Komentari na vest

Trio MNM (još) ne radi: Samo 19 pasova, a nema ni odbrane ni magije

0

0.0

pre preko 2 godine

Pa sta vi ocekujete da na prvoj utakmici svako od njih trojice postigne po het-trik pa da vi budete zadovoljni.Koliko je MSN igrao da bi dosao na onaj nivo nije sigurno onako izgledao posle prve utakmice.
D

Domaći

pre preko 2 godine

polako samo ❤️💙
T

TP-1

pre preko 2 godine

Za ovu ekipu se unapred zna da nece osvojiti nista bitno,sem mozda kupa i prvenstva. Sastavljen je tim osudjen na propast. Ovi igraci ne mogu zajedno. Ne Poketino,niko ovo ne moze da poslozi. tako da ne verujem da mogu da iznenade u LS.
M

MMSNKM

pre preko 2 godine

Ovako se isto pisalo i za onaj trio Mesi, Suarez i Nejmar kako Mesi ne dodaju Suarezu lopte pa na kraju svi znamo sta je bilo i kako su se slagali na terenu. Treba samo 10-15 utakmica da se uigraju pa cemo videti kakva je situacija... Suludo je pisati bilo sta nakon prve (jedne) odigrane utakmice. Ali ajde mora se o necemu pisati.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Pa realno ko je i ocekivao ? Messi nije naviko da igra za neki drugi Team sem Barce ceo zovot je u njoj . Mpabbe i Neymar odvratni , Pop Zvezde Superstari. Svako igra za sebe u ovoj ekipi. Pametnjakovici uopste nisu gledali i razmisljali ko moze s kim i kako. Ko moze da se uklopi a ko ne . Kehrer,Kimpembe,Gana,Paredes,Danilo Perreira i td oni mogu i u Brighton,Everton ili West Ham hocu da kazem da bi igrali za velike pare u Engleskoj za neki prosecan Team koji nema sanse za Titulu. Mbappe je ljubimoran na Messia to se vidi,Messi mora da se uklopi ili da uze ruku u svoju stvar a to hoce i Mpabbe. Odlican je ali mnogo je sebican i mnogo se duva, bahat je drzat postao a na pocetku je toliko simpatican i gotivan bio. Od Karaktera sto se tice i Mentaliteta tu su Ramos i Di Maria sto su lideri i dobri likovi ostali pojma nemam zasto bi ih neko uzeo u svom Teamu eto na primer Rafinja izgubljen slucaj. Paris nece ni sad a ni sledece godine osvojiti Ligu Sampiona jer ne kupuju sta im treba i ko im treba nego se izuvljavaju . Na primer onaj Kimpembe toliko bezkoristam igrac jos kao Kapitensku traku nosi, sad i standardan u Framcuskoj . Sredima sem Wijmalduma prosek dok im Napad Ferari koji trokira. Ej imas Icardia Neymara Mesija Mbappea Di Mariju . Sta ce da igras ? Odbojku ?
h

hddgfd

pre preko 2 godine

Ko je ocekivao? Da li je realno da im sudis nakon samo jedne odigrane utakmice? Videt cemo tamo u martu, aprilu kada dodje nokaut faza LŠ sta ce biti. Do tada bilo kakav sud donositi je neozbiljno bez obzira da li igrali dobro ili lose jer PSG nema konkurencije u ligi. Mislim da bi upravo to moglo kostati PSG jer ce ulaziti u utakmice po principu "lako cemo" cak i kada dođu teške i bitne utakmice. Uglavnom sacekaj mart, april pa onda pisi komentare, do tada je sve pricanje u prazno.
G

Gostionica

pre preko 2 godine

@hddgfd Možemo mi da čekamo mart ili april da sudimo, ali je iz aviona vidljivo da je PSŽ-u najveća mana trener, a trener je taj koji treba sve da uklopi. A Poketino deluje da ovo ne bi uklopio ni do marta 2024.
D

Damir92

pre preko 2 godine

Ljudi u Realu, Mancesteru, Milanu, Liverpulu se igra zbog grba u Parizu i Sitiju se igra zbog para zato nikad nece uzeti ls. Dzabe Kelaifiju sto je podmitio celu uefu kad mu igraci igraju kao da su motkom naterani. Mbape se vidi da igra silom i da je hteo da ode u Real koji mu je inace decacki san (kome nije) Mesi i Nejmar su tu zbog love nisu ni dovoljno fizicki spremni a i mrzi ih da trce protiv tamo nekog Bridza. Naravno proci ce oni grupu ali malo uigranija ekipa tipa Atletiko, Liverpul ih izvacuje.
K

Koan

pre preko 2 godine

Način na koji je Real stvarao svoju istoriju je vrlo slična onih koje omalovažavaš. S jedne strane to su bila neograničena sredstva koje je diktatorski režim Franka davao u ovaj državni projekat a s druge strane mnogi su, baš zbog takvog statusa, nalazili utočište bežeći iz svojih zemalja poput Puškaša, Di Stefana. Tako da bih rekao da je Real, kako mnogi to zovu, prva "plastika" među klubovima. Naravno u drugačijem obliku.

