Komentari na vest

Turska sapunica: Trabzon od Partizana tražio pravo preče kupovine Nemanje Jovića

K

Kon

pre gotovo 2 godine

Crno beli@Što se tiče uprave se slažem. A Stolica je za kratko vreme pokazao neznanje i da trenerskog talenta nema. Stavljati Šehovića na zadnjeg veznog u Ivanjici i desnog beka u Nišu pokazuje da nema pojma. Što je još gore uvodi Lutovca Holendera, Belića, koji nisu ni za klupu. Partizanu ne treba filozof, teoretičar već trener a Stolica to nije.
c

crno-beli

pre gotovo 2 godine

Pozdrav tebi i svim pravim navijacima Partizana iz ...Amerike !!!
I

Ivica i Miloš

pre gotovo 2 godine

Trabzonov razvojni klub...
Š

Šta se čeka

pre gotovo 2 godine

Odmah ga prodati fok se Turci ne ohlade,ovaj ce ostati večiti talenat,treba uzeti pare za njega dok jos mozemo.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Svaki nas igrac se pljuje,da li je realno da niko ne valja,a s vi stranci valjaju
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Ovaj svakako ne vredi ni 20% tih para.
M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Mislim da Jovic narednih 5 godina ima da bude talentovan a nista konkretno nece odraditi...trebalo je njega prodati stvarno i uzeti Mitrovoca za deo tih para i dobiti pojacanje.
b

blanblan

pre gotovo 2 godine

Jel realno da ne mozete da ukapirate informaciju do kraja,nema sanse a?Nismo dali Jovica u trampu,nego pravo prece kupovine Turcima,sto znaci da oni moraju da izjednace najbolju ponudu i imaju pravo da pregovaraju sa igracem...uostalom Jovic je igrac maksimum za neko Zagleblje ili Gaziantep...
ч

читај

pre gotovo 2 godine

Чуде се како су пустили Дијабатеа џабе а као преча понуда за њих!? мало морген, ко чита између редова схватиће да је мали већ продат Трабзону такорећи трампа за муфте можда милион доплате или проценти, много ми ту смрди нешто.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Na pocetku je bio dobar,posle povrede daleko od onih igara,sad koliko je isplativo cekati da li ce ili nece da se pokaze a vec imamo nekoliko igraca na njegovoj poziciji pa bolje da ga onda daju Trabzonu,dobro i za nas i za njih i da time otvorimo mozda neka vrata transfer saradnje.Zasto da ne?
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Jao ovaj Diabate po Ivici ispade da smo doveli Azara ili Dembelea. Mozda malo bolji od ovoga Meninga a daleko od kvaliteta Leonarda. Nego ako ista mislis Ivice dobro Partizanu dovedi 10ku, jos jednog napadaca da se ne brukamo u prvenstvu i ispadnemo u avgustu iz Evrope. A sto se tice tebe i Uprave ja se u Boga nadam i u Grobare da septembar docekati necete kao rukovodioci Partizana.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Leonardo je svojevremeno bas bio bog i batina ali ajde da pogledamo sta novi igrac ima da pokaze,mislim da je bas i za Leonarda bilo reci kako to da nije spreman bio,imao je i onu negativniju pozadinu sa sudjenjem iz vremena kad je bio u Anziju i Gabali sa nesrecemo u kojoj ispostavilo se nije bio kriv.Menig nije bez greske mozda ali glupo je reci da nije doprineo dosta igri i pobedama/bodovima prosle sezone.Jednostavno je uvreda za svakog coveka koji prati fudbal kada se zmurilo na Jojica,Markovica i ostale a da se udara po Menigu.
G

Gostviliev

pre gotovo 2 godine

mi njima za sicu velikog talenta oni nama polovnjaka
B

Bolje reći

pre gotovo 2 godine

večitog talenta
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Jovke za "Dijabetis"?
m

micura

pre gotovo 2 godine

neće još dugo , Vazura neće još dugo
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Nisu oni iz UO nesposobni, bas suprotno kad su im racuni u pitanju...
c

crno-beli

pre gotovo 2 godine

Vazura,Vucelic i Iliev treba da odu iz Partizana posle 3 susne godine bez kupa i 5 bez naslova prvaka !!! Tesko je reci nesto za Stolicu, tek u septembru, jer je puno igraca otislo , a i treba nam jos polutku, spica i iskusnog centarhalfa za 4 fronta, ponavljam za ....4 fronta, jer pored duznosti u klubu, tu su i ......reprezentativni nastupi odredenih igraca !!! Sta je Partizanu potrebno strucni stab sa 21 zaposlenim, pa to nema ni ....Real ??? Za Partizan nije zavrsen prelazni rok , jer ne mozes na 4 fronta sa 7 iz .....podmlatka Partizana i 2 rekovalescenta koji imaju 3 operacije !!!
a

argh

pre gotovo 2 godine

Momak je toliko kvalitetan, da je trenutno 5. krilo u ovakvom Partizanu. Pušta se priča da je povređen, jer da znaju zašto ne igra, ne bi mogli da ga prodaju za 500 hiljada.
L

Laki Pfc

pre gotovo 2 godine

Partizan u svojih 77 god postojanja nije imao goru i nesposobniju upravu od aktuelne.KATASTROFA.
A

AV

pre gotovo 2 godine

To je sve zbog mene
G

Gost87788

pre gotovo 2 godine

Poslovna tajna...prodacete ga za 1mil i 10% prodaje za nekog Dijabatea koji je polupismen igrac...i to ti je odlican posao...e moj Iliev
@

@jasna stvar

pre gotovo 2 godine

Nema džabe ni kod babe! A Price ce da se pričaju i dalje
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Svaki partizanski transfer i u fudbalu i u košarci je poslovna tajna. Mulj.
F

Film

pre gotovo 2 godine

Kako je Hari postao drvo moze komotno da dobije nastavak kako je Drvo postalo bot