Radin (© Star sport)
Radin (© Star sport)

TSC dovodi bivšeg igrača Partizana: Milan Radin pred potpisom

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.12.22. | 12:36

Žarko Lazetić jača tim iz Bačke Topole

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Bliži se početak priprema za nastavak Mozzart Bet Super lige i nema pauze u taboru TSC-a, jer tim želi izlazak u Evropu. Naglasio je i šef stručnog štaba Žarko Lazetić da će zimski period biti iskorišćen za određene popravke u igri, kao i dovođenja novajlije.

Izabrane vesti

Prvo pojačanje bi moglo da bude u veznom redu, blizu dolaska u Bačku je Milan Radin.

Iskusni defanzivni vezista rođen 1991. godine je prva želja uprave. Prethodni period karijere proveo je u Gruziji gde je igrao za dva Dinama, Batumi i Tbilisi. Rođeni Novosađanin je ponikao u omladinskoj školi nekadašnjeg RFK Novi Sad, iskustvo sticao i u redovima Jugovića iz Kaća, Sente i Pazove, karijeru gradio i Mladosti iz Lučana i Voždovcu, pre nego što je obukao dres Partizana sa kojim je bio osvajač duple krune u vreme trenerskog mandata Marka Nikolića.

Aktobe iz Kazahstana je Radinu bio prvi inostrani angažman, posle toga je igrao i za Koronu u Poljskoj, pre nego što se vratio u Srbiju i zaigrao za Inđiji. Može da se pohvali i igranjem u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i Ligu konferencije, a pre svrega nastupima u Ligi Evrope za Partizan. Stigao je i da debituje za reprezentaciju Srbije, kada ga je Ilija Stolica poveo na turneju po Severnoj Americi i pružio mu šansu u prijateljskoj utakmici sa Panamom.

Dolaskom Radina, TSC bi dobio iskusnog igrača na poziciji zadnjeg veznog i time bi pojačao konkurenciju. Na toj poziciji trener Lazetić trenutno ima kapitena Tomanovića i Nikolu Kuveljića, dok je priliku retko dobijao mladi Miljan Krpić.




tagovi

Milan RadinTSC Bačka TopolaZimski prelazni rok 2023Mozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara