Tuča na treningu Fulama - uhapšen Kamara!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.01.19. | 16:30

Francuz napravio novi problem i to ozbiljan...

Napadač Fulama Abubakar Kamara uhapšen je pod sumnjom da je naneo telesne povrede jednom licu tokom tuče koja je izbila u trening kompleksu ovog kluba.

Plicija je intervenisala na poziv upućen iz Montspur Parka u ponedeljak popodne, a posle informacije o incidentu čiji je vinovnik Francuz. Dejli Mejl saznaje da je u tuči učestvovao i jedan član stručnog štaba.

Izabrane vesti

Prema njihovim saznanjima, nakon što je izbačen iz prvog tima od strane trenera Klaudija Ranijerija, Kamara je stigao u ponedeljak popodne u kamp Fulama s namerom da se dogovori o daljim koracima u karijeri s rukovodstvom kluba. Ali, poseta je završena njegovim hapšenjem.
"Policija je pozvana u ponedeljak nešto posle 17 časova nakon informacija o tuči u trening kompleksu. Tom prilikom policajci su priveli čoveka u 20-im godinama zbog kriminalnog postupka. On se nalazi u pritvoru u londonskoj policijskoj stanici. Ispitivanje se nastavlja", saopštio je portparol policije.

Iz Fulama se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.
"Klub je zahvalan na brzoj rerakciji policiji nakon prijavljenog incidenta. Uhapšenom licu neće više biti omogućen ulazak u trening kompleks i neće moći da učestvuje u klupskim aktivnostima. Sarađivaćemo sa policijom na ovom slučaju", poručuli su iz Fulama.

Ovaj incident samo je jedan od problema u nizu koje je napravio Abubakar Kamara. Francuz se navodno početkom meseca potukao sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem na času joge, a posle toga menadžer Ranijeri ga je odstranio iz prvog tima. Prethodnih dana pisalo se o transferu napadača u Tursku. 

Foto: Reuters


tagovi

Abubakar KamaraKlaudio Ranijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara