Krka dva puta “davila“ Cedevitu, ali nije završila posao: Murićeva čudesna trojka na 0,6 sekundi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.02.20. | 21:20

Tamo će odmeriti snage protiv Primorske

U finalu ovogodišnjeg Kupa Slovenije igraće branilac titule Primorska i Cedevita Olimpija! Nedugo pošto je Primorska savladala Helios sa 80:72, usledila je neizvesna završnica u režiji Cedevite i Krke gde se u roku od 0,6 sekundi pre kraja produžetka ime pobednika izmenilo od toga da je Krka bila jednom nogom u finalu, do toga da je Cedevita slavila rezultatom 93:92 uz spektakularni koš Eda Murića!

Dva puta je Krka bila nadomak senzacionalne pobede, ali je Cedevita uspevala da se nekako izvuče i na kraju dođe do finala. Imala je Krka pobedu u rukama pred kraja četvrtog kvartala, ali je Filip Krušlin izborio produžetak uz trojku! A onda se ponovo otišlo u dramatičan finiš gde je Ivan Ramljak doveo Krku nadomak tog brejka, ali je onda na scenu stupio Edo Murić sa trojkom kakva se retko viđa. Uz svega 0,6 sekundi pre kraja, Murić je dobio loptu posle izvođenja iz bočnog auta, odmah se podigao na šut, ali mu je čuvar bio na ruci, zbog čega je u letu morao da promeni taktiku i izbaci loptu jednom rukom, tako što je prvo istu zabacio unazad pa napravio izbačaj s parabolom. Lopta je zatalasala mrežicu...

Izabrane vesti

Murić je bio i najefikasniji igrač susreta sa 29 poena, dok je Kodi Miler Mekintajer dodao 15, a Jaka Blažič 14 poena. Kod Krke listu strelaca predvodio je Jure Balažic sa 23 poena, dok je Ivan Ramljak dopisao 18 poena.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara