Komentari na vest

U Partizanu niče klica razdora između domaćih igrača i stranaca: Manje Severina i Meniga, a više Belića i Nikolića

b

brine

pre 8 meseci

Mislim da je razdor zbog tuširanja jer ima malo tople vode pa se stranci moraju prvi tuširati a ovi naš sa hladnom vodom
G

Gostizdaleka

pre 8 meseci

Ocigledno nisam gledao istu utakmicu kao autor teksta. Vrlo objektivna analiza, nema sta, samo tako nastavite.
z

zaks

pre 8 meseci

Znači , sad je sve regularno, 2 gola u nadoknadi , penal , super , je li tako grobari ?
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

A sta nije bilo regularno? Samo zato sto bi ti volio da je Partizan izgubio ne znaci da je nesto bilo neregularno.
Z

Zeko

pre 8 meseci

Šta po tebi gospodine Zaks tu sinoć nije bilo regularno,ako su golovi postignuti u produzecima a produzeci su sastavni deo meča,nevidim šta tu nije normalno.Pises ne sto si u pravu. Već sto ti se pise
s

serMudro

pre 8 meseci

prijavite UEFI Evo link; https://integrity.uefa.org/?action=reportIncident&subaction=showTreeElement
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

Nisam znao da je neregularno davati golove u produžecima? Reci ovima iz Premijer Lige onda da je Arsenal onda takođe neregularno pobedio Junajted....
T

Toliko od mene

pre 8 meseci

Ne želim da komentarišem utakmicu,sabraće se na kraju.Želim da komentarišem komentare,jer ako među ovih 300 ima punoletnih mi smo onda bolesna nacija!
C

CaleB pravi

pre 8 meseci

Od 85-tog minuta, volsebno nestaje prenos na Areni...u tom trenutku mi je bilo jasno - sprema se epska kradja, i tako je i bilo. Ali, nije ovo ni tako lose ispalo za Zvezdu...da je ovo Partizan izgubio, Duljaj bi leteo. Ovako, Duljaj ostaje, da zasmejava siroke narodne mase.
d

dfvdverwv

pre 8 meseci

Ako ti tako kazes onda mora da je bila kradja, ko ima oci da vidi videce da se navlacilo za IMT
h

hihi

pre 8 meseci

Kao Bahar protiv vozdovca🤣
D

Daki...

pre 8 meseci

mozda zivis u nekoj zabiti,kod nas u Nis ceo prenos bio bez problema
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Ne znam o kakvom prekidu pricas. Ja sam utakmicu odgledao bez ikakvih problema. Ako samo namjerno lazes, onda je bas smijesno, a iskreno, i zalosno.
Z

Zufer

pre 8 meseci

Nije to zvezda -Cedevita pa da nema poslednjih minuta prenos
b

brine

pre 8 meseci

Sada je prvenstvo regulularno, nema komentara za ovolike prelaze u prvih 5,6 kola,alu zato ima komentara za Zvezdu
h

hihi

pre 8 meseci

6kola, 4penala,3crvena,3autogola sta se cudis
p

pitanje

pre 8 meseci

Svi u evropi gube u prvenstvu jedino Partizan ne. jel vam poznat ovaj grobarski spin?
p

pitanje

pre 8 meseci

Svi u evropi gube u prvenstvu jedino Partizan ne. jel vam poznat ovaj grobarski spin?
z

zvezda draza

pre 8 meseci

neka, pusti polako docice i taj derbi! ako barak i ekipa ne rastave ove od fudbala, onda nismo ni zasluzili nista.. p.s. njima je 6 godina sviran nepostojeci penal protiv pazara..
G

Gost1991

pre 8 meseci

Namjestali ste vi dragi moji za vrijeme Toleta samo tako, e pa sad je doslo nasih 5 min, ili malo duze 😉
S

Sombor

pre 8 meseci

Podsetnik za grobare.Upravo ovog septembra se navrsava 40 godina od vase pislednje pobede u kupu sampiona sada ligi sampiona ne racunajuci kvalifikacije.Tek da znaju oni koji to neznaju.Neki septembar 1983.
S

Sekundarac

pre 8 meseci

Duljaj nam je najgori trener u istoriji,čovek nema pojma.Bruka.
G

Gost iz Danske

pre 8 meseci

Baš je smešno kad ovakav partizan nazivate "parnim valjkom", Danci su im pokazali ko je parni valjak.
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Pa Kalulu je danas odigrao najbolje od kada je dosao I konacno je pokazao da ima mesta u prvoj postavi I da hoce da trci I da se trudi...a sto se tice Severine I Meninga da imaju sve igrali bi u Ajaxu a ne ovde...generalno meni najvise smeta kada je neko sebican I slabo se vraca u odbranu I slabo pritiska itd..Ali treba uzeti u obzir da je nama krilo jako odgovorna pozicija I da dosta se ocekuje od njih I da im nije lako mada to nije opravdanje I niko nije bio ni blizu dobar I koristan kao Asano kada je igrao a videli smo sta su njegovi kvaliteti na terenu samo treba opet naci igraca koji je taj tip..a zapravo ovima sada treba sansa pa da se prodaju ako moze posle ako sede na klupi ima da odu za dz a plata mora da im se plati a para od evrope nema...
D

Davni red

pre 8 meseci

Opustila se omladina, nekad bi se to pitanje nediscipline elegantno rešavalo plavom kovertom sa pozivom za služenje vojnor roka ili pozivom za odlazak na vojnu vežbu, ili lažnim pozivom sa govornice nedisciplinovanom igraču da se ujutru u pola 7 javi u vojni odsek. I posle bude celu noć miran kao bubica očekujući sutrašnji dan kada se otkrije sve i svi mu se smeju.
d

duki34

pre 8 meseci

Drugi prleaz u prvih 6 koola, neko ovde uzima ozbiljan kes. Da niste primili petardu protiv danaca pa i da covek poveruje u ove prelaze...
i

iq

pre 8 meseci

Aj ne kaki
B

Boki33

pre 8 meseci

Čist indirekt nije sviran na dva metra od gola IMT-a kada u 9tom minutu odbrambreni igrač gura loptu golmanu a on je uzima u ruke. Čist indirekt. Ofsajda nije bilo jer je jedan igrač na prvoj stativi levo držao Aranđela u igri. Penal čist, čak se sam igrač IMT-a nije bunio. Jedno 5 čistih žutih kartona nije svirano igračima IMT-a koji bi šutirali lopte posle sviranog faula, nekoliko puta povlačili igrače Partizana za dres a sudija bi svirao prednost ali bi nakon napada trebao igraču da pokaže žuti karton on to nijednom nije uradio iako je obavezan. I pored opstrukcija ovi momci su pobedili i svaka im čast. Sramota je napisati da postoji klica razdora između stranaca i domaćih igrača jer smo videli kako su se Mening i Severina radovali posle gola Nikolića. Prosto treba im vremena da malo osete klub i da vide koliko je našim domaćim igračima koji su partizanovci bitan klub i borba za bodove. Tada će i oni biti bolji. Meninga prosto nije poslužio šut, Severina na klupu pa da razmisli zašto je to tako, previše sebičan a ne ume da se vrati i pomogne defanzivno. Kalulu me pozitivno iznenadio koliko je bio borben. Kanute jedna od gorih utakmica od kako je u klubu, a ima potencijal da bude pojačanje, Zahid vidi se da ume sa loptom i da čita igru i kada se uklopi biće pojačanje. Saldanja pravi zamenik Rikarda i to tehnički još bolji, ono primanje lopte na grudi kod prvog gola i okret ono je pokazatelj da je klasa, pogotovo onaj dupli pas i asistencija kod gola Nikolića. Pristo trebaju nam dva igrača, klasičan zadnji vezni i još jedan štoper. Sa Severinom i Kanuteom treba neko ozbiljno da popriča i objasni im gde su došli i šta se očekuje od njih. Ovaj tim može mnogo, mnogo bolje. Voleo bi u nekoj utakmici da vidim po krilima Zahida i Baždara umesto Severine i Meninga.
Z

Zahid

pre 8 meseci

ne na krilo, dečko je više centralni prednji. Baždar može umesto Severine, neka se ovaj malo 'ladne. Menig em sebičan, em ga baš nije htelo. Fali nam više od pobrojanog, Antić nam je možda i najslabija karika odbrane, tako da bih dodao i levog beka na spisak. Da nismo u kanalu kakvom jesmo, ja bih se pre Antića bio nadao Bogosavcu. Ovako, Bogi je samo vlažni san jer bi bio najbolji bek lige, siguran sam.
@

@Boki

pre 8 meseci

bravo za komentar, lepo sve objašnjeno !
p

ppp

pre 8 meseci

Fale nam bekovi, Antic slab a Arandjel nema snage da se vrati kada je protivnicka kontra. Pogledaj svaku kontru IMT-a nama desna strana prazna i imaju igraca vise jer nas desni bek Arandjel kasni. Ja svaku utakmicu gledam 2x i previse se kritikuje levi bek koji i pored skromnog znanja se bori a ne vidi se levi koji svaku kontru ostavlja drugove jer ili nema snage ili nece da se vrati pozadi.
G

Gall

pre 8 meseci

Grobari jel sada regularno prvenstvo? Sada kada vas u evropi petsrdiraju u kvalifikacijama za najslabije eveopsko takmicenje, ali zato preokrecete sa penalima i nesviranim faulima u domacoj ligi protiv IMTa?
J

Jodas

pre 8 meseci

Momce.. Pogledaj svoj penal😯zvezdanesterac😀😀
G

Ghost92

pre 8 meseci

Partizan na 2:1 juri rezultat, IMT klasičan bunker a mali Mihajlo Ilić pravi bespotreban prekršaj rukama u stilu Megvajera na polovini rivala.
G

Gost9

pre 8 meseci

Jel vas nije sramota,posle kad pukne petarda,bude veselo.
G

Gost9

pre 8 meseci

Komedija,sve regularno.
o

ovo je drama

pre 8 meseci

komedija su vaše filijala zvezdaške sklanjalice, penal, crveni...utakmice bez stresa, rešene već u 20 min.
C

Cepaj Duljaj

pre 8 meseci

Ali zato kad spasi sudija komsinicu Micu protiv Pazara sudeci nepostojeci penal onda sve ok....
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Ako namjerno potencirate nacionalnu pripadnost, onda je valjda vazno i da se spomene da je gol iz penala dao Izraelac Natho, a ne Srbin Belic. Kao i to da je Srbin Belic direktan krivac za drugi gol IMT-a. Za Srbina Antica ste vec rekli da je bio ocajan i da je ispao iz igre i kod prvog i kod drugog IMT-ovog gola, tako da to nema potrebe da spominjem, ali cu ponoviti cisto da se stekne malo jasnija slika o tome ko u ovom i ovakvom Partizanu i dalje kosi, a ko vodu nosi (i prosipa ju non-stop). Menig i Severina jesu sebicni, Kalulu nije materijal za Partizan, ali praviti se kako su Srbi u Partizanu ista bolji je u najmanju ruku smijesno.
N

Nenad B.

pre 8 meseci

Baš tako, dokle će se ovaj mučeni Antić forsirarti nikom nije jasno??? Non stop jurca napred i tamo samo smeta, učinak nula a u odbrani bukvalno ne postoji. Oba gola i još 2 šanse koje je IMT imao došla sa njegove strane, a njega nigde nema. Što Severina i Menig a i Kanute igraju nediscplinovano krivica je samo do trenera. Ovaj tim, bar u našoj ligi bez Natha je pogubljen u vremenu i đprostoru, a siguran sam da bi neki normalan trener, čak iz našeg prvenstva, posložio stvari i da bi ekipa izgledala pristojno i bila konkurentna bar za to drugo mesto.
p

ppp

pre 8 meseci

Za drugi gol nije kriv Belic nego Arandjel. To je njegova druga stativa. Tu treba da bude desni bek a protivnicki igrac sam. To sam samo ovde video i u seoskom fudbalu. Arandjel je svaku kontru kasnio i direktno krivac za drugi gol koji ne bi bio da je igrac pokrive. Sa te strane je pao gol a ne sa Anticeve. Pogledaj snimak.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@ppp Pogledaj utakmicu ponovo. Belic nerezonski gubi loptu na nasoj polovini terena i tu kontra igraca IMT-a krece. I Stojkovic je kriv, naravno, ali bez Belica nema ni te kontre.
j

jaaaaaaa

pre 8 meseci

i partizan i Dinamo danas do 70.minuta gubili 2:0 i na kraju preokrenuli 3:2, slucajnost
d

def

pre 8 meseci

Nije ovo nista.Kad pocne liga sampiona za zvezdu ce igrati 11 sudija a sudice igrac zvezde.
g

gott

pre 8 meseci

Jeste li u dogovoru sa bracom iz Dinama odigrali 2: 0 pa 2:3
1

157

pre 8 meseci

Šugavi Partizan!
h

hahahahaha

pre 8 meseci

terza ti si ?!
I

Insa

pre 8 meseci

Ovo namestanje za nas prve nije dobro jer necemo znati koliko zaista vredimo pa ce nas opet u Evropi napucat neki trecerazredni tim

Ma da

pre 8 meseci

Prosle sezone mi ostali najduze u Evropi u prvenstvu nam otkidao bodove ko je stigao pali na cetvrto mesto Cuka i TSC bili nadmocni sada bi tom logikom trebalo da prezime u Evrope i pokazu gde treba taj kvalitet ako ga poseduju i dokazu da je nase prvenstvo regularno.
V

Volgin23

pre 8 meseci

E Zahid 5,5 je smesno. Covek je povezao redove, imao uticaja na igru, pas mu je siguran. Nisu svi stranci losi. Mening i Severina pod hitno ispisnice. Moze ovaj tim mnogo bolje, treba mu cvrsta trenerska ruka.
#

#

pre 8 meseci

Ja to pricam vec mesec dana
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Delije, opušteno neka ih neka se muke malo raduju. Kada bi se inače radovali osim kada ovako i na ovaj način pobede. Ovo im je jedina radost, druge sreće nemaju. Deca Norsjelanda im spakovala 6 komada, ništa manje neće primiti ni u nekada zvanom derbiju sada. Pustite ih i oni su žive duše neka slave večeras kao da su titulu osvojili. Teško je živeti sa činjenicom da 6 godina nisi video titulu, a znaš da je nećeš videti bar još toliko. Teško je gledati Zvezdu 3 puta u 5 godina u LŠ. Muke su to, zato opušteno i neka im je srećno slavlje večeras.
t

ti si neki don

pre 8 meseci

A ti mucenice sendvic u ruke,flasicu vode pa se veseli na nekom otvaranju koridora. Veseli se ti tvojoj plati i jadnom zivotu,pusti ti nas..
h

hrabro PFC

pre 8 meseci

bravo Partizanee, pobedi dušmane, nek puknu... nedosudjen indirekt, brdo faulova koji nam nisu svirali, izmišljeni ofsajd, golman imt (zvezde) nije opomenut a kamoli dobio ni žuti a zadržavao je loptu kod svakog ispucavanja do izmemoglosti, i posle karma rušimo zvezdinu filijalu u nadoknadi...pored svega šta nam rade u fudbalu godinama, svi skaču na ovu pobedu Partizana zato što ih boli svaka naša pobeda...ovakve pobede su nam najsladje jer su oni očekivali ovde kiks i besni su što se možda sa nekim ljudima dogovoreni kiks nije desio.
Л

