©Reuters
©Reuters

Tuča zbog stonog tenisa samo ružna uspomena, Li i Son zakopali ratne sekire

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.02.24. | 16:31

As PSŽ-a doputovao u London da se izvini saigraču iz reprezentacije

So na ranu usled eliminacije Južne Koreje u polufinalu Kupa Azije predstavljao je konflikt Hjong-Min Sona i Kang-In Lija oko partije stonog tenisa, a tom prilikom fudbaler Totenhema je slomio prst. Nesvakidašnja scena dodatno je pokvarila utisak kada je u pitanju reprezentacija koju su svrstavali u najuži krug kandidata za trofej, ali je konflikt brzo otklonjen.

Iako će razočaranje u vidu poraza od Jordana (0:2) ostati kao trag i glavni utisak sa nedavne kontinentalne smotre, makar je skandal u vidu sukoba dvojice igrača otklonjen. Kako navode britanski mediji, fudbaler francuskog kluba došao je u London kako bi uputio izvinjenje saigraču iz reprezentacije, a Lijev potez je naišao na Sonovo odobrenje.

Izabrane vesti

Kapiten Totenhema prihvatio je ruku pomirenja i pozvao navijače da oproste defanzivcu za napad. Istovremeno, i Son se izvinio zbog učešća u konfliktu.

"Smatrao sam da je važno da lično posetim Sona i ponudim iskreno izvinjenje, a kroz dug razgovor imao sam vremena da shvatim teret kao kapiten tima i razmislim o svojim postupcima. Tog dana sam uradio nešto što nikada nisam smeo da uradim za večerom. Duboko žalim zbog ovih stvari. Iako su poštovanje i posvećenost timu najvažnije stvari, imao sam mnogo nedostataka", istakao je Li i dodao: "Istovremeno, želeo bih da se još jednom zahvalim Sonu što me je primio i ugostio kada sam posetio London".


tagovi

Hjong-Min SonKang In LiJužna KorejaTotenhemPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara