Komentari na vest

TSC ima devet života na gostovanjima

D

Dragan - BG

pre 3 meseca

Svakako ce TSC da bude treci. Drugi iz naseg prvenstva ide u kvalifikacije CL ako izgubi ide u trece kolo LE ako i to izgubi u PO cetvrto kolo LC e ako i to izgubi nema grupne faze LC. Ipak ako se opet desi cudo i Partizan ponovi igre iz proslog proleca moze da bude treci, TSC je vrlo ozbiljna ekipa. Najbolja odbrana 15 primljenih golova 4 manje od Zvezde i 6 manje od Cuke i N. Pazara a primi je na otvaranju prvenstva cak 3 gola od Partizana sto znaci da je u preostalih 19 utakmica primi 12 golova, 0.63 gola po mecu treci najbolji napad posle Zvezde i Partizana i pored igranja grupne faze LE sto svakako uzima danak u povredama i umoru igraca. Sigurno ce ovo prolece doneti jos bolje igre i rezultat od jeseni bas zbog manjeg broja utakmica, zbog iskustva iz LE ali i najmanje promena u sastavu, doveden samo jedan igrac a dva iz jesenjeg dela su van stroja.
s

srka

pre 3 meseca

Treći su, pa su treći. Neće se ponoviti prošla sezona i Partizanov debakl, da ne ode u kvalifikacije za Ligu šampiona. A TSC će nas opet "dostojno" predstavljati u Evropi, kao i preostala dva kluba. Voleo BiH da to bude Novi Pazar i Spartak, zbog Lalatovića.
B

Burek

pre 3 meseca

TSC se nije proslavio jesenas, ali za razliku od ostalih klubova (pa čak i večitih) ima neku viziju. Lazetić im je trener već 2 godine, ne bacaju novac na polovne strance, imaju fin stadion i teren itd. Pa šta misliš, što je Pantović letos došao ovde umesto u Partizan ? Ili Banjac umesto u Zvezdu ? Čak su im i plate redovne (ako se ne varam). Osim toga, na pripreme su sada išli u Španiju i imali sasvim korektne protivnike, za razliku od ostalih koji su igrali protiv Hlorake, Mladosti, Boteva itd.