vi glave? Pa vi ladno komentarišete Krstajića!?! To je onaj što je zabio nož u ledja selektoru dok je sedeo na klupi kao pomoćnik. Da li je to taj Krstajić? Lažni trener,pomoćni trener,menadžer, sekretar... Sta si ti druže? Ti si Krstajiću loš čovek!
r

rea

pre preko 2 godine

Dejan Stanković je isto sve to, samo je bio i sekretar u UEFA jedno vreme.
K

KRKELA

pre preko 2 godine

Bio sam na utakmici, 4.put ove sezone sam gledao TSC kod kuće(protiv Vose,Cuke,Partizana i sad Metalca), kao i 2 puta na strani - Proleter i Vozdovac.. U ekipi TSC-a ima dosta preplacenih igraca, sa jakim ugovorima koji iste nisu nimalo opravdali kao i deo igrača koji je tu jos od 3. i 2. lige. Strucni stab krajnje diskutabilan sa jako tankim CV-jem, itd itd. Bonusi im takodje jako tanki! Sve u svemu, projekat nece ici kako su oni zamislili, potrebna je kompletna reorganizacija trenera od mladjih kategorija do prvog tima, nije to samo upumpati novac i to je to. Ko iole prati ozbiljno fudbal, slozice se sa mnom...
G

Gost 33

pre preko 2 godine

TSC NEMA TRENERA ! NIJEDAN DO SADA NIJE BIO DOBAR ,TO JE BOLJKA KLUBA ! PRAVI ,DOBAR TRENER POLA JE USPEHA !
s

sacchi

pre preko 2 godine

sve što je napisano je 100% tačno
G

Gost11

pre preko 2 godine

Krstajicu je i bolje sto je otisao, jer bez obzira na sve uslove u TSC-u, to nije njegov nivo. Oni su jedan prosek i to se sada pokazuje.
G

Gost 007

pre preko 2 godine

Krstajic ,Stankovic ,Milosevic nisu nikakvi treneti ,bar za sada ! DZUMIJU mogu vodu da nose ! Recimo istinu .
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Rekao sam pre vec da je drugar isao sa Krstajicem u "skolu za trenere" i meni je on rekao da se on razume u fudbal dosta i da kao ima dosta potencijala po misljenju svih tamo ja sam tada prestao da verujem da se moj drugar razume u fudbal...Ali opet evo sad od kada je Krstajic otisao samo porazi i nereseno tako da ko zna..Svaka cast za to kakav je igrac bio ali ja mislim da bar sada nije dobar trener ili trener koji gaji stil fudbala koji ja gotivim ili osoba koja ima integritet ali opet ko zna sta sta ce biti za 5 godina ili tako nesto.
9

951357

pre preko 2 godine

Nekad treba imati i sreće. Ubili su danas Metalac a izgubili.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Osoba koja je igrala u bundesligi dugo godina ne može “ da ne zan fudbal” Problem je sto kod nas trenere dele na crno i crveno bele . Čovek nije trebao biti tako rano- brzo selektor jel sigurno to treba neko iskustvo rada sa drugim klubovima ali da je tvoj prijatelj ili ko već kompetentan da kaže za bivšeg reprezentativca i bundes liga igrača “ dal je dobar “ ?!?! Ništa drugo nego lečenje svojih nedostataka . Fudbal nam je pun kojekakvih Rogica a vi našli da ocenjujete Krstajica ?
M

Marko76

pre preko 2 godine

Ja najveci problem koji imam sa Krsajicem, i da je Murinjo iz najboljih dana licno - je sto je pristao da ucestvuje u smeni coveka koji ga je doveo kao pomocnik, izborio plasman na SP, da ga je nasledio, da nijednu rec kasnije nije rekao o njemu, da je dozvolio da se otera Bane, da se skine cak i sa reklame, da mu se oduzme traka. To sve dovoljno govori o njemu kao coveku, mozemo dodati i avanture iz Partizana kad je 3 puta menjao stranu kako vetar duva protiv uprave u kojoj je bio... I takav covek nikada nece biti neki autoritet nikome, pogotovo nacionalnoj selekciji gde su svi igraci i materijalno obezbedjeni i fudbalski ostvareni
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Mogu da kazem da sam iznenadjen utakmicom i da svako ko je gledao na kraju je bio zadovoljan prikazanim.Naravno jos jedan put VAR se pokazao kao potpuno ispravna stvar ppgotovo u nasem fudbalu i samo iskljucivo zahvaljujuci njemu prvenstvo je potpuno pa regularno sto se tice samog terena.Videli smo da bi se na kraju dosudio penal za TSC ali je VAR pokazao da je igranje rukom bilo van 16.metara i sudija je morao da ponisti svoju prethodnu odluku s time sto je kaznio gostujuceg igraca žutim kartonom.Jos jednom da naglasim da je jos vecoj regularnosti doprineo je i FSS koji je isklucio sumnjive sudije iz najviseg ranga domaceg prvenstva a najvece zasluge za tako nesto idu D.Stojkovicu Piksiju zbog cega je u otvorenom sukobu Terzic sa Piksijem jer vise nemoze da se tek tako namestaju utakmice.
9

951357

pre preko 2 godine

Samo nemojte vi o nameštanju sa vašim fantastičnim nizovima...
g

gudaitis

pre preko 2 godine

Savic ozbiljan golman... e moj terzicu
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

kakav god je bio taj Krstajic oni ga promene dok je covek bio na cetvrtoj poziciji eto vam sada