Adem Ljajić (©Mozzart Sport)
Adem Ljajić (©Mozzart Sport)

U nedelju na Mozzart TV, Adem Ljajić: O povratku u Novi Pazar, ali i pozivu Čola Simeonea

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.09.23. | 15:40

Pa i o tome kako je ubedio Marka Šćepovića da mu se pridruži u dresu plavo-belih, o čuvenom incidentu sa Deliom Rosijem, žalosti zbog smrti Siniše Mihajlovića...

Novi Pazar ushićen, a ništa manje oduševljen zbog povratka u rodni grad nije ni Adem Ljajić. Proslavljeni vezista ovog je leta odlučio da se posle 18 godina vrati kući i pokuša da svom gradu pokloni najlepši poklon - evropski fudbal. I pravo da sanjaju najveće snove.

O ambicijama u Novom Pazaru, osećanjima zbog kojih se vratio, ali i onima izazvanim evrogolom već posle sedam minuta debija protiv Napretka iz Kruševca, o tome kako je odbio poziv Dijega Simeonea da se preseli u Madrid, pa i o tome kako je ubedio Marka Šćepovića da mu se pridruži u gradu sa Jošanice...

Izabrane vesti

O čuvenom incidentu sa Deliom Rosijem, ali i žalosti zbog smrti Siniše Mihajlovića, koji je imao ogroman uticaj na njegovu karijeru.

O svemu tome, pa i još nečemu, Adem Ljajić je govorio u velikom intervjuu za Mozzart TV. Prvom koji je dao za srpske medije posle mnogo godina. Čitajte i gledajte u nedelju, 24. septembra, od devet sati na Mozzart Sportu i youtube kanalu Mozzart TV.


 



tagovi

Adem LjajićFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara