Komentari na vest

Tuluz razneo Nant i osvojio prvi trofej u istoriji – zaslužio je zbog savršenog skautinga (VIDEO)

B

BOTa_i_Dijamanti

pre 12 meseci

Kombouare Antoane,uz dužno poštovanje, već sutra pakuj kufere! 👋
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Tuluz i Birmancevic zapalili💣💣💣 i osvojili kup.
Š

Šta?

pre 12 meseci

Sine, kakav Birmančević? Njega nije bilo ni na klupi večeras. Birma je putem TV-a pratio kako Dalinga i njegovi saigrači podižu pehar. Birmančević je tipičan uličar koji je sposoban da jedino postiže golove protiv Halmštada i Mjolbija u Švedskoj za Malme. Zašto pišem „uličar”? Zato što kada god bi postigao gol, šutirao bi o sponzorskoj tabli iza gola, i dobijao žuti karton zbog skidanja dresa i to za pogodak koji i nije bio od prevelikog značaja. Ali dres mora da se skine da bi se proslavila moždana zakržljalost i nataloženi kompleks detinjaste traume.
И

Ишизаки

pre 12 meseci

@Šta? Реално управу си. Момак је играо у Шведској без основног знања енглеског језика. Анел Ахмедхоџић, Марко Јохансон и Ади Налић му преводили инструкције и питања новинара. Враћа се он у нашу лигу не буде ли порадио на језику а и кроз каријеру га бије глас да је неозбиљан што нажалост пролази само у нашој лиги.
N

No.1

pre 12 meseci

U Francuskoj se igra najpošteniji fudbal, makar po osvajačima prvenstva i kupa. Nema dominantnih i povlašćenih klubova kroz istoriju (niko više od 10 titula), toliko osvajača prvenstva koji su sada u nižim rangovima... Jedimo je Psg sa 8 titula u poslednjih 10 sezona napravio diskurs...
i

i

pre 12 meseci

Preveliki lion sa 7 u nizu onomad
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Puče 🧨, bravo Tuluz 🏆💜🤍💜🤍.. Srećno u grupnoj fazi Lige Evrope 👏👏👏
T

Tuluz najverovatnije bez Lige Evrope

pre 12 meseci

Vlasnik Tuluza je istovremeno i vlasnik Milana. Zato učestvovanje Tuluza u Uefinim evropskim takmičenjima definitivno zavisi od propisa i zakonskih normi koje UEFA reguliše. Da bi se izbegao sukob interesa, UEFA će morati da definitivno diskvalifikuje jedan od dva kluba istovetnog vlasnika iz evropskih takmičenja.
H

Hidro

pre 12 meseci

Što bi ih izbacili, kako Lajpcig i Salcburg igraju bez problema
T

Tuluz najverovatnije

pre 12 meseci

@Hidro Pa... to si u pravu. Zaboravih na tu činjenicu. Videćemo ipak kako će se stvari odviti. Ja sam samo plasirao informacije koje sam pokupio sa Gugla. Mada sam pogrešio nagovesteći da Tuluz definitivno neće igrati Evropu...