Komentari na vest

TSC u Humskoj sa golmanom iz “klase 2003”: Tražio pozajmicu u Loznicu, sad brani protiv Partizana

G

Gost_23

pre gotovo 2 godine

Tako je i Cukaricki prosle sezone izasao sa dva klinca na mestu stopera, pa opet mucenici nisu uspeli da dobiju utakmicu.
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

ZNACI FILIJALA IZ KRSTAJICEVOG TSC-A IZLAZI SA REZERVNIM SASTAVOM!

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@fejnord x8 Zanimljivo, nisi tu pricu vrtio kad su Nislije protiv vas 'promasivale' i nemoguce a onda u sledecem kolu protiv nas odjednom zalicili na Bajern iz najmocnijih dana. Nemoj samo vi 'postenjacine' o filijalama
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Znaci namesteno I kad neko pogodi stativu I precku jer je tako hteo? Stvarno verujes da za Nisi igraju Mesi I Ronaldo pa mogu tako precizni u namestanju da budu? Idi vidi mec u Ivanjici iz prvog kola kako SE namesta ne prelazi se pola a u odbrani livade pa zalicite na Bajern a u drugom kolu na Dubocicu... Jedva cekam Evropi da vidimo gde ste vi a gde mi....
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Znaci gladacemo jos jednu sklanjalicu kao protiv Javora. Samo nemojte da mi kazete kako se Javor nije sklonio gledao sam tekmu lopta prolazi pored 5 igraca Javora pored nogu niko da odreaguje i dolazi do Partizanovog igraca. Istog dana je bila tekma Cuka - TSC i imao sam utisak kao da gledam dve razlicite lige...

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@Chiske Mislis kao sklanjalica sto rade Nislije protiv vas a s nama kad igraju samo sto pistolje ne nose na teren?
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Авангардисто, заборавио си да кажеш и да су вас разбили, дали три гола али да сте ви у 7. еј, СЕДМОМ минуту надокнаде добили пенал, а да још пре тога вашим играчима нису дали чиста два друга жута картона...
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Ova utakmica je na pojedinim kladionicama blokirana, na drugim pada kvota na X i 2... Vezano za ovog dečka, mislim da za TSC može da bude extra bonus to što će on da brani (i kao bonus zbog godina i to što je dobro branio prva dva kola)... E sad, da se vratim na početak, utakmica od prošle sezone, kad je Partizan dobio sa 4:0 čini mi se, dokazuje da mogu na gol da stanu i Nojer i Alison zajedno Partizan će da pobedi jer protivnički igrači em izađu visoko, em se sklanjaju...
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Samo kada se vama niko ne sklanja, pa dajete po 5 komada u prvom poluvremenu. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti. A kada je to vama TSC uzeo neki bod?
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Ako zelite neresen rezultat morate imati barem tri gola prednosti oko 89te minute
L

LazinaStolica

pre gotovo 2 godine

Lepo najavio Stolica Prevariola da će mu biti mnogo lakše sa TSC nego sa Radničkim.Ne da vođa da lažna gromada padne na sredinu tabele gde joj je mesto, a iz saveza se plaća šteta koju prave navijači koji sebe zovu st%ka:)
t

truba

pre gotovo 2 godine

Exexe lakši trening partizana.
I

Istinom protiv laži

pre gotovo 2 godine

Sjajni su ovi što pišu o sklanjalicama na svakoj vesti, nema kome nisu više dosadili. Treneri Partizana tradicionalno uzimaju bodove Partizanu, Ilija Stolica 2017/2018 3:1 sa Voždovcem, Lazetić 2020/2021 1:1 sa Metalcem, Saša Ilić 2021/2022 praktično uzeo titulu Partizanu sa Čukom 0:0. Ajd sad lupajte minuse i pišite opet po 90.000 puta neke gluposti.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Lazetic uzeo sa Metalcem bod kada je sve bilo reseno a Sasa Ilic plakao na konferenciji jer ga igraci nisu poslusali da puste Partizan pa ga je Matijasevic isterao.Za Stolicu 2017-te ako pricas ja znam da je dva meca u mesec dana protiv Partizana odigrao iz dva u jedan i jedan u dva i oba meca dobio Partizan. Jedan u prvenstvu,drugi u kupu.Tada je Partizan u samo nedelju dana odigrao tri zvanicne utakmice (dve u prvenstvu i jednu u kupu) i sve tri dobio sa prelazod iz jedan u dva ili iz dva u jedan. Kao niko nikada u istoriji fudbala,od krpenjace pa do dana danasnjeg. A ako tako gledas onda je Lalatovic uzeo vise bodova Zvezdi nego Lazetic i Ilic Partizanu zajedno.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Oces da kazes da protiv javora nije bila sklanjalica? Nemoj da se lazemo. I budite realni bar jednom. A cim nije sklanjalica onda izgledate kao protiv Radnickog pa vas sudija pogura... Bukvalno samo slep covek ne vidi a realno imate tim za 5to mesto. Pripreme ste odradili presmesno nemate odbranu, trener vam stavlja desnog beka na levi bek.
V

Valjak veritas

pre gotovo 2 godine

cista ,,ciganska" mantra. unapred sve znaju. Udbaska MATRICA spinovanja
I

Istinom protiv laži

pre gotovo 2 godine

@Gostanko Osnovna stvar ako želiš da vodiš polemiku sa nekim jeste da znaš o čemu pričaš, ti u svom postu pokazuješ da apsolutno ne znaš. Lazetić nije uzeo Partizanu bodove kada je sve bilo gotovo već u 10. kolu sezone 2020/2021, Partizan je bio na -6, i kada se lomilo da li će ostati u trci za titulu, Stolica nije uzeo Partizanu bodove u sezoni koju pominješ nego u sledećoj 2017/2018, Saša Ilić može da plače koliko hoće njegov tim je uzeo bodove Partizanu, mogli su i da pobede imali su prečku pogledaj pregled utakmice, tim uzimanjem bodova Partizan je praktično izgubio titulu. Ajde napiši još koju i promaši temu.
C

Czvv

pre gotovo 2 godine

Ovaj kao Saša Ilić, mom igraču je sudija trebao da da crveni karton. Sa njima uvek komedija.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Pa da, baš kao što bi uradio i S.Ilić u fazonu da "deca osete partizan"...Ljudi moji ovo je prava komedija, mis'im, deca i partizan i tako stalno.

Neko bege

pre gotovo 2 godine

Odma galaktikosi ostaljaju komentare….
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Ima TSC dobre, perspektivne "prtliće", da proba Lazetic sa njima mozda ???
G

GhostRider

pre gotovo 2 godine

Ma to je totalno nebitno sa kim igra TSC može da ima i Mesija i Ronalda, Lazetić će se skloniti Partizanu !!!
I

ISTINA I SAMO ISTINA

pre gotovo 2 godine

Ciganima se SKLANJA 70 % TIMOVA lige. STANCAJU SE TITULE. . Bar to se vidi.
P

Pertin

pre gotovo 2 godine

Znaci i Lazetic ce da proba kao i Ilic da izadje sa omladincima
D

Da pa treba

pre gotovo 2 godine

im pomoci sada kada je najteže. Posle to postane normalno.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Ахахахахахахаха ако ниси читао текст, а ниси, дечко брани јер је бонус и бранио је она претходна меча ... а што се тиче те приче о "омладинцима" погледај тај "фамозни" меч против Партизана кад је тренер Чуке био С. Илић, а онда погледај меч у плеј-офу кад је Лешњак био тренер Чуке и видећеш где су и када играли омладинци и резервисти ...
@

@ivan

pre gotovo 2 godine

Bolje promeni sliku nego sto mudrujes ovde... Grozno izgledas...
Č

Čudna šuma je to

pre gotovo 2 godine

Gde baš protiv Partizana da debituje?!
G

Gost 090

pre gotovo 2 godine

Vidis kako ne citas tekst, decko je branio obe utakmice za TSC ove sezone

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Је л' читаш ти текст или само пишеш јер ето хоћеш да будеш паметан ? Али ти не успева
J

Jel ti

pre gotovo 2 godine

Citas tekst? Igra vec 2 utakmice..
H

Hajde

pre gotovo 2 godine

Hajde prvo pročitaj tekst. Brani od početka prvenstva, ovo mu je treća utakmica.
m

mek

pre gotovo 2 godine

Jel vi citate vest? Decko brani vec dva kola, debitovao u prvom protiv kolu Cuke posto se prvi golman povredio
Č

Čudna šuma je to

pre gotovo 2 godine

Ložana grobarska ha ha ha...pa naravno da ne čitam članak o vama nego mi je lepo kako se pržite i pravdate da je dečko branio već dva kola.Koga zabole za vas paćenike?!
g

gost1970

pre gotovo 2 godine

Teska si dijabola ciganska nema sta..