(©Reuters)
(©Reuters)

U Benzeminih Idealnih 11 nema mesta za Mesija i CR7

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.12.23. | 11:10

Pored sebe u špic je stavio “Zubu” Ronalda

Ako pitate Karima Benzemu, izgleda da Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo nisu među najboljim fudbalerima današnjice. Ili bar nisu po njegovom ukusu.

Za Lionela Mesija mnogi kažu da je najbolji svih vremena, dok je Benzema sa Ronaldom godine proveo zajedno u Realu. Ali, Benzema je sastavljao svojih Idealnih 11 u razgovoru za sajt Al Itihada i preskočio je obojicu.

Izabrane vesti

Francuski napadač je jedan od najboljih igrača sveta 21. veka, osvojio je 31 trofej u seniorskoj karijeri, uključujući pet pehara Lige šampiona, a bio je i osvajač Zlatne lopte za 2022. godinu. Zato njegova reč ima težinu. No, čini se da je sada baš otišao u stranu s ovim čudnim izborom.

Benzema je na gol stavio Manuela Nojera, desni bek po volji mu je Dani Alves, a levi Marselo, dok su štoperi između njih Serhio Ramos i Pepe.

Dvojica zadnjih veznih su Klod Makelele i Pol Pogba, ispred njih su Ronaldinjo i Zinedin Zidan i u špicu Karim Benzema i Ronaldo.


tagovi

Karim BenzemaLionel MesiKristijano RonaldoDani AlvesManuel NojerRonaldinjoklod makalelePol PogbaSerhio RamosPepeZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara