Komentari na vest

U četvrtak ga smenjivali, u nedelju pitali o tituli: Ole Gunar Solskjer na klackalici engleskih novinara

f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

ne igra trener nego igraci na terenu
M

Mitt

pre preko 2 godine

Pa ni general ne jurisa vec vojnici, ali on pravi taktiku, obilazi linije, kritikuje za nemoral, hvali za moral i preuzima odgovornost na sebe. Tako i trener, mora da bude i takticar i psiholog i motivator! Da zna sta kome igracu odgovara, koje su slabe tacke protivnika, kako da mmotivise igrace i uvijek da minimum plan B.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Raspala se struktura odbrane zbog Freda koji je bio ocaj dva pasa nije povezao i non stop je odbrana bila na udaru..to je moje misljenje..pozzz
G

Gost2

pre preko 2 godine

Sta god mislili Manchester igra dobro ovi igraci vole Olea vidi se napredak kad bi pitali druge trenere normalno bi rekli da Je United u igri za Titulu sezona je duga i sad pricati o nekom Trofeju nema smisla slazem se treba zadnji vezni Fred je slab MC Tomini jos raste kao igrac ali je borac na terenu mali Filips iz Lidsa ili Rajs bi dobro dosli mozda Januar bude nest pozzzz
G

Gost007

pre preko 2 godine

Filps je jeftiniji mogu njega na zimu,za Rajsa tesko posto traze mnogo za njega..

Wolfasin

pre preko 2 godine

1. Zidan 2. Konte 3. Lev 4. Anćeloti kad mu dosadi Real
9

951357

pre preko 2 godine

Konte je sve samo ne trener za Junajted
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Konte bas nije za njih. On trener koga dovedes da pretumba ekipu i da ih trge. Mancesteru to sad ne treba, jer kvalitet imaju. Retko ostaje duze od dve sezone, a veliko je pitanje da li bi uspeo da osvoji ligu pored ovakvih ekipa Celzija, Sitija i Liverpula. Gledano na duze staze, veliki je rizik Konte, a dobre sanse da nista ne dobiju. Zanima me koliko bi dobro Lev vodio neku ekipu. Da vidimo do kraja sezone kako ih bude vodio Solksjer. Ako ne bude dovoljno dobar, nek pojure Zidana ili Lev. Po trenutnim rezultatima i situaciji u klubu, zaista nemaju razloga da ga otpustaju pre kraja sezone.
9

951357

pre preko 2 godine

Po trenutnim igrama, Celsi je prvi favorit za titulu. A nakon toga mogu da se naredjaju svi ostali ko kako zeli. E sad, sezona je duga, ne zna se sta sve moze da se desi. Sto se Solskjera tice, takticki je vrlo slab, ako se umesaju u borbu za titulu, bice to pre svega zahvaljujuci igracima, ne njemu. On pokusava da igra na slican nacin kao Ferguson, ali on nije trener kao Ferguson.
f

fan

pre preko 2 godine

Voleo bi Zidana na klupi!

Falični Tom

pre preko 2 godine

Mora da se pojača mesto zadnjeg veznog pod hitno. Matić više nije onaj stari, Fred nikad nije bio kalibar Junajteda a Mektominej već neko vreme stagnira. Trener je posebna stvar. Ne možeš da vidiš utakmicu i da se ponašaš kao da si na tribini, sediš i posmatraš. Mora mnogo više sa se uključi u igru, da bude uz aut liniju da sugeriše igračima šta da promene. Taktički je jedan od najslabijih trenera u ligi. Volim ga, legenda je kluba ali Junajted mora da uradi kao što je Čelzi sa Lampardom i da preseče. Od romantike se ne živi, mora se sa ovakvim timom osvojiti trofej. Da se prodaju igrači koji ne zaslužuju mesto u ekipi i da se dovedu adekvatna pojačanja. Glejzerima ide u prilog to što Olea vole navijači i što su tu i dalje neke roze naočare dok oni ispumpavaju pare iz kluba.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Kesi bi bio dobro pojačanje. Bolji je od svih koje si nabrojao. A za trenera Zidan ili možda Lev koji je izjavio da bi voleo da vodi klub.
P

Pantela24

pre preko 2 godine

Svaki trener je bolji od Solskera, Ralf Hasenhitl, Ragnik, Adi Hiter, Roberto Mancini, Marselinjo Toral... Kod Solskera se ne vidi napredak niti jednog igraca, niti napredak ekipe...Jedino sto je mozda usadio to je odnos prema dresu i hemiju u ekipi. Taktika nula, unapredjivanje igraca nula, igra nula! A ja sam Liverpoolov navijac. Da Bog da bio trener dozivotno. Sportski pozdrav!
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Da, da svaki iole takticki dobar trener moze da vodi velike ekipe i da kontrolise svlacionicu punu danasnjih manekena. Videli smo da je jedino potrebno takticko znanje da bi kontrolisala grupa igraca. Kontrola svlacionice bas nije bitan faktor i moze da se zanemari. Svaki od navedenih uspevao da se izbori sa pritiskom i igracima. Isto se mislilo i za Kovaca, Lopategija, Mojesa, Setiena, Beniteza...
E

E!

pre preko 2 godine

Junajted nije ekipa materijal za titulu, pa oni su srecno dobilu Vulvse i West Hem... Jos derbije nisu igrali videcese kad dodju derbiji da snisu kalibar za titulu...

Wolfasin

pre preko 2 godine

Dok Čelzi na svom terenu jedva pobedi Zenit ili Liverpul Milan.
H

Hahahahaha

pre preko 2 godine

Jang Bojs ti nemoj da se javljas
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Ajde navijaci Mancester, recite nam kojeg bi ste vi trenera kad vam on ne valja? Kontea mozda? Taman da se posvadja se sa upravom, mozda i rasturi atmosferu u svlacionici i ostavi ekipu nakon godinu dana. U LS taj covek ne secam se da li grupu prosao, a koliko pitanje je da li bi uspeo ligu da osvoji pored Sitija, Liverpula i Celzija koji svi bruka jaki ove sezone. Jedino mozda Zidan moze da se kaze da bi bio bolji, ali to je veliko mozda, jer Solskjer trenutno i dalje drzi rekord lige bez poraza na strani i ima sansu da ga jos vise poveca. Lakse ce poboljsati formu kuci sa navijacima. Ako zadrze trenutnu formu na strani, nakupice oni bas dosta bodova. A da dominiraju svaku utakmicu i nadigraju svakog, to nijedan tim ne moze. Najblize tome je bila Barselona par godina i to je to. Pricamo o tome da menje ekipe, a to je ono sto vi hocete. Najbitnija stvar je da tim pod njim svake godine napreduje i bolje rezultate belezi. Ajde molim vas najbrojte mi ta 3 trenera koja Mancester moze sad dovesti da ga zamene i da budete sigurni da ce tim igra jos bolje. Kad je takav amater kakvim ga smatrate, lako cete nabrojati ta 3 trenera koja su slobodna u ovom trenutnu, a da nije Zidan. Bas me zanima koje cete trenere izvuci.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

ZIDAN. . .
N

N1204

pre preko 2 godine

Druze Konte je vec osvojio titulu u konkurenciji Gvardiole,Klopa i Murinja a svakako taj njegov Celzi nije bio jaci od timova gore pomenutih trenera.A porediti Solskjera i Kontea je smesno.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

@N1204 Osvojio jeste, ali sledece godine bio 5. ili 6. i nije se rastao bas u najboljim odnosima sa klubom. Jos u LS zbog koje i zamerate Solskjeru, nista nikad nije uradio. Druga stvar, pogledaj ti timove Sitija i Liverpula u to vreme, pa mi reci da li su bili jaki kad danas. Liverpul je tad imao los tim druze. A to je i bila prva sezona kako Gvardiola vodio tim. Tek posle je krenula masinerija da radi. Odlican je trener, ali cinjenica je da je osvojio dok Klop i Gvardiola tek krenuli da grade timove.
P

Pljevljak

pre preko 2 godine

Nebih mjenjao Olea,kao navijač Junajreda, samo bih po kratkom postupku makao Freda iz prve postave,čovek toliko griješi,dal je to u dodavanju il u duel igri,nema brzinu,toliko od mene.!!!!...
J

Jones

pre preko 2 godine

Ne igraju ništa. Trenutno su četvrti favorit. Mogu da osvoje jedino ako se ostali raspadnu. Ne uzima se titula sa Fredom i MekTominejom na sredini, nit trenerom kojem uopšte padne na pamet da ih sastavi.
г

гост

pre preko 2 godine

Док је он на клупи, јунајтед сигурно ништа неће освојити. Не може физичко у школи да предаје. . .
R

Radem

pre preko 2 godine

Bez ozbiljnog zadnjeg veznog, nema se sta dalje pricati. Treba nam igrac kao sto je Kante, da pokupi sve lopte.
C

Cjepka

pre preko 2 godine

Da pokupi sve lopte u kantu