Лк

pre 8 meseci

Шта ће нама ваш кикс? Три дербија ако завршите са мање од десет комада у вашој мрежи, слажем се да вам доделе титулу, без обзира на број бодова.
p

pitanje

pre 8 meseci

u kom svetu vi zivite?
p

postavi sebi pitanje...

pre 8 meseci

kakav si čovek, i kakav je vaš svet odvratni ?!?! pun otumačina na sve strane, pa nek smo i deseti narednih 10 sezona, ali nikada u vašem svetu...zato i teramo našu upravu, nećemo vaš svet !!!
V

Vidimo sve...

pre 8 meseci

NK Franjotizan krade i krade, ali dokle ce tako videcemo....
z

zauzeto ime

pre 8 meseci

"vidimo sve" ime, a ocigledno nije gledao utakmicu kad prica o kradji ......... opet gomila sitnih situacija svirana 90% na stetu partizana, igraci IMT-a zasluzili bar 5 zutih kartona za odugovlacenje, sutanje lopte posle zvizduka sudije, povlacenja za dres, par puta pustena prednost ali nista od kartona kasnije, penal cist, i sam igrac IMT-a bio svestan kakvu je glupost uradio ....... a da ne pricamo o nadohnadi u prvom poluvremenu, 2x ulazak medicinskog osoblja, to traje vecnost, na odugovlacenja sudija pokazuje na sat, kao sve racuna, i onda 2 minuta, a isto tako i drugo poluvreme, onaj pao kao pokosen u skoku sa belicem, ocigledno bilo da nije bilo nista ozbiljno, sve izmene, opet ulasci lekara, da je engleska bilo bi 10 minuta minimum, al nema veze, izborili smo se na upornost i nesto malo kvaliteta
N

Nejbi

pre 8 meseci

Ne dobise traktoristi lovu ma krovu. Dzaba zene na mobilni zovu.
U

Uprava napolje!!!

pre 8 meseci

Ne treba nam ovo. Bolje posteno da izgubimo nego da krademo fuj
S

Stameni

pre 8 meseci

Po meni nije nista sporno napadali smo celu utakmicu statistika na kraju sve govori ako mislis na penal bilo je kontakta nas je sudija ostetio kad nije sviro cist indirekt za nas.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@Stameni Ne zaboravi ni ponisten gol Stojkovica. VAR soba sa onim snimkom gdje je povukla liniju nije nicim dokazala da je Stojkovic bio ista blizi golu u odnosu na zadnjeg igraca IMT-a u odbrani. Dapace, bilo je smijesno kad su prikazali taj zamrznuti snimak i na snimku se vidi da su i jedan i drugi bukvalno u istoj liniji, sto znaci, ne mozes nikako da sudis kao ofsajd. Ali pusti ih, kad su dali gol iz penala protiv Vozdovca u nadoknadi vremena, onda im nista nije bilo sporno. Kad su juce dobili penal nad Mitrovicem, a Mitrovic ni zuti da dobije za ono guranje igraca Pazara bez lopte sa ledja, ni tad im nista nije bilo sporno. I sad kao dosli ovde da moralisu o necemu. Obraz = djon.
S

Stoko jedna

pre 8 meseci

Pustaju se grobarski komentari navijacima zvezde se cenzurise stigla komanda .. Majku vam odvratnu svima iz mozzarta.
O

Ohisp

pre 8 meseci

Ooo bože ahahanahahahahah
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Што су увек напаљене ове звездине филијале против Партизана? Треба вас ударати по ушима све овако.
O

Omerovic

pre 8 meseci

Partizanovac sam ali me sramota iskreno. Koliko mi imamo lose igrace, ocajnog trenera i ceo ambijent je da ti se povraca. Drugoligas dojucerasnji nas nadigrava da moraju da nas guraju sudije. Sramota!!! Bolje da se ugasimo nego na silu da glumimo da jos postojimo, ne smem ni da zamislim sta ce nam ovi uraditi u derbiju
z

zauzeto ime

pre 8 meseci

niti si ti partizanovac, niti si gledao utakmicu
P

PARTIZANOVAC!

pre 8 meseci

Pola vas '' partizanovaca'' nije gledala utakmicu. Da ste je pogledali ne bi pisali ovakve gluposti. Partizan napada celu utakmicu oni se brane i iz dve, tri kontre daju dva gola. Utakmice u kojoj partizan šutne 25 puta ka golu protivnika i zasluženo pobedi na kraju, ne treba da se same partizanovci!
g

grastion

pre 8 meseci

Postoji li ista smesnije od navijaca krcunovke koji nakon vise penala nego utakmica ove sezone pricaju o kradji
N

Nejbi

pre 8 meseci

E ja postenijeg kluba od Zvwzde vidio nisam,a navijaci su posebna prica. Partizan svojim zaslugama vam je poklonio LS. Bujrum,,,osvjetlajte obraz Srpskom fudbalu i cojstvu. Samo posteno.
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Сабах и теби. Ништа партизан Звезди није поклонио. Да није било Звездиних резултата, не бисте видели ни ЛК. Џабе би вам била и лиценца на поклон.
M

MILAN GALIĆ

pre 8 meseci

Te igrace je doveo Igor.Znaci ova utakmica mora da mu bude poslednja.Ima igrace a oni igraju sebicno.On vidi a nečini nista ili nema pojima.
S

Ssmb

pre 8 meseci

Kad kladioničarski “sportski sajt” nekog napada i blati sve je jasno, sve najgore bukmejkerima i uništavačima mladosti Srbije
S

Stoko odvratna

pre 8 meseci

Adminu kretenu jedan prestani da cenzurises komentare olosu jedan
C

Cekaj breeee....

pre 8 meseci

Jel stvarno ovi Monti Pajtonovci su na vrhu tabele ??? Zezate se , jel da ?
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Kada se igra revanš sa Norsjelandom, zna li se šta??? Jel se igra na tri dobijene, zna li ko???
h

h

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne, onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
y

yui

pre 8 meseci

Ako ne plasite od ovakvog Partizana onda nemam reci
j

jsd zlo

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne, onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
p

pustite mi komentar

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
p

pustite mi komentar

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
p

pustite mi komentar

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
p

pustite mi komentar

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
p

pustite mi komentar

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
k

komentar

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno,a do skoro bilo namesteno pre početka, ako osvoje titulu onda su oteli namestenu titulu ako ne, onda je to zato sto je zvezda namestila titulu, znate vec grobarske spinove I lazi, reketiranje sa tribina, pritisci na sudije oholost mrznja... to vam je jsd danas
G

Gost997

pre 8 meseci

Bahare sravni ih sa zemljom
n

nerobiancoo

pre 8 meseci

Koga ? Vozdovac ?
U

Uzas.....

pre 8 meseci

Evo sramotno rezirana pobeda groblja je uticala i na odbojkasice jbg..Cela Evropa je videla i cudi se sta se desava u ovoj zemlji sa ovolikim forsiranjem drzvnog mezimceta u svim sportovima..Sramotno da sramotnije ne moze biti !!!
T

Tata Menažera

pre 8 meseci

Ne može hrvatski klub da bude deo srpskog fudbala.
S

Strasno...

pre 8 meseci

Postade prvenstvo odjednom regularno... Neverovatno nesto, Cudo jedno, lazima do titule, Svi se upregnuli u tome
J

Joksa1986

pre 8 meseci

Partizan ne moze uzeti titulu sa ovim igracima i ovakvom igrom da Zvezda sad izadje iz Lige 😂. Jedino i mogu pobijediti ovako, a sreca, sudije, pad koncentracije i sta sve veceras ne to moze jednom ili dva puta, u 95% slucajeva to je mrak i bunar...Partizan ako bude medju 3 to je uspjeh, ako drzava ne naredi kao u kosarci nece ni medju 3 biti, ej bekovi Arandjel i Antic 🤦, stoper Ilic dijete nije ni za Prve lige a kamo li za Partizan, kapiten Sveta Šteta 🤦, stranci plac majke Bozije, smjesno 🤦
h

humska 1...

pre 8 meseci

Kakva gluperda mora da budes da napises ovako.. Kako moze da bude regularno, jer da je regularno sad bi vam bezali minimum 6 bodovo.. Svaku utakmicu penal i crveni, svaku utakmicu sudije vam osvajaju bod.. i nije problem sto je penak, ako je penal al vama sto sviraju, bruka .

Kalčopolista®

pre 8 meseci

Kako moze biti regularno prijatelju? Juce izmisljen penal za galaktiku, danad ponisten gol Partizanu zbog nepostojeceg ofssajda, jos i var gledali….sram te bre bilo
A

Aebre

pre 8 meseci

Pobedjena zvezdina filijala savim regularno vez mrlje
S

Snoopy

pre 8 meseci

Jel sa Nordsjeland bilo sve regularno u Danskoj
Ч

Чуме

pre 8 meseci

Тако је ишло и прошле сезоне. Крађа за крађом неколико кола и онда распад система.
s

sta je uplakanih

pre 8 meseci

Gana haha. Toliko spucanih miliona na krase, izraelce, olanjike i ponovo gube od vozdovca pa tako frustrirani komentarisu partizan.. mogu da zamislim kako vam je bilo kad u 89min znate da ide preokret aaaa
д

да, да...

pre 8 meseci

...а ја могу да замислим како ће вам бити у јуну 😂😂😂 Калемегдан у јуну
Y

Yostra

pre 8 meseci

Kada Zvezdi ide preokret u 89' minutu, vi kukate na sve strane, u delirijum padate. Veruj da nismo ni najmanje opterećeni vašim kikiriki timom, spremamo se da navijamo u Ligi Šampiona 😄
H

Hmmmmmmmm

pre 8 meseci

U kojoj ste grupi Lige šampiona ove godine, nisam gledao žreb?
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Protiv Vozdovca- penal,crveni,+11.min i PORAZ na kraju! Ajmo razlaz AHAHAHAHAHAHA😂😂😂😂
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Ви сте се већ разишли.

Bojank91

pre 8 meseci

Auuuuuuuu...
t

tss

pre 8 meseci

Umesto da napišete kradja vi ovo. Sram vas bilo za tekst
h

humaka 1...

pre 8 meseci

A sto je kradja gluperdo? Kradja je bila sinoc, ovo je pobeda cista kao suza..
Z

Zapadno Selo

pre 8 meseci

Novinar bolje da se pozabavi spornim sudijskim odlukama i ociglednoj gurci Partizana nego da pose ovakve alegorije. Ako postoji objektivno novinarstvo danas.
r

realista007

pre 8 meseci

Kakve sporne situacije?! Jel mislis na penal od juce?! Nisam video da si ista komentarisao 🤫
r

realista007

pre 8 meseci

Kakve sporne situacije?! Jel mislis na penal od juce?! Nisam video da si ista komentarisao 🤫
J

Joksa1986

pre 8 meseci

Ovaj Partizan neodoljivo podsjeca na Zvezdu iz perioda Vladana Lukica. Ekipa 3 nivoa ispod renomea kluba, kukanje na sudije, kuknjava na Savez, smeta trava, smeta kisa, manjak krampona, nema para, trener neznalica, igraci svaka tri boda u 8 minuti nadoknade, mucenje, evropa kraj u sezoni kupanja, protesti i slicne stvari. Jedina razlika sto je Zvezdu tad pratilo po 40k ljudi svaku utakmicu, nemamo Barjak sa Toletovim likom i nisu dali Dzombama i "Dzombicima" da je ugaseni, ti Miskovicu da je prenese na Surcin ili u Borču, a i to nesto govori, zar ne ?! Grobari, lijepo je sto jos uvijek pratite fudbal, bio sam se iskreno prepao, sad znam da je sve OK 👍. Sportski pozdrav 😉🍻🇷🇸

Fs mafi

pre 8 meseci

Ni na derbijima retko kojem je bilo 40 hiljada ljudi iako je jug bio pun grobara i deo istoka a kamoli na ostali kakvih 40 hiljada istina je da je mozda bilo vise publike u proseku neko proslih sezona vaseg zlatnog doba.U to vreme niko a pogotovo ne covek sa vrha drzave nije birao uprave oba kluba.
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Да, одједном је фудбал почео да их интересује. Неће још дуго...
b

bosko2020

pre 8 meseci

I normalno drugi zaredom prelaz 2-1 i sad 1-2,zalosno
M

Miror

pre 8 meseci

Imam osecaj da ce Zvezda ponovo da skine gace u derbiju na JNA.
д

да, да...

pre 8 meseci

...Партизан је традиционално јак у дербију 😂😂😂 мало јачи од лимунаде
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Odbrana jedini problem, previse golova za 5 kola je Partizan primio. Na svakoj utakmici gol, protiv TSC-a 3 gola, protiv IMT-a 2 gola. Ilic teska rupa, ako ne dovedu dva krstena stopera, bice tesko sacuvati vodjstvo protiv Zvezde i TSC-a.
p

ppp

pre 8 meseci

Konacno neko pametan. Kada primas svaku utakmicu gol naravno da je problem odbrana a neko krilo ili napadac. Pogledaj samo kod drugog gola gde je Arandje?
R

Realnost

pre 8 meseci

Treba biti teska splachina pa napisati ovakav tekst posle tri gola za preokret. Hajde napravi analizu, ako smes, zasto se Partizan nalazi u ovakvoj situaciji poslednjih 10 godina. Sta je pravi uzrok, o tome nema ni reci?
f

fgh

pre 8 meseci

Sto bi vi rekli...evropa je merilo
O

Objektivac

pre 8 meseci

Cista penalcina je bila pobeda protiv zvezdine filijale je sladje kad se zna ko vodi taj klub!Zahid odlican!
d

dejakop

pre 8 meseci

Kakav cirkus
h

hahahahah

pre 8 meseci

al su popizdeli cigani...jujuju al ste besni što je Partizan pobedio regularno
D

DA JE BILO

pre 8 meseci

REGULARNO ti to ne bi napisao!
R

REGULARNO...

pre 8 meseci

ajde sad idi plači...boli jako pobeda Partizana, pogotovo protiv vaših filijala...boliiii....e pa nek bas boliii.
Z

Zanimljivo

pre 8 meseci

Zasto se raduju igraci JSD-a zar prvenstvo nije vec reseno pre ove sezone, cemu onolika radost? Ah da vi lazete....
B

Bez brige

pre 8 meseci

Znamo svi da je prventsvo vec rešeno. Radujemo se pobedi voljenog kluba. Teško da možete to da razumete.
s

south

pre 8 meseci

Naravno da je reseno, lol. Nije da iko misli da cemo biti sampioni.
Z

Zvezda 91

pre 8 meseci

Teraj sudija 200 minuta ako treba ...
i

igrači...

pre 8 meseci

da nisu ležali kod svakog kontakta ne bi bilo nadoknade...i šta je sporno dali smo gol dva minuta pre isteka nadoknade....smešan si, idi plači
s

sudija vam smeta...

pre 8 meseci

hahaha a vama sudija produži 12 min bez razloga, ova vaša filijala ležala pola utakmice
B

Bravo...

pre 8 meseci

...tako se osvaja drugo mesto!!!
D

Drzavni mezimac oduvek

pre 8 meseci

Grobarski savez nista nije prepustio slucaju jbg..Bice ovako mucno cele sezone..Od starta su izvrsili pritisak na sve i dobili su STIT da mogu da rade sta hoce..
Z

Zoran18

pre 8 meseci

Kako te bre nije sramota.

Fs mafis

pre 8 meseci

Jel ovo ironija grobarski savez sa sve Dzajom i onim vrsiocem duznosti iz stranke. Krecemo ponovo zar se vi niste izborili protiv postavljenja novog Toleta u liku Nenada Bjekovica koji je lobirao za duo VV koji je klub doveo Partizan tu gde jeste sa rezultatima kakvi su.
a

abc

pre 8 meseci

Onog trenutka kad su grubo izudarani u Ligi konferencija postali su opasni, i na to se moralo paziti, sve će im se svirati i biće pogurani od sudija, biće sklanjalica kao nikad, . Brzo će se zaboraviti ono lupanje od juniora iz Danske, krenuće tekstovi kako su se uograli, "mini Atletiko", a neće biti Flore da okrije laž i prevaru.
1

12345ss

pre 8 meseci

sve si u pravu
F

Fasader

pre 8 meseci

Tebi sto moderiras komentare zelim da platu ulozis u svece i lekove za najblize.
P

Parni valjak 1945

pre 8 meseci

Sa 2 igrača koja igraju, bez bloka, bez prijema, bez napada primača i blokera... Ne ide...
a

asi

pre 8 meseci

Ovog novinara koji je pisao ovaj tekst je veoma iznervirala poveda Partizana.
m

masis poentu

pre 8 meseci

Sta bre ti Joksicu lupetas vise? Kakve veze ima lopta sa uticajem Zvezde i FSS? Da je najgori tim na svetu taj Partizan te stvari koje navodis su tacne i to sto Partizan nije na nekom nivou ne moze anulirati dugogodisnju spregu Zvezde, drzave i FSS da se Partizan urnise. Dalje, kako im je protivnik lopta, bar na ovoj utakmici? Odigrali su sasvim solidno, nije htelo u gol, boze moj. Imas ubedljivo najgluplje tekstove i analize Partizanovih utakmica. Od... u skokovima i ti zajedno sa Zvezdom i sa svima ostalima. Pitam jos jednom? Kako losa igra bilo kog tima moze da anulira ono sto se desava u srpskom fudbalu u poslednjoj deceniji? Pa vidis li ti, da u svakom timu u ligi igra po tri igraca koji su na ugovoru sa Zvezdom, ako to nije sumnjivo i ne govori ti nista, onda stvarno nema potrebe da komentarises utakmice Partzana. Sta je ovo? Liga Zvezde i Partizana i ekipa u kojima ucestvuju igraci koji su Zvezdini? I ti onda zameras Partizanu i njegovim navijacima sto imaju primedbu na nesto i sto se zale. Ajde bre, molim te, neka te je sramota i toga sto te zaposlio da pises gluposti evo vec nekoliko godina bez prestanka.
d

dr psihijatrije

pre 8 meseci

pa pa paranoja, nije vama lako matori
1

12345s

pre 8 meseci

ako Bog uskoro vas gasimo
S

Smešno123

pre 8 meseci

Pa vi nemate igrace za svoj tim, a ne da ih šaljete u drugu ekipu. Vasi igraci beze iz Partizana koliko ste dobri.

Vladan Ocokoljić

pre 8 meseci

kakva ložana ...na kraju ce jedni biti 4-5 a jedni ispasti iz lige.
R

Realni grobar

pre 8 meseci

Mene kao grobara je sramota ovakve pobede
G

Gost ali pravi

pre 8 meseci

Ko god napisao i pomislio da će Partizan da bude na kraju prvenstva prvi, sram da ga bude licemerja! U prvih pet kola, pokrali 3 utakmice, da ne nameštaju, bili bi šesti na kraju i još da pričaju kako će biti prvi. E nećete biti ma koliko nameštali.
G

GordanPFC

pre 8 meseci

Poklon penal i igra se dok ne damo 3 GOL, SRAMOTA ZA SRBIJU, NORTIJLANG NAM JE OBJASNIO DA SMO SKART .... zao mi je sto navijam za partizan moramo da namestamo da bi dobili IMT koji je juce dosao iz druge lige, ne verujeeem , nasi stranci nisu ni u klasi 2ligaskih srpskih igraca, sreca pa nam sudije malo daju nade ali cemo dobiti 5:0 na marakani, ne mogu jednostavno da poverujem da je Duljaj trener , SRAMOTA MEEE
m

milan pfc

pre 8 meseci

Niste bili tako kritični juče prema Baharovoj zvezdi u koju su milioni sasuti kao što ste danas (opravdano) prema Partizanu... Kalulu je danas ginuo na terenu, vraćao se u odbranu i borio za razliku od Severine i Meninga...
R

Rsb

pre 8 meseci

Ali MeniNga...aj prvo nauci kako se zovu igraci koji igraju za tvoj tim. Pritom, Menig je tu duze vreme vec...
M

MilošŽ

pre 8 meseci

Ma i Zvezda i Partizan se pretvaraju u grčke i turske klubove po broju razvikanih stranih igrača koje sve dovode. Grujić, Radonjić, Ilić i Vlahović su zadnji transferi srpskih igrača u poslednjih nekoliko godina s kvalitetom za lige petice. Preskupo se sve to plaća - još možda i najmanje zbog potrošenih para
O

Ocekivano i providno

pre 8 meseci

Zar je neko pomisllio da ova go..vna nece preokrenti ? Bar neko?
B

Beda

pre 8 meseci

Pa nema veceg od tebe, fukaro jedna. Juce ste dobili poklon penal, imate sve vec 10 giduna, 100 mil evra duga i ti nekom nesto kažeš olosu belosvetski.
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Врло тешко. После оног плакања на улици, оваква крађа је могла да се очекује.
G

Gost121212

pre 8 meseci

Sramotan tekst...sram vas bilo!
p

patuljasti zlotvor

pre 8 meseci

a dobro bre ....razocarao ih preokret :):)
Z

Zaato

pre 8 meseci

Nema veze Zato grobari imaju recept za pobedu skandiraj pogrdno ime znate vec koga i odmah Penal, gol iz faula, lomi nema kartona, i na kraju ga ne spominju vise... Jednostavno samo skandirajte necije ime pogrdno i dobijate utakmicu.
M

Moraa

pre 8 meseci

Se od nečega živiti kad nema para od uefe
p

pa tu je

pre 8 meseci

Cim pocne da skandiraju on resava licence, struju , dugove sve se resi jednim skandiranjem, PENALI se sviraju istog momenta.
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

dobili izgubili ovo kod mene nista ne menja misljenje . Tragedija od ekipe ,katastrofa. Sve vazurine kombinacije ,nista vise.Kalulu ne lici na fudbalera, Mening & Severina ..bez komentara. Ovaj Nikolic za koga sam siguran da ne trenira vec samo dolazi na utakmice , danas dade gol ...al to nisu igraci za Partizan .da ti das gol ili napravis svaku osmu utakmicu nesto. Kazu belic dobar ...za sta ? Pustaju ga da igra svaku utakmicu full, a zasto ? pa da bi vazura izvukao kintu na svog igraca da ga prodaju negde. To je dovoljno za IMT al za vece domete nula. Zato onaj Norsland izgledao kao barsa prosle nedelje ...onaj kanute decko skroz nedefinisan igrac ,ima dobrih stvari al ima i sablasnih . Danas gubi loptu posle na odbitak njegov igrac daje gol ...koji put vec ??
A

A gde

pre 8 meseci

Je usporen snimak penala.
n

navijaču zvezde

pre 8 meseci

ne lupaj bio je usporen snimak i čist je penal, nagažen Belić ...ajde sad idi plači
I

IVAN 82

pre 8 meseci

Sok traje pauza, da se komplet uprava smeni, trener kojem tim ne zna gde bije. Da se novo rukovodstvo uhvari u kostac sa ovom crveno belom sudijskom organizacijom i crvenim savezom. Novi trener razmrda ekipu i uvede malo vise discioline i odgovornosti. Pa se mozda onda i necemu mozemo nadati!!! Mada sve mi se cini da bi bilo bolje da smo izgubili!!!
д

да, да...

pre 8 meseci

...издржите, браћо гробари, све ће се ово једном лане звати 😂😂😂 опет ћете бити друголигаш, као у кошарци што сте били.
D

Dadopv

pre 8 meseci

To sto se Partizan zali na uticaj cjele drzave i FSS da Zvezda bude jedini klub u ovoj drzavi,to je nazalost tacno,i za to nema ko sta da ih proziva…da je normalno stanje u Drzavi,pola funkcionera iz Zvezde bi bili u zatvoru,da ne pominjem i politicare…naravno to isto mislim i za ove sto vode Partizan,i sto su vodili ranije…ali da se ovoliko neki klub gurao kao sad CZ to se nikad nije desilo za mojih 50 godina koliko pratim fudbal ni u bivsoj Jugoslaviji…ovo je dno dna,neka nam je bog u pomoci…
t

tole vole te grobari

pre 8 meseci

LAZA PLACE ZA TOBOM.
q

qqzqq

pre 8 meseci

ma dace bog da se skroz raspadnete i da vas vise nikad ne gledamo i ne cujemo... a i tebe sa tvojih 50 godina!
E

Esex

pre 8 meseci

Sramota sta rade grobari..nepostojeci penal im svira sudija a onaj napaljenko se raduje i vristi a zna da ga igrac imt a nije ni takao..E zato u evropi pucate petarde od nekih polu ekipa jer tamo nema gurke..ima da vas napunimo u derbiju u inat svemu,sram vas bilo,vec 3 tekme ste pokrali!!
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

posle onog juce ti imas stida da komentarises penal ???

Srbin Srbin

pre 8 meseci

Натхо пеналтик ..шта рећи.Али хвала му добио сам паре.Погодио да ће пенал извести😂😂😂
U

UEFA da se pozabavi utakmicama

pre 8 meseci

Preokreti i izmišljeni penali zarad mira u kući. Da ne bude kakvih protesta. Nate Zvezda je prejaka, dosadna liga. Svašta smo slušali.
O

Ognjeeeen

pre 8 meseci

Ne znam sta se zale ovi, juce protiv NP penal za svaki slucaj, inace da ga ne bi bio bi rodjendan i to kakav hahahahahha
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

pa za rodjendan se dobijaju pokloni , zar ne
G

Gazii

pre 8 meseci

Partizanee, titula se vraća kućii!
G

Gost Pera Trta

pre 8 meseci

Izgleda da Zvezda mora dobiti dva tri derbija inače nista od titule.Izglada da su resili ako im ne ide onda sudije odradjuju u njihov posao.
M

Mjv

pre 8 meseci

Jel ce sa ide neko u zatvor za ovo?

Kalčopolista®

pre 8 meseci

Bravo bre crno bela opozicijo! Kakva brutalna pljacka, izmisljeni ofsajd i jos se var gledao (bas kao sto je juce izmisljen penal za galaktiku) koji nije postojao, Partizane bravo bravooooo
F

Fudbalski Grof

pre 8 meseci

A da ti mozda neces da delis pravdu, ne smominjes svog ljubimca Tolu
Л

Лаик

pre 8 meseci

Гробари српског фудбала. Урадите нешто у Европи!
Z

Zeleznik

pre 8 meseci

Dista smo mi radili za Srbiju u Evropi. Sad malo vi i vaše filijalice da se potrudite.
Л

Лаик

pre 8 meseci

Шта сте ви урадили? Који успех имате, коју велику победу? Не спинујте и не лажите, срамота да вас буде!
N

Nikad regularnije

pre 8 meseci

Kakav skok u bazen Belića kod penala, kakvo simuliranje. Ko je bio u VAR sobi, jel opet grobar Milanović iz Ćuprije što je sa Minakovićem organizovao gol u prošlom kolu? Protiv Radničkog isto bili izmišljeni penal i slobodni udarac za preokret.
N

Nezvani gost

pre 8 meseci

Alo, vi galaktikosi iz Severne Koreje komentarisete necije postenje. Neprocenjivo.
N

Nikad regularnije???

pre 8 meseci

Bio si slep svih ovih godina kad ste bili neprikosnoveni u celoj EVROPI po izvođenju broja penala??? Tad je sve lepo bilo??? Slep si na onaj smehotresan penal protiv Pazara prošlo kolo??? E to je to poštenje, kaže čovek nikad regularnije. Neće onaj vaš da dozvoli, padaće mrtvi zna se ko je prvi, ali nemoj mi o poštenju. Laku noć
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Znaš koliko nam je fudbal propao kada navijači duha koji lebdi pričaju o poštenju...
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Znaš koliko nam je fudbal propao kada navijači duha koji lebdi pričaju o poštenju...
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Znaš koliko nam je fudbal propao kada navijači duha koji lebdi pričaju o poštenju...
B

Bravo za tekst!

pre 8 meseci

Nemam šta da dodam kao navijač Partizana. Ovo je dno dna, užas od strane Meniga, Severine, Kanute u nekim trenucima nemoćan, dakle jedan raštimovani Partizan gde stranci umesto da prave razliku oni Partizan guraju unazad! Znake života pokazuje Kalulu, Zahid i sa jednom nogom bolji od Meniga i Severine, barem zna šta će sa njom, ova dvojica otkad pratim Partizan nisam gledao gora krila sa epitetom stranca. Partizan je u ovom trenutku smešan tim, dobili smo ove, šta mislite, šta bi oni Danci radili ovima? Pa da, upravo to što ste i pomislili, sprdali bi se kao sa Partizanom.
h

halo

pre 8 meseci

Epski preokreti u ligi, a u Evropi ih čereči ko stigne, inače bi se avangarda žalila na takvu situaciju, ali pošto je njihov klub u pitanju, sad nema frke :))))))))))
b

bravomocu

pre 8 meseci

Najgora odbrana ikad, raspad od ekipe, ali makar se bore za grb!
A

Ammmmamm

pre 8 meseci

Placi Joksicu, placi!
B

Bnj

pre 8 meseci

Zasto u ponudi arene nije pusten partizan za mtel korisnike iz rep. srpske a pusta se na areni 1 snimak pao braga..
n

nemam reci da vas opisem

pre 8 meseci

Jel to to postenje posle 6 golova u evropi?Jel da??? Evropa vise nije merilo??? bednici jedni
N

