Skot Mektomini (Reuters)
Skot Mektomini (Reuters)

Tuhel razmišlja da prekomanduje Srbina u prvi tim, Mektomini bi mogao da bude Bajernova šestica

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.08.23. | 23:12

Bavarci zainteresovani za dovođenje veziste Mančester Junajteda, tvrdi BILD

Nedeljama unazad Tomas Tuhel insistira na šestiti, odnosno igraču na poziciji defanzivnog veznog jer ni Leona Gorecku, ni Jozuu Kimiha, a ni novopridošlog Konrada Lajmera ne vidi u toj ulozi. Uprava Bajerna se isprva žustro protivila još jednom pojačanju u veznom redu, a mada ni sada na to ne gleda blagonaklono, Tuhelova želja mogla bi da bude ispunjena.

Bild javlja da je Bajern vrlo zainteresovan za dovođenje Skota Mektominija iz Mančester Junajteda. Iako je bio standardni prvotimac prošle sezone, za Škota ove sezone na Old Trafordu mesta nema. Bio je želja Vest Hema u ranoj fazi prelaznog roka, ali mogla bi da mu upadne sekira u med i da postane igrač velikana koji najozbiljnije pretenduje na titulu prvaka Nemačke, ali i na evropski tron.

Izabrane vesti

Crveni Đavoli ne bi imali ništa protiv da ga pošalju u Bajern, a u suprotnom smeru bi prema pisanju bilda mogao Rajan Gravenberh koji nije zadovoljan minutažom na Alijanc areni. Doduše, samo na pozajmicu.

Predsednik Bajernovog nadzornog odbora i siva eminencija kluba Uli Henes je nedavno u jednom intervjuu poručio da veruje da Tuhel na raspolaganju ima tim top-klase i dodao da je Tuhelu predočeno da može da postigne mnogo sa aktuelnim igračkim kadrom.

Nakon današnjeg trijumfa nad Augzburgom Tuhel se žalio kako mu je pomenuta pozicija deficitarna. Bild je čak pisao da bi iz U23 ekipe u prvi tim Tuhel mogao da prekovanduje Aleksandra Pavlovića, Srbina rođenog u Minhenu koji igra na poziciji defanzicnog veziste. Odigrao je 19-godišnjak desetak minuta protiv Mančester Sitija u letošnjoj prijateljskoj utakmici.


tagovi

Mančester JunajtedBajern MinhenSkot MektominiLetnji prelazni rok 2023Aleksandar Pavlović

Obaveštavaj me

Bajern
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara