Trojica kandidata za klupu Volfzburga

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.10.21. | 18:55

Mark van Bomel izdržao svega 13 utakmica...

Mark van Bomel je pokvario sve što je Oliver Glazner gradio u protekle dve godine i - otišao. Naravno, svojom voljom. Sportski direktor Volfzburga Jerg Šmatke rešio je da povuče radikalan potez nakon četvrtog poraza u nizu (od Frajburga kod kuće), odnosnog osmog meča bez pobede. Holanđanin je tako spakovao kofere nakon svega 13 utakmica, odnosno 1,15 bodova osvajanih u proseku po susretu.

Nemački predstavnik u Ligi šampiona trenutno je deveti na tabeli i pred njim je izbor novog šefa stručnog štaba. Kako prenose tamošnji mediji ekipu bi privremeno trebalo da preuzme Mihael Froncek. On će najverovatnije voditi utakmicu u Leverkuzenu, dok uprava odluči ko dugoročno preuzima palicu.

Izabrane vesti

Navodno, kandidati su talentovani Florijan Kofelt (39), doskorašnji trener Verdera Edin Terzić (trenutno tehnički direktor u Dortmundu) i Domeniko Tedesko (poslednji posao u moskovskom Spartaku).

Kada je Mark van Bomel u pitanju njemu je ovo bio drugi samostalni posao i drugi ekspresan otkaz. U PSV Ajndhovenu izdržao je od jula do decembra 2018. godine...


tagovi

BundesligaMark van BomelEdin TerzićDomeniko Tedesko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara