(©Starsport)
(©Starsport)

U Trajalu veruju da se iz Milanovca vraćaju sa bodovima: Bolja smo ekipa, to ćemo i pokazati

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.10.22. | 09:56

Kruševljani vezali tri meča bez poraza u Mozzart Bet Prvoj ligi, dok je Metalac u proteklom kolu trijumfom popravio raspoloženje

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Osvojio je Trajal bod protiv Inđije (1:1), iako je više od polovine meča imao igrača manje, s obzirom na to da je krajem prvog dela isključen štoper Radosav Aleksić. Nastavili su tako žuto-crni mini niz od tri meča bez poraza. U 12. kolu Mozzart Bet Prve lige, danas od 18.00, idu na noge Metalcu, koji je, posle šest mečeva bez pobede, konačno slavio u Novom Sadu (0:1).

Izabrane vesti

„Ekipa iz Gornjeg Milanovca je prošle godine igrala u Superligi, a ove sezone sigurno ima nameru da se tamo vrati. Metalac je jedan od najboljih timova u ligi, sa pregršt iskusnih fudbalera, poput Miloševa, Milinkovića, Fićovića. Za mene je najbitnije da se moj sastav oporavi i osveži za duel, i psihički i fizički, jer smo protiv Inđije imali izuzetno težak i zahtevan meč, skoro sat vremena odigrali s igračem manje. Trajal svaki meč mora da igra na pobedu i očekujem zanimljiv susret u Milanovcu. U ovih par utakmica u kojima sam predvodio tim nikada nije izostala borbenost i požrtvovanost, nedostaje nam malo više strpljenja u organizaciji igre, više hrabrosti u napadu. Verujem da spremni čekamo duel i nadam se da ćemo doći do tri boda“, optimista je šef struke Kruševljana, Milan Nikolić.

Još više raspoložen od njega je fudbaler Trajala, Ilija Stojanović.

„Očekuje nas teška, ali bitna utakmica protiv Metalca. Od nje će mnogo toga zavisiti, a verujem da smo bolja ekipa i da ćemo to pokazati. Dva dobra rezultata bi nas odvela u zonu plej – ofa“.

Današnji meč Trajal čeka bez Aleksića, koji mora da odradi suspenziju zbog kartona, a upitan je nastup Petrovića.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE - 12. KOLO

Nedelja

15.00: (1.50) Inđija (3.80) Jedinstvo Ub (6.50)

15.00: (3.45) Loznica (3.00) Železničar Pančevo (2.20)

17.00: (4.40) Rad (3.35) IMT (1.80)

18.00: (1.62) Metalac (3.60) Trajal (5.30)

Ponedeljak

14.00: Radnički BG - Grafičar

15.00: Radnički SM - RFK Novi Sad

15.00: Vršac - Sloboda Užice

18.00: Mačva - Zlatibor

***kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeFK TrajalMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara