Paulo Dibala (©Reuters)
Paulo Dibala (©Reuters)

U Rimu se plaše najgoreg scenarija, zakazana magnetna rezonanca: Dibala nije optimističan, nije ni Murinjo

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.10.23. | 21:16

„Mogu samo da kažem da ćemo na neko vreme izgubiti Paula“, kaže Portugalac

Trenutaka za radost bilo je malo u Rimu od početka sezone, zbog loših rezultata i neubedljivih igara Žozeu Murinju se zadrmala klupa. Navodno mu je pretio i otkaz ukoliko izgubi od Kaljarija. To se nije dogodilo, Roma je posle dužeg vremena bila više nego ubedljiva, ali Portugalac nije mogao da uživa u pobedi zbog povrede Paula Dibale.

Krajem prvog poluvremena je zadobio udarac u koleno kada je ušao u duel sa Mateom Pratijem. Ostao je da leži na zemlji i kasnije u suzama napustio teren. Stakleni dečko se opet povredio, a Roma bez njega ne može. U Večnom gradu se plaše najgoreg, strahuju da su stradali ukršteni ligamenti.

Izabrane vesti

Paulo Dibala nije oiptimističan, nije ni Žoze Murinjo. Veruje u procenu argentinskog ofanzivca...

„Uvek verujem igračima. Ako on nije optimističan, nisam ni ja. Moramo da sačekamo rezultate, pre toga da odradi preglede, ali zaista verujem igračima i onome što oni osećaju. A, Paulo nije optimističan“, rekao je Žoze Murinjo.

Koliko sutra Argentinca čekaju lekarski pregledi, nakon što ode na magnetnu rezonancu biće poznat stepen povrede i koliko će odsustvovati sa terena.

„Mogu samo da kažem da ćemo na neko vreme izgubiti Paula. Po prirodi je pesimista i možda je to samo jači udarac. Povreda ligamenata? Ne znam, nisa stigao da postavim dijagnozu, samo sam brzo i kratko razgovarao sa njim i doktorima“.

Posebni nije želeo da predviđa, knedla mu je stajala u grlu. Nekako je sve došlo u krivi čas. Pa, i ta reprezentativna pauza.

„Mislili smo samo na pobedu. Srećan sam što smo pobedili, ali ne i sa saldom od 11 bodova, čak i pored toga što nismo daleko od pozicija kojima težimo. Šteta što sada dolazi pauza“.

Ni do čega nije bilo Portugalcu, iako je ponavljao da je srećan zbog pobede. Povreda ključnog čoveka ga tišti, izjedaće ga sve dok ne stignu rezultati. Dao je štur i najjednostavniji odgovor o budućnosti u rimskom klubu. 

„Imam ugovor do 30. juna. Znam šta želim: da dam sve od sebe do poslednjeg trenutka. Danas sam veoma srećan“, završio je Žoze Murinjo.


tagovi

RomaŽoze MurinjoPaulo Dibala

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara