Komentari na vest

Tužna sudbina Edmunda Ada: Posle propuštene godine dobio i malariju

d

dr finansija

pre 4 meseca

Ma da tužan je Ado 400 somica podelio sa tvorzom …jadan on .
m

milo123

pre 4 meseca

Ako neko može da ga oživi to je Miloje. Setimo se samo šta je napravio od Vujadina, Stojkovića, Milića, Donalda, Le Taleka. Doslovce izgledali svi ko amateri, a sa njima je sve počelo.
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Само да шаман скине терзину магију, иначе оде кариера и године!
b

banence

pre 4 meseca

TAKO TI JE SINAK KAD TE ZVEZDA KUPI......
B

Bisko

pre 4 meseca

Nekako mi ga nije žao. Karma Is a bitch.
T

Tarzanko

pre 4 meseca

Sve mu se to vraća što je odbio Mitjiland...
Ч

Чика

pre 4 meseca

Жао ми човека. Ипак требао је да оде јесенас на позајмицу, од седења на клупи нема леба а он ни у протоколу није био.Колико сам ја гледао ни у Спартаку није правио неку разлику.
I

Info

pre 4 meseca

Ozdravio, laksi oblik, morao nedelju dana da miruje, kad vec pisete raspitajte se malo bolje...trenira vec
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Decko ce sigurno dobiti sansu na prolece jer miloje iskljucivo igra sa dva zadnja vezna igraca a od takvih tu su samo Stamenic i Mijailovic pored Adoa.
G

Gost Rajder

pre 4 meseca

Jedan rezime, Zvezda ga htela 4 prelazna roka, nudila u svakom od toga 2 miliona, on na kraju ode u spartak za 100.000-200.000. Jel on precenjen ili potcenjen ili je nešto drugo na snazi (otkupljen od Spartaka posle polu sezone razigravanja za 500.000h)
N

News

pre 4 meseca

On je dosao u Spartak dzabe ali ce Spartak morati da plati Serifu jer je on imao vazeci ugovor I Serif ga je dobio na sudu.
G

Gost997

pre 4 meseca

Ovaj ce biti glavna poluga na sredini kod Miloja
G

Goust

pre 4 meseca

Steta za ovog momka, bio je odlican te sezone u Serifu..
h

halo

pre 4 meseca

Kakve mi pacijente dovodimo, u 2024. godini čovek dobije malariju, dobro nije i tuberkulozu zakačio.
k

kikoman

pre 4 meseca

da brt 21 vek, covek ima dobru platu, mogao je da kupi onaj dron sto te cuva od komaraca kad neki proleti dron samo bz bz i lagan si...
h

halo

pre 4 meseca

Bolje da kupi posetu lekaru, čovek je povređen/bolestan/oba već skoro 3 godine bez prestanka, puna Evropa Afrikanaca, svaki ozbiljniji tim ih ima po 5, samo mi uspemo da nađemo nekog malaričnog.
M

Makijan

pre 4 meseca

Bas je u ozbiljnom maleru. Ali iskreno radi se o dobrom igracu jako zahvalnom, mislim da posebno moze u Milojevicev sistem da se uklopi. Svakako ne bih ga otpisivao treba strpljenja jer Milojevic ako ga vrati na nivo iz Sherifa i dobro ga spremi mozemo u perspektivi imati pojacanje iz sopstvenih redova.
S

Slavuj

pre 4 meseca

Kada se samo sjetim koliko ste ga dizali u nebesa, nudili avione i kamione za njega, a on ni u Subotici nije mogao igrati, mada je igrao a niko nije primijetio taj njegov talenat kako ste ga opisivali. Nudili ste za njega 2 milona, a sada nije ni za Grafičar plus malarija. Pitanje je koliko bi se i ko ugradio u tu cifru da ste ga uspjeli dovesti tada? Svi transferi su vam slični, naduvane cifre i ugradnja . Eto gdje i na koji način se izvlače pare iz kluba.
P

Popsi

pre 4 meseca

Ne znam što se toliko potencira taj meč u Madridu kada je bio najgori na terenu i krivac za gol. Pogledajte na Yt pa procenite sami. Taj dečko je na Areni izjavio da Subotica ima more.
k

kikoman

pre 4 meseca

Ne moze Serif da dobije Real u Madridu bez da svaki igrac odigra maltene savrseno. Sta sve nasi politicari izjavljuju pa ljudi i dalje glasaju...
h

halo

pre 4 meseca

Potencira se zato što veliki doktor još uvek ima dil sa njegovim agentom, pa pokušava na svaki mogući način da izvuče nešto iz njega. Isto kako se potencira i na sve Zvezdine ratnike, gardiste, ljude od zadatka, univerzalce, koji god je nadimak draži, Terzićev lični džep zavisi od toga ko će da se upeca na ta potenciranja i otkupi ih od nas.
о

оће то

pre 4 meseca

у риту....