Komentari na vest

U Čuki zadovoljni rezultatom i igrom, Milojević priznaje: Moglo je da bude i 5:1

B

Bingocka

pre gotovo 3 godine

I kada budu igrali sa Partizanom,tada ce da zaborave da igraju fudbal. Umesto da im ambicije rastu i da sa ovakvim timom pokusaju da dodju do drugog mesta ili do titule,zasto da ne oni ce se zadovoljiti da budu cetvrti i to je to. To nikada nisam razumeo
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

Čukarički je Partizana od 2015. godine pobedio 4-5 puta dok je 3 ili 4 puta igrao nerešeno dok su protiv nepobedivih galaktikosa sa marakane zabeležili samo jednu pobedu i to kad je zvezda već dovoljno odmakla na tabeli u plejof-u.S obzirom da je gazda Čuke dobar sa Terzinjom jasno je koga svaki put puste a protiv koga grizu kao da im je poslednje kao i većina klubova u ligi.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

nemoj zaboraviti finale kupa gde je čukarički dobio partizana...jedini klub koga čukarički mora da pusti je zvezda
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Boga mi brdjani, možda Vi niste "veliki klub" ali s obzirom na svoje mogućnosti jeste trenutno najimpresivniji Srpski klub! I te kako Vi možete svake godine da igrate evropu sad kad su vratili treću opciju. Nadam se da će te kao privatni klub, postaviti primer večitim kako se posluje bez pranja love.
S

Stefano Okaka Čuka

pre gotovo 3 godine

S brda se osvaja svet
D

Draškooo

pre gotovo 3 godine

Ovo je tek prvo poluvreme !!! Treba biti oprezan, tamo je veštačka trava, pun stadion, vrela atmosfera. Treba biti mnogo bolji, mnogo hrabriji, ako želite put Bazela. Četvrto kolo ili pleyoff je još daleko miljama. Samo da mladi momci ne polete, jer u revanšu najveći protivnik mogu da budu sami sebi. Šanse su idalje 50%-50%.
g

gost9570

pre gotovo 3 godine

Jos nisam primetio da neki nas klub koristi drugi talas cak ni nasa reprezentacija evo danas Partizan kukavicki kontre sa dva igraca pa gde su ostali u kontri? Zvezda dodje do sesnaesterca sa vise igraca ali bez ideje doduse protiv Kairata u Beogradu nije bilo lose ,Vojvodina sta reci limitirani za evropu.Cukaricki je veceras pokazao kako se igra fudbal.
N

Ne razumem

pre gotovo 3 godine

Zasto pomocni trener daje izjavu za Cukaricki? To samo u Srbiji ima. Interesuje me sta ima da kaze Djordjevic kao sef posle ovog trijumfa a ne njegov pomocnik..Jednom ce ekonom da da izjavu ovde posle meca. Inace, cestitke za Fk Cukaricki!!
A

Aaa

pre gotovo 3 godine

I meni to nije jasno u Zvezdi isto npr, ima jos klubova koji isto to rade..
D

Draškooo

pre gotovo 3 godine

Nema profi licencu da vodi Evropske utakmice
i

isti slucaj

pre gotovo 3 godine

je doskorasnji trener krasnodara musaev, ima a licencu a sef strucnog staba
s

stefi92

pre gotovo 3 godine

dusan djordjevic prvi trener nema licencu za evropu a njegov pomocnik delibasic ima pa se u evropskim utakmicama on vodi kao prvi trener