Nikad regularnije???

pre 8 meseci

Nemam ni ja reči s kojim bi opisao da se javlja navijač najpoštenijeg kluba na svetu, šta je bilo prošlo kolo protiv Pazara, kakav je ono penal? Šta je bilo svih ovih godina pre uvođenja Vara, ko je bio prvi u Evropi po izvođenju broja penala??? Dobili smo ove na kvalitet, jer mi ovako užasni možemo da dobijemo užasne ekipe.

Fs mafi

pre 8 meseci

Ne Evropa je merilo sada samo onda kada Partizanu u istoj ide lose a kad Zvezdi skripi onda se to gura pod tepih ni u jednom slucaju Partizan nema pravo da pridje Zvezdi ili bude bolji na tabeli od nje odma je vanredno stanje i tako je unazad 8 godina iz vremena kada je Evropa za Zvezdu bila misaona imenica.
?

?!

pre 8 meseci

Da li je realno da sam ja ovo pročitao?! Nije sporno da je ,neko' ovo napisao. Samo, koje dopustio da se ovo postavi na portal?! Imate li vi urednika?
B

Bida

pre 8 meseci

Au novinaru izmisliosi toplu vodu ti kao da neznas da nestima od kada je vodja postavio ovu vv sns upravu da nas srozaju skroz jer je on veliki kompleksas
S

Sima Arauho

pre 8 meseci

Bez Natha 2:0 za 60 minuta. Sa Nathom 0:3 za 30 minuta. Sve sto treba da znamo o ovoj SABOTAZI PEKARSKOG POMOĆNIKA!
G

Gost 007

pre 8 meseci

Da je Zvezda ovako preokrenula, bilo bi plakanja 3 dana…
s

sasomange.rs

pre 8 meseci

da al kad preokrenes protiv tudje filijale to je onda razlika
A

Ajde

pre 8 meseci

Sami protiv svih! Hvala vam momci!
R

Realno123

pre 8 meseci

Cuj protiv svih oducili vas od fudbala i sabah i nordsjeland a ovamo pravite teoriju zavjere a bez sudija bi bili sada na deobi 11 mjesta
F

Fasader

pre 8 meseci

Proci ce i ovo Joksicu. Misli o tome
P

Pitanje

pre 8 meseci

Jel to to postenje posle 6 golova u evropi?Jel da???
s

stefn supa

pre 8 meseci

Kkav glup tekst. U odbrani sve naši ljudi
p

ppp

pre 8 meseci

Bravo. Konacno neko ko razmislja. Odbrana najgora a tu sve nasi od Bekova do Stopera. Ako svaku utakmicu primamo gol znaci da odbrana ne funkcionise kako treba.
p

peki30

pre 8 meseci

Stoji to da stranci ne osecaju klub, ali jeste li ikada pomislili na neuigranost? Kako da se sastavi s loptom ekipa u kojoj ima jedno 7 novih igraca, tek se upoznali. A ovi imt su bili veoma prljavi i namazani, premirani zna se od koga, igrali na noz ko da im zivot zavisi. Vidi se i cija su filijala
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Ми на крову побеђујемо, за разлику од неких.
д

да, да...

pre 8 meseci

...ма страшни сте 😂😂😂
š

štit

pre 8 meseci

vam radi savršeno...
G

GtobarKosmet

pre 8 meseci

Bravo Aleksandre, to i ja sve vreme pricam, Severina, Menig a pogotovo Kanute sto dalje od nas.. odvratno je koliko imaju bol u piiip, Scekic pre Kanutea, Terzic i Trifunovic pre Meniga i Severine
f

fifi

pre 8 meseci

Au, druze, pa znas li na sta bi to licilo.
P

Penaltizan

pre 8 meseci

Koliko ste odvratni ja nemam reci....
P

PFC

pre 8 meseci

😭😭😭😭
H

Hammers Srbija

pre 8 meseci

Srcku dobih...
L

Loris Bauer

pre 8 meseci

NN profesor za ovu ligu... za pobedu sa pola gasa
G

Gost samo gost

pre 8 meseci

Sve sam u fudbalu video a da neko odigra 5 kola i pokrade tri protivnika e to jos nisam video.Pokrali TSC,Nis i evo i IMT.Pa kako vas vise nije sramota.
x

x111122

pre 8 meseci

Sve si video kazes? Ajde paljba
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Ja nemam pojma sta nekome prolazi kroz glavu kada napise ovako glup clanak..
G

Gennaro

pre 8 meseci

Sta vi dopustate i ne dopustate od komentare. Slinetine
G

Gost999

pre 8 meseci

Niče klica - štit oprosti 5-6 žutih, štit pušta faulove na protivničkoj polovini, štit ulazi u putanju protivničkim igračima kako bi izgubili loptu na svojoj polovini, i eto klice.
Х

Х Х

pre 8 meseci

Срамота, онај Белић се радује поклоњеном пеналу, као да је дао гол за победу у финалу ЛШ у 94том минуту. Колико одвратан тип, пакао... Шта рећи и о коментатору на Арени, као да слушам пренос некога са јужне трибине, а не школованог новинара. Иначе игра Партизана тужна, славе победу против ИМТ-а као да су победили Бајерн Минхен. Туга од клуба, да их не гурају судије реалан пласман би био између 7 и 9 места.
P

PFC

pre 8 meseci

Nemas pojma kako mi volimo Belica😍😍😍
x

x11222

pre 8 meseci

Sta reci o tebi koji navijas za klub glavnokomandujuceg,igras ls i dodjes da napises nesto o utakmici drugog kluba i to 5 min posto je zavrsena. Koji jad od coveka li si...
j

jrdes go...

pre 8 meseci

Nepoznati xx
@

@pfc

pre 8 meseci

Ни не чуди ме, оно је персонификација сваког навијача Партизана. Исфрустрирани, неинтелигентни павијан, који не бира средства да дође до циља. Било би чудно да волите неког ко је нормалан.
@

@11222блабла

pre 8 meseci

Пратим ИМТ како игра ове сезоне, јер играју леп фудбал. Иначе лицемерно је да неко попут тебе, ко виси на свим Звездиним вестима прича овако нешто. ПС јел те мало срамота ове крађе вечерас, пошто нама "моралишеш" за наше чисте победе?
b

bravo x x

pre 8 meseci

Sad se isplaci
r

rossonero3433

pre 8 meseci

sram te bre bilo... bolje da ne pises njsta nego ovako... ti delis svalcionicu sa njima mozda? partizan je sampion ove sezone...i mozete da placete sa terzom samo
Х

Х Х

pre 8 meseci

Друже вас ће Звезда уколико не интервенише вођа зарад мира у кући да петардира сва три пута.
a

abc

pre 8 meseci

Da, da, nema Lige konferencija da razotkriva prevaru, lažnu dominaciju, brzo će se zaboraviti šest komada od juniora iz Danske i pravo lice Partizana. Sigurno da će biti pokušaja da se "ovo" izgura i bude konkurentno za titulu, to bi bila prevara veka ako bi se dogodilo.
r

reall

pre 8 meseci

I Zvezda namešta sviraju joj se penali i igra se dok ne da gol a Partizan ne.
Z

Zaim

pre 8 meseci

Kako u evropi ne pravite takve preokrete,a da tamo su druge sudije,izvinite.
k

kvota 1.01

pre 8 meseci

Kakve namestaljke igraju, pa ih u Evropi pune ribari. Izmišljen penal kada je najpotrebnije, Tole super liga cveta.
p

popesku

pre 8 meseci

Joksicu jel si zaplako kod gola Nikolica hahah
Н

Невероватно

pre 8 meseci

Моцарт на апаратима што смо добили. Колико малициозан наслов, страшно.
M

Mile leddd

pre 8 meseci

Lepo si rekao, dobili ste. Niste zaslužili.
A

Auuuuu

pre 8 meseci

Koja sekta ovi crno beli. Slave kao da su osvojili Ligu sampiona. Zapravo, pobedili traktora.
B

Baxter88

pre 8 meseci

Jel Partizan osvojio neku veliku lovu ovom pobedom ili plasman u neko takmicenje nisam u toku, cemu ovolika radost?!
w

w?

pre 8 meseci

Znači ovo je naslov Mozzarta!Pa kako vas nije sramota!
D

Dexaman

pre 8 meseci

Duljaj bo trebalo momentalno da podnese ostavku! A novi trener, koji god i kakav god, da otera Severinu, Kalulula, Kanutea, a boga mi i još mnoge...
p

ppp

pre 8 meseci

Oba beka. Bek je po samoj definiciji brz igrac a mi imamo najsporije bekove ikada.
O

Opet isto

pre 8 meseci

Novi preokret i izmišljen penal. To je tako partizanski. Protiv Radničkog iz Niša isto preokret posle izmišljenog penala i slobodnjaka. 6 bodova poklonjenih. Što da ne. Sve je regularno ponovo.
n

niče

pre 8 meseci

I prelaz u 90 minutu plus nepostojeći penal ali tobože država ih nešto satire...
G

Grobar888&

pre 8 meseci

Belić je iznudio penal, a Izraelac ga dao. Nikolic je dao gol a Brazilac mu asistirao. Šta ćemo sa tim činjenicama?
n

nemanja1512

pre 8 meseci

napustite svi ovu ligu, neka igraju samo zvezda i partizan
K

KRADJA

pre 8 meseci

Nevidjena do sada, cim krene skandiranje protiv ... odmah penal, BELIC BAR 2 CRVENA, prekrsaj kod treceg gola na sredini terena sudija nem. VI STE ZLO SRPSKOG FUDBALA.
g

glupiciganin

pre 8 meseci

tolko si glup, da ne postoji ta rec, koja bi opisala tvoju glupost
I

Ironija!!!

pre 8 meseci

Ako smo mi zlo srpskog fudbala, u čemu se donekle slažem jer postoje samo dva kluba u našem fudbalu gde se navlači samo za pomenute, vi niste zlo vi ste sam Lucifer, gore od vas nema. Pa pogledaj onaj penal protiv Pazara prošlo kolo, navlači se i za nas i za vas, ali kao vi, niko nikad vas neće stići. Šampioni u izvođenju penala u celoj Evropi pre VARa, a bogami i sad ste lepo počeli. Kucaj na netu recimo "zvezda prva u izvođenju penala u Evropi" i izaći će ti na celoj početnoj strani više vesti, to ti sve govori ko je najveće zlo našeg fudbala. Laku noć.
Л

Лукаку 98

pre 8 meseci

Белић згази играча и добије пенал???
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Свака поштена екипа губи мечеве, ево ИМТ од Партизана, Манчестер од Арсенала, итд...Само звезда не сме да изгуби. Јадно.
K

KONJINO

pre 8 meseci

Vozdovac 3:2
m

marko fa

pre 8 meseci

Zvezda može da izgubi kad bude bilo jače ekipe da je pobedi, Voždovac je pokazao da svako može da je pobedi .
X

XD

pre 8 meseci

Prvo Zvezda je izgubila ali mi je jasno da niste dovoljno inteligentni da pamtite duže od dva dana. Drugo, IMT nije pošteno izgubio.
P

Pikaso

pre 8 meseci

@ bibras Balonja bolje se ne javljaj ispadas piglu
C

Cbr11

pre 8 meseci

Hahahahaha Terza narucio tekst,kad preee ,pa tek se zavrsila utakmica. Juce izgleda narucio jos…
U

Uzivajmo....

pre 8 meseci

Jos jedna namestena utakmica svaka cast....
p

panicccc

pre 8 meseci

Ovo je trebalo da Imt pobedi,oteto
g

gost iz Draznja

pre 8 meseci

Više nije Evropa merilo već trenutna tabela u našoj ligi haha
W

WhoAmI

pre 8 meseci

Da sumiramo ono cega se secam a sto je bilo od koristi za Partizan. 1. Belic po zuti minimalno u oba poluvremena 2. Kanute zuti u prvom 3. Konstantan pritisak na sudije za koji su skoro svaku utakmicu u evropi kaznjeni vrlo cesto i sa vise kartona al izgleda ovde niko ne sme da im ih da. 4. Par puta se ne vracaju usporeni snimci kada su u pitanju nedosudjeni faulovi za igrace IMT-a, ali kada se Partizanu nesto ne dosudi odmah se vraca. Ovo nije jedina utakmica gde se to desava.
B

Bljak...

pre 8 meseci

Jel sad odjednom prvenstvo regularno???Jel licemercine jedne
b

brt

pre 8 meseci

bice posla za uefu
b

bice bice

pre 8 meseci

Kad pocnu da trkeljaju po zvezdani..
O

OkosBokos

pre 8 meseci

2 tesne pobede, oba puta iz penala. Nadoknada dok ne daju gol. Duljaj najsramnije vredja igrace i stab IMTa. Da ih ugasi neko, progledacemo kao narod.
P

Paprikar

pre 8 meseci

Zabolele su me oči koliko je bilo providno guranje Partizana
N

Nemam reci

pre 8 meseci

Auuu kakav penaltizan... Sramno jadno odvratno
G

Grobar8888

pre 8 meseci

Opet negativan naslov o Partizanu nakon velikog preokreta. Dokle?
S

Sve regularno

pre 8 meseci

Sve pošteno.
M

Mile led

pre 8 meseci

Neko nam se ponadao
g

gotovo

pre 8 meseci

Fudbal se igra dok partizan ne da gol.

Sakur

pre 8 meseci

Sad kada krene lozenje a dobili klince,ovo je jos gore za Partizan jer ce onaj amater na klupi da produzi svoj boravak na klupi
G

Gennaro

pre 8 meseci

Ja ne znam kako te samo nije sramota. I opet cete da ne dopustate komentare. Fuj
K

Krupanjac

pre 8 meseci

Uh dobro je, ja sam se vec negde u 89. minutu zabrinuo da nece biti penala za nereseno za partizai
@

@

pre 8 meseci

Ovo je bar bio cist penal a ne ko ono sinoc
M

Mile led

pre 8 meseci

Neko nam se ponadao
M

Mile led

pre 8 meseci

Neko nam se ponadao