TSC čuva univerzalaca: Stojković do 2025!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.02.23. | 16:03

Iskusni igrač produžio ugovor sa klubom na još dve godine

Dosta spekulacija oko toga da li će defanzivac Topolčana ostati u klubu prekinuto je danas. Aranđel Stojković je stavio potpis na novi ugovor sa klubom koji mu garantuje ostanak do kraja juna 2025. godine. Stari ugovor mu je isticao ovog leta pa su igrač i klub našli zajednički jezik i nastavljaju saradnju.

Osvajač Kupa Srbije sa Vojvodinom stigao je u TSC leta 2021. godine kao slobodan igrač. Ustalio se u timu još kod nekadašnjeg šefa stručnog štaba Mladena Krstajića, dok mu i Žarko Lazetić često ukazuje priliku.

Izabrane vesti

Stojković može da igra na poziciji centralnog beka, zadnjeg veznog, a po prirodi je desni bek. Za Topolčane je do sada odigrao 54 utakmice, a još čeka na prvi gol u plavom dresu.

Rođeni Beograđanin ima 27 godina i karijeru je počeo u mlađim kategorijama Teleoptika nakon čega je igrao za BSK iz Borče i OFK Beograd. Usledila je selidba na sever Srbije u redove Spartaka iz Subotice, nakon čega je Stojković postao prvotimac Vojvodine sa kojom je osvojio Kup Srbije 2020. godine.

Ove sezone je odigrao 20 utakmica za TSC i upisao je tri asistencije. Stojković je još jedan u nizu igrača koji su produžili ugovore ove sezone sa klubom nakon Ifeta Đakovca i golmana Veljka Ilića.


tagovi

Aranđel Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara