Komentari na vest

Trka za Zlatnu kopačku: Ohi povećao prednost, Levandovski najveća pretnja, Partizanov Rikardo šesti

D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Zvezda i JSD su kvalitetniji od Moldea i Bodo G. Ali su ostali klubovi i Norveške lige kvalitetniji od naših klubova iz lige. Ako Ohi bude i u Zvezdi davao golove kao u Moldeu, biće top. Neka bude nivo Boaćia iz prvog mandata, i biće top.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Meni nije jasno zasto se neko przi na ovog decka!? On bi eventualno mogao da bude dobar za ovu nasu ligu, i nista vise. Jeste dao tri gola u LE, ali to nije nikakav pokazatelj, ili jako mali. Da imamo jos jednog vrhunskog napadaca, a Ohi da bude alternativa, onda bih nesto i ocekivao. Ovako nista. Ako me bude demantovao, a tu mislim i na nasu ligu, i na Evropu, prvi cubmubse izviniti!
S

Sotir

pre preko 2 godine

Gledaoo sam ga u par utakmica! Fino gradjen, jak, slab skok i pretezno golove na odbitak! Slabo ucestvuje u igri! Mada da dolazi kod nas bio bih zadovoljan!! Dobaar aal nije kapitalno pojacanje! Za nasu ligu sadvim ok!
G

Gost773

pre preko 2 godine

Pa znate sta mene muci? Pa kako je Zvezda uspela da zezne ovog mucenika i da ga kupi za sitne pare?? A on stvarno bogotac za ove nase kokosare..eto rekao sam sta sam rekao..
G

Gost777

pre preko 2 godine

Videćemo šta će biti od njega i kako će se adaptirati. U januaru puni 28 godina. Jako zrelo doba za fudbalera. Ove god je eksplodirao sa golovima ali gledajući predhodne sezone takođe je imao prilično plodonosne sezone u kojima je postizao za sezonu i 15 i 18 golova što je lepa brojka. Sada koliko je referentna Norveška liga i uslovi u odnosu na našu pitanje je. Uvek se kod nas u ligi bolje pokažu oni koji su imali skroman učinak u predhodnom klubu pa onda ovde eksplodiraju a obično oni koji dođu kao velika pojačanja omanu tj imaju prevelik pritisak. Primer mi je Suma u Partizanu, došao kao neko ko je postigao 25 golova i to kao vezni igrač i šta je uradio prve dve sezone? Pa ja ne znam da li je postigao 5 golova ukupno još su ga i na pozajmicu oterali. Imali smo i mi takva "pojačanja", evo Falka predstavili kao Mesija i Ćavija u jednoj osobi a on ne zna da se poveže. A kada se podsetim Kafua dođe mi muka, došao kao veliko pojačanje, u Ludogorecu rešetao, a kod nas nula. Tomanea smo dovodili dve godine i šta bi? Ispod proseka i definitivno neko ko ne može da se nazove pojačanjem. Ovaj Živković što je došao ja ne znam kako da nazovem ono? Zna li on u kojoj je državi? Ono je juče bio cirkus. Nadam se da će Ohi da se adaptira brzo ali velika je šteta što dolazi na pola sezone. Generalno Deki mora da promeni malo taktiku kako će da igra ako će on da nam bude glavni napadač. Jer ubaciti njega u sadašnji sistem neće doneti ništa novo jer su nama glavni igrači Katai i Ivanić koji uglavnom gledaju da sami završe akciju tj da oni šutiraju u gol. Dok recimo u Partizanu je drugačije, sve se vrti oko Rikarda i zato je dao toliko golova jer je primarno da do njega dođe lopta u završnici akcije a sekundarno da ako ne može lopta do njega da neko drugi završi akciju. E zato je nama Katai najbolji strelac a ne neki napadač, zato što se ide na to da nam on završava akciju on koji je vezni igrač koji mora pre svega napadača da poveže sa golom. Zato u Partizanu imaju Rikarda koji je kurpolentan i zna da se zagradi i primi i sačuva loptu a pri tome i brz a još ima njuh za gol. Nadam se da je Ohi takav, vidim visok je 1,88cm. Za 8 cm visociji od Rikarda ali je i sporiji. Nego vidi se da ima njuh za gol. Samo moraće da se menja taktika definitivno.
C

Coan01

pre preko 2 godine

Valjalo bi da prodamo Vukanovića i da za te pare ili manje dovedemo Sapinena iz Flore,odličan igrač za male pare i malu platu a može da igra u rotaciji,verujem da bi bio odličan za prvenstvo i dodatna konkurencija Pavkovu i Ohiju,takođe može da igra komotno na krilu po potrebi ili iza napadača ako je nužno jer je tehnički fenomenalan,brz i eksplozivan napadač,gledao sam ga već par puta ima instinkt vrhunskih napadača i legao bi nam odlično,e sad da je vrhunski napadač ne bi igrao za Floru,to je svima jasno.
A

Auuuu

pre preko 2 godine

Koja euforija. Tako je bilo i sa Kafuom, pa i sa Falkom, pa smo videli šta je bilo. Nije isto igrati u Moldeu i u Zvezdi. Daj Bože da da isti broj golova i u Zvezdi.
7

777

pre preko 2 godine

Pa ja ne vidim neku euforiju cak sta vise sem Mozzarta niko i ne pise o ovom momku. Sto se tice poredjenja Moldea i Zvezde pa nisi u pravu cak sta vise ovde ce jos lakse davati golove jer Molde nije ni priblizno dominantan u Norveskoj kao sto je Zvezda u Srbiji. Ovde ce imati veci pritisak sve drugo je mnogo lakse ovde nego u Norveskoj vi o Norveskoj ligi pricate kao da je neka liga Linhestajna. Zvezda i Parzizan bi tamo bili u vrhu ali svi ostali nasi klubovi bi se borili za opstanak. Tamo ekipe koje ispadnu iz lige bi ovde bile u vrhu tabele iza Zvezde i Partizana. Samo zamialite Surdulicu, Novi Pazar, Vozdovac, Kragujevac i td... U Norveskoj ligi pa oni bi bili vreca za udaranje i nista vise.

Mr 007

pre preko 2 godine

Ocekujem da ce i ovde igrati odlicno,jer je norveska liga slicnog "kvaliteta" 😂 kao i nasa Ping Pong liga,ali ce davati malo manje golova iz dva prosta razloga. Kao prvo,njihovi tereni su svi kvalitetni sa vestackom travom,a kod nas su blatnjavi i oronuli. Drugi razlog je to sto ovde sve ekipe igraju tezak bunker protiv vecitih,dok klubovi u Norveskoj igraju na gol vise.
F

Fodt

pre preko 2 godine

Cim ne da gol na prvoj utakmici ili promasi sansu, krenuce vredjanje o zvizduci...
R

REALAN ZVEZDAŠ

pre preko 2 godine

Prodaće njega Terza već u januaru! Neće taj ni zaigrati.
N

Nexon

pre preko 2 godine

Nesto mi mirise da se nece snaci u nasoj propaloj ligi,i da ce on biti novi zvezdin promasaj,,kao Barkos
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Šta mu fali. Ima snagu, kretanje, igra glavom. Ne znam kakav je na brzini. U svakom slučaju dobar za Zvezdu. Pun pogodak za našu ligu. Nemoguće da će za sezonu imati ispod 10 golova. Onako spor Falcinelli je imao 9 golova. Ali izgleda kad ovog krene onda dadne 2-3 gola po utakmici.
X

Xavi da reaguje

pre preko 2 godine

Sadik i Ohi za novi napad Barselone
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ali najveca fora bi bila da ne dodje u Januaru jer nije nesto isplaceno,uplaceno,prebaceno pravi racun.
C

Casavir

pre preko 2 godine

Odavno nije Zvezda napunila Partizan sa 3+ golova razlike niti Partizan Zvezdu. To jednog od blizanaca sleduje. A ako je Ohi upola kao Vijera ili Castiljo. Bice zurke xD
5

526262

pre preko 2 godine

Daj ne ubacujte Rikarda u ovaj krem fudbalskih majstora. Ne priliči...
y

yo.dorro

pre preko 2 godine

Ne, Jogija iz jadne norveske lige ce da racunaju. Rikardo daje golove i u ligi i u Evropi. A Jogi igra u kom evropskom takmicenju?
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Svi ga očekujete kao ozeblo susnce a ja vam kažem da će ovaj biti još jedan promašaj zašto se niko ne zapita kako to da ga niko od timova iz liga petica nije hteo posle ovoliko golova razlog zato što je u Norveškoj ligi odbrana ravna nuli pa mu nije teško da postiže ovoliki broj golova tereni kao tepih predšostavljam većinom veštačka trava e sad vi to sve uporedite sa Srbijom i biće vam jasno da on od Januara do kraja sezone neće postići više od 5 golova uz to ima uz sebe na terenu tri vrlo sebična igrača Kataji Kanga i Ivanić.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Mislim da preteruješ iako se slažem da mu neće biti lako da se sa veštačke trave u Norveškoj prešalta na srpske oranice. Odbrane su podjednako šuplje i ovde i tamo, ključno je da li je on tip igrača koji može sam sebi da stvori šansu ako ne ide drugačije (što Rikardo recimo može) ili je potpuno zavisan od saigrača da ga hrane loptama. Može da ispadne i promašaj i pun pogodak, treba mu dati šansu u svakom slučaju i ne suditi mu posle 2-3 utakmice.
@

@bolek

pre preko 2 godine

Pogledaj par utakmica Norveške lige svi napadaju igraju na gol više ne polažu ni 20% taktike na odbranu a pogledaj kako se igra u Srbiji naročito kada se igra protiv Zvezde i Partizana svi se naguraju u svoj šesnesterac i brane se kao da im život od toga zavisi ako neko nešto uradi iz kontre uradi.Uzmi samo parametar u posedu lopte Zvezde i Partizana protiv timova iz donjeg dela tabele i uporedi sa istim parametrima Norvešku ligu.
S

Spidi Mrkelos

pre preko 2 godine

Niko ga nije uzeo zato sto je Mita bio brzi od svih!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ako misliš da bi Zvezda po kupovnoj moći mogla da parira bilo kom iole ozbiljnijem klubu iz liga petice, onda brate šibni tu džidžu vamo, vidim da je mnogo dobra.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Da li se neko zeza? Bukvalno ne postoje ni minimalne šanse da osvoji zlatnu kopačku, ostale lige nisu stigle ni do polovine, a već su mu blizu po bodovima... Svaka čast momku na postignutom, ali ni jedan od igrača iz slabijih liga nema šanse da osvoji zlatnu kopačku zbog ovog glupavog koeficijenta.
E

Eh

pre preko 2 godine

Ostalo još 5 kola, ako to budu bili slabi protivnici, može da da jedno 7,8 golova. Možda zvuči nemoguće, ali tamo se igra otvoreno tako da je sve moguće. Uz 32 gola imao bi 47 poena, što nije loše. Ako Leva stane na 23 (što je nemoguće :) ). Ako se poklopi situacija, moguće je da uzme. Sad ne znam da li može seriju da nastavi u Zvezdi, ako može, lagano osvaja.
b

basket

pre preko 2 godine

Mene jeza hvata kad pomislim sta ce ovaj Ohi da radi u jednoj od najgorih liga,kad ovde Ricardo dominira ,covjek koji nije u Arabiji i Turskoj 5 golova mogao dati.. ovaj Ohi ce 40 dati ovde
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ja se samo nadam da nece i sa njim da krenu price o privikavanju na ligu od 6+ meseci, pa igranje na kasicicu, ulasci poslenjih 15-20 minuta itd. Lik dolazi kao kapitalno pojacanje, odmah ga zacementirati u prvih 11 da igra po 90 minuta. Moze samo za kup da odmara.
T

Teodul

pre preko 2 godine

Ohi će biti kapitalni pojačanje u kvalifikacijama za Ligu konferencije, koje nam idućeg leta predstoje!!!
1

19Gost88

pre preko 2 godine

Čovek dolazi u Zvezdu, a ne u tvoj partizan! Prvak Srbije kreće iz trećeg kola kvalifikacija za LŠ,a zahvaljujući Zvezdi i vi će te igrati kvalifikacije za to takmičenje
5

555gz5

pre preko 2 godine

Pomešao si klubove Teodule. Dolazi u Zvezdu.