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Pa dje je taj drim tim?
E

E!

pre preko 2 godine

Pa budali je jasno da ovaj trojka ne moze zajedno.....
K

Koan

pre preko 2 godine

Realno,šta god mislili o Poketinu, ja prvi mislim da nije dobar, ne postoji trener koji može da nametne autoritet ovako sastavljenom timu sa previše "zvezda i zvezdica". Prosto, ne pravi se tim tako što natrpaš ovoliko zvezda od kojih mnogi, iz raznih razloga, ovo smatraju kao zabavu ili ubijanje vremena do penzije.
F

Flasa

pre preko 2 godine

Znas kako se kaze, mozes izvuci coveka iz Totenhema ali nikad Totenhem iz coveka xD
G

Goster

pre preko 2 godine

Messi nikad ne igra odbranu sjetimo se kraja 2014 kad se posvadjao sa Enrikeom jer mu je ovaj progovorio d akod odredjenih akcija mora da se vrati po loptu ili da odigra markiranje protivnika ovaj se pobunio zamalo nisu otjerali covjeka,do te utakmice sa sosijedadom cini mi se nedje pred kraj godine Barsa je imala najviše primljenih golova na kraju su uspjeli da izglade tako sto su se u odbranu vracali Suarez i Nejmar a on se setkao uzeli su tripletu ali su potrošili Pikea,Busketsa,maskerana, jer su konstantno bili pod pritiskom i konstantno krpili rupe i sad se cude sto su pukli,ok je najbolji je igrac svih vremena ali sad postoji problem sto u psz se ne vracu ni on ni Nejmar ni mbape ni ikardi a kad se vrati verati i kad se vrati di Marija ispasce erera ili gaj ili Danilo i ostace od svih samo vajnaldum da igra odbranu i tu ce biti promaja jer su i bekovi ofanzivni Nuno i Hakimi a odbranu sad igraju markinjos kod tuhela zadnji vezni 2 sezone i kimpembe koji da nije Francuz bi igrao za Nant,Ramos ko zna kad ce se vratiti i tu ce biti glavni problem sa poketinom koji voli disciplinu ali to u ovoj gomili ego-a tesko ce biti...
d

druze sta ti

pre preko 2 godine

pises ja sam zgranut,ajde sto mesi igra centralnog veznog ofanzivnog veznog krilo napdaca sve sto stigne nego sad treba i stoper da bude.Ali onda provala sa nejmarom i odbranom covek nije vidjen na svojoj polovini od kad igra,a onda tek provala da su maskerano i ostali potroseni zato sto mesi nije igrao odbranu ahhahaha
d

dfdadsa

pre preko 2 godine

Pa Mesi je morao da igra 3 pozicije u timu u isto vrijeme, normalno da ce uzeti predaha kada Barcelona nema loptu u nogama i da nece igrati odbranu... Jos bi samo i to trebao da igra hahah
I

If a

pre preko 2 godine

Kad im ode kilijan bice za trecunu slabiji vidjelo se to i sinoc kad je izasao. A moraju imat i veliku srecu da se ni jedan ne povrijedi pa da svi igraju skupa
o

ocekivano

pre preko 2 godine

Njih trojica su velika imena, ali... Mbape je hteo i hoce da ide, Nejmar ni do sada nije igrao kad mu se ne igra, pre bi otisao na karneval ili zurku, a Mesi je hteo da ostane u Barsi, ali kad vec ne moze izabrao je klub gde ima nekoliko dobrih drugara da mu bude zaniljivo i dodatno moze da uzme jos novca. Bukvalno kao kad sa drustvom odu na mali fudbal. Ako im se bude igralo mogu da daju 5,6 golova, odbranu svakako nece igrati tako da ostali moraju da ginu za njih, a ako im se ne igra setkace se po terenu jer bas ih briga... Nema tog trenera koji bi to sredio (a da sva trojica budu na terenu)
M

Mitt

pre preko 2 godine

Sinoc neko napisa da je Messi postao igrac trenutka i da to samo se jos uvijek ne smije priznati. Vidjecemo da li je upravu. Vrijeme ce pokazati.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD - - -

pre preko 2 godine

Nijedan trener na svetu nikad neće sa ovakvim timom osvojiti LŠ. PSŽ ima posle Barselona najgluplji i najgori bord direktora.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Prvo su svi pljuvali po tuhelu sad isto prolazi i poketino...

Mr 007

pre preko 2 godine

U zadnjoj deceniji bez dileme najbolji trio MSN,potom BBC,pa onda onda ogromna praznina.
x

xeexexex

pre preko 2 godine

iskreno mislim da je bbc bio mnogo bolji, mnogo vise LS titula su osvojili zajedno.
5

56556

pre preko 2 godine

xeexexex, jesu osvojili ali samo iz razloga sto je Real imao najvecu pomoc sudija u istoriji sporta

Mr 007

pre preko 2 godine

@xexeexex Meni je Ronaldo omiljeni igrac,ali to je realnost. Real je uspesniji od Barse,jer je ostatak Barsinog tima bio dosta losiji iako po imenima i ne izgleda tako). Smatram da je ovo ispravno razmisljanje: MSN vs BBC 1-0 (Nejmar je bolji od Bejla bio i u tom periodu,ne samo sad,a Mesi/Ronaldo i Suarez/Benzema je stvar licnog ukusa pojedinca,ja bih izabrao Ronalda i Suareza).
x

xexeexeex

pre preko 2 godine

@mr0007 nikad nejmar nije bio bolji od onog najboljeg bejla, dakle prva i druga sezona garethova su mu bile najjace u karijeri
k

kikiki

pre preko 2 godine

nije poketino taj koji ce im doneti bilo sta.... debeli farmer iz argentine opet nista nece uraditi sa parizom.