Komentari na vest

TSC doveo još jedno krilo: Bivši đak Partizana, preko Banovog brda, do Lazetića

G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Pricao sam ovo otkad se pojavio u prvom timu Partizana, a nastavicu i sad - nije on igrac za vrhunski fudbal. Nivo su mu ekipe tipa Mladost Lucani. Isto tako sam vam pricao da od Lazara Pavlovica igrac za ozbiljan fudbal nikad nece biti. Zapratite za druge prognoze 😁
V

Vlada911

pre preko 1 godinu

Ovaj mali je bolji od Jovića sigurno.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Mozda. Ali kad nije prosao ni u Cukarickom, onda znas koliko je sati. A sjecam se koliko je samo bilo pljuvacine kad ga je Partizan pustio. I njega i onog Denisa Stojkovica.
G

Gost9294

pre preko 1 godinu

Druže, nije prošao u Čukaričkom jer neće da deli procente sa Matijaševićem. Kako objašnjavaš dolazak Lučića na pozajmicu, koji nije pripreme prošao, odradio jedan trening i odjednom je starter? Pritom dečko ima dve leve noge. Zato ove sezone neće biti ni četvrti na tabeli.
I

Instant

pre preko 1 godinu

Kako Lazetic pravi kombinacije sa svojima...ccc...a Colic treba da ode u drugu ligu i da poveze 30 utakmica u sezoni, napravi ucinak pa tek onda da pricamo o Super Ligi
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Opet pogrešan tim gde ne može da igra ili će igrati na kašikicu! Iz greške u grešku! Prva liga na kaljenje i utakmice u nogama! Kontinuitet, iskustvo! Darko?