Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

U Kantoninom stilu: Napadač Avra nastavio trend sukoba sa navijačima u Francuskoj (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.09.21. | 23:00

Butaib po izlasku sa terena produžio do tribine da poravna račune sa navijačem svog tima

Uzavrele strasti se još nisu smirile usled sukoba tokom susreta između Nice i Marselja, a već su aktuelni novi incidenti između igrača i navijača.

Patent Erika Kantone decenijama kasnije ponovo je aktuelan i to upravo u rodnoj zemlji nekadašnjeg asa Mančester Junajteda, a posle sukoba sa navijačima u kojem su učestvovali članovi Olimpik Marselja, odluku da prošeta do tribina i razjasni određene stvari sa gledaocima doneo je i napadač Avra Kalid Butaib.

Izabrane vesti

Marokanca je u 61. minutu zamenio Ba, a na prilikom izlaska sa terena centarfor je produžio do tribinesa koje ga je jedan od navijača Avra isprovocirao povicima. Usledilo je koškanje, a veći sukob sprečili su ostali navijači, redari i Butaibovi saigrači. Brzom reakcijom prisutnih igrač je udaljen od tribine nakon lčega je, iako je već izmenjen, zaradio crveni karton.

Strateg domaćina Le Guen najmanje jedan susret neće moći da računa na napadača, međutim gorak ukus ublažio je pogodak Korneta u 67. minutu kojim je Avr neutralisao vođstvo Tuluza pkoje je doneo Oniavu golom u 34. minutu,

Imajući u vidu rasplet slađi bod je ostao u Avru, dok Tuluzu ostaje žal jer nije uspeo da očuva minimalno vođstvo i tako stigne do šeste uzastopne pobede.

FRANCUSKA 2 - 7. KOLO

Petak

Ajačio - Sošo 1:0 (0:0)

Amijen - Rodez 0:1 (0:1)

Okser - Nior 4:0 (1:0)

Kaen - Pau 1:2 (1:1)

Dižon - Bastija 2:1 (0:0)

Donkerk - Nansi 0:0

Grenobl - Nim 2:1 (0:1)

Valensijen - Keviji 1:2 (1:0)

Pariz - Gengan 0:1 (0:1)

Ponedeljak

Avr - Tuluz 1:1 (0:1)

/Kornet 67 - Oniavu 34/



tagovi

Avr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara