Komentari na vest

Troj Dini opleo po Iviću: Ugnjetavao nas je, činio da se osećamo grozno i mislimo da sve radimo pogrešno

A

Avenger

pre preko 2 godine

Moraš znati prvo kome pričaš i na osnovu toga da formiraš pristup, to je osnova trenerskog posla. Inače je 90% fudbalera fakultetski obrazovano, pa mogu sve da skontaju za 40min analize snimaka i posle to primene.
J

Jodas

pre preko 2 godine

Dini i ova liga je za tebe previse 😀
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ajde vi sto komentarisete da vas pitam, da li ste nekada bili u situaciji da vas neko cije misljenje treba da cenite stalno kritikuje sta god uradili? Verujte mi, nije lep osecaj. Ako je tacno ovo sto je ispricao, potpuno ga razumem sto su hteli da vide Ivicu ledja sto pre.
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Ivic trener u Londonu...dokle seze menadzerska prevara,sprdnja od igraca, maneken,kao on nesto dodaje ,jos uvek pamtim kako ga je na JNA pokidao oven hargrivs,jedan pravi igrac ,3-0 za bajern ajde to je bajern nije neki azerbejdzan al da oven i balak ginu a ti nesto glumis to ne moze. Mogu misliti kad taj trener dodje sad nekom PL igracu kao nesto da objasni....pomozi mi da te ne nabodem.
G

Gosti

pre preko 2 godine

a dje murinjo igrao
B

Bzz

pre preko 2 godine

Nije profi fudbal evo vam lopta pa se dobacujte. Ne mozes da uzimas brdo para i da se sprdas, ima da radis na taktici i da napredujes. Ako ti je do zezanja pravac neka cetvrta liga ili ulica pa se zezaj do mile volje.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Vladimir Ivić je gospodin, a ovo je neka mješavina jamajčanina i irca, znači ništarija obična, robijaš.
K

Kako je krenulo

pre preko 2 godine

Sa ovim autobiografijama ne bi cudilo da neki sa ovog sajta sto komentarisu uskoro napisu neku knjigu…
G

Gost111

pre preko 2 godine

Gile je pravi za to
h

hmm

pre preko 2 godine

kaze lik. placeni smo pravo malo bogatstvo da igramo fudbal. pa zasto ga druze ne igras. i ti i ti tvoji panjevi od saigraca ste pokazali kvalitet osvajanjem cega. jesam zvezdas ali vladimir ima zicu za ovaj posao za razliku od njegovog brata. decko je pokazao u izraelu sve kvalitete
9

951357

pre preko 2 godine

Stvarno je očajan, samo vam je do detalja opisao šta treba da radite i gde grešite, da biste naučili nešto i bili bolji. Stvarno bezobrazan lik. Mnogo su bolji ovi što vas tapšu po ramenima i pričaju kako ste bili dobri iako niste. Pahuljice nežne...
Г

Геца

pre preko 2 godine

Ивић је надмен то је проблем, не што су остали дуже. И код других остану дуже па им не смета јер нису надмени. Браћа Ивић озбиљно пуна себе.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Lepo reče jedan, ovaj lik je totalno bolid, a još jadniji je klub kome je ovaj kapiten. Zamislite idiote koji nisu sposobni da razumeju zbog čega trener analizira utakmice do detalja, ne može da skapira da je u interesu igrača da im kaže gde su loši i gde moraju da se poprave.... Pola engleske lige vode menadžeri koji sviraju kako igrači i gazde klubova žele, pa ako ih krene onda OK. Ajde za 5 godina da vidimo gde će biti Ivić a gde Watford sa ovakvom klubskom politikom gde igrači smenjuju trenere
C

Cfbv

pre preko 2 godine

Nisu razmazenj englezi navikli na balkanski pristup, sa njim moras sve lepo na kulturicu, slucajno da im ne povredis ego.
k

kkptz

pre preko 2 godine

mnogo antipatičan lik
M

Mikki

pre preko 2 godine

Jao ne, ljudi koji zarađuju stotine hiljada su morali da ostanu 40 minuta nakon treninga od 4 sata! Revolucija
M

Mop

pre preko 2 godine

Ma lik je bolid. Pa to uglavnom svaki trener radi. Pola priprema tekmi je takva. Ako ti ukaže na neke greške to ti valjda na neki način pruža šansu za napredak. Druga je stvar na koji se to način radi, ali ukazivanje na neke greške i nije loše. Opet pišem zavisi na koji način se to pokazuje i na koji način se to prihvata. Ima i trenera koji to pokazuju na loš način, pa kao i na poslu inače čovek koji vuče konce treba malo i psihologiju primenjivati.