Foto: RStarsport
Foto: RStarsport

TSC doveo najboljeg strelca šampionata Makedonije

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.01.22. | 13:21

Posle Škuletića, Makedonac zaoštrio ofanzivu superligaša iz Bačke Topole

Iako samo četiri boda udaljen od mesta koje vodi u Evropu TSC je zimsku pauzu dočekao u donjoj polovini tabele, a jedan od koraka na putu ka boljim rezultatima tokom proleća napravio je angažmanom Martina Mrčevskog. Napadač Akademije Pandev, trenutno prvi strelac šampionata Makedoonije novi je član superligaša iz Bačke Topole, saznaje Sportmedija.

Od igrača rođenog 1997. godine očekuje se da značajno pojača ofanzivu tima Žarka Lazetića, a povod za optimizam predstavlja njegov jeseni učinak. Naime, krilni napadač koji je u Akademiju Pandev stigao iz Vardara na 18 prvenstvenih utakmica postigao je 16 golova uz četiri asistencije, te je imao značajan udeo u uspesima ekipe koja zauzima drugo mesto u prvenstvu iza Škupija.

Izabrane vesti

Ofanzivac ponikao u Pelisteru iz Bitolja branio je boje Pobede iz Prilepa, Belasice i Trepče iz koje je prešao u Vardar.

U aktuelnom prelaznom roku TSC je ofanzivu već pojačao angažmanom Petra Škuletića, te se očekuje da Mrčevski i nekadašnji as Partizana učine napad kluba iz Bačke Topole znatno ubojitijim.


tagovi

TSC Bačka TopolaAkademija Pandev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara