TSC ako preskoči FCSB čeka pobednika duela Riteraj - Liberec

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.20. | 13:09

Tim iz Bačke Topole prvo mora da preskoči prepreku u drugom kolu

Kuglice u Nionu su rekle svoje: Ukoliko srpski predstavnik TSC savlada rumunski FCSB u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, u trećem kolu igraće protiv pobednika duela Riteraj (Litvanija) – Slovan Liberec (Češka), odlučeno je žrebom u Nionu.

TSC realno ima težak zadatak da dođe do trećeg kola kvalifikacija, jer prvo mora da eliminiše rumunski FSCB i tako preuzme status nosioca u semoj grupi na žrebu. TSC će igrati kod kuće ako dođe do trećeg kola kvalifikacija.

Izabrane vesti

Mogući protivnici bili su Anortozis, kao i pobednici duela Kolerajn (Severna Irska) – Madervel (Škotska), te Pjast Gljivice (Poljska) – Hartberg (Austrija).

Na lep način se TSC predstavio Evropi u svom prvom nastupu na međunarodnoj sceni, ali sada ih u drugoj rundi čeka daleko teži rival od moldavskog Petrokuba koga su savladali sa 2:0. Ako i FCSB bude žrtva ekipe iz Bačke Topole, onda će na redu biti u trećem kolu ili Riteraj ili Liberec, što je realnija mogućnost.

Odlična stvar po TSC je što će igrati kod kuće i protiv FCSB-a i eventualno u trećem kolu protiv Riteraja ili Libereca.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija igraće se 24. septembra, a još pre toga, 18. istog meseca, održaće se i žreb za plej-of koji je na programu 1. oktobra.



tagovi

TSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara