Promocija Petrovića (© TSC)
Promocija Petrovića (© TSC)

TSC ne staje: Partizanov đak za jači levi bok

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.07.20. | 13:30

Nemanja Petrović naredne sezone u Bačkoj Topoli

Ozbiljno se pojačanja TSC. Ne samo da je sačuvao glavne adute ekipe koja je ostvarila istorijski uspeh i debitantsku sezonu u Superligu okončala na četvrtom mestu, već ju je i nadogradila. U Bačku Topolu stiglo je i šesto pojačanje ovog leta, ugovor je potpisao Nemanja Petrović.

Izdanak Partizanove škole (generacija 1992, negovana trenerskom rukom Slađana Šćepovića) stigao je u tim Zoltana Saba posle sezone proveden u dresu Rada, a saradnju je overio na godinu dana. Imaće priliku da Palančanima donese dragoceno iskustvo, sa crno-belima je u jesen 2015. igrao grupnu fazu Lige Evorpe, pa se u klubu koji je napravio meteorski uspon nadaju da bi 28-godišnji Valjevac mogao da im pomogne u misiji dostizanja grupne gaze. Posebno što osim primarne pozicije levog beka može uspešno da odgovori zahtevima na mestu zadnjeg veznog.

Izabrane vesti

Petrović je osim u Humskoj igrao za izraelski Makabi iz Netanje, portugalski Čavez, da bi pre dolaska na Banjicu (minule sezone 18 utakmica) nosio dres Napretka.

Pre Nemanje Petrovića, TSC je doveo Damjana Dostanića (Ajaks), Eldina Elevena i Stefana Santrača (Crvena zvezda), Mihajla Banjca (Inđija) i Dina Dolmagića (Javor).

U prvom kolu novog prvenstva 1. avgusta dočekaće Vojvodinu.



tagovi

TSC Bačka TopolaNemanja Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara