Komentari na vest

U Zvezdi nije prošao, Partizan mu dao profesionalni ugovor

G

Goust

pre gotovo 3 godine

Bio na probi u vecem klubu pa nije prosao, zato se vratio tamo gde ima mesta da igra
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

A jel vama poznato da je on vec drugi put u Partizanu… da da, iz Partizana je presao u Zvezdu, pa se sad vratio u Partizan! I sta ocekujete od njega, da takva licnost postane igrac!? Jako tesko…
A

Allez

pre gotovo 3 godine

Takv ličnost? Nije Vam palo na pamet da dečko ne navija ni za Partizan ni za Zvezdu?
K

Klikeri

pre gotovo 3 godine

Dzast biznis bro. I to je ok.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

@Allez… pa tacno da ne navija ni za jedne ni za druge, ne ide to bas tako… razumem jedan prelazak, ali setalica tamo-vamo… ajde ti sad u ovoj nasoj Srbiji pitaj i jedne i druge sta misle o tome, taj bi te prodao u sekundi da ne trepne
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Daj faul Ne lupaj. Mali je iz Apolona prešao u Zvezdu i posle godinu dana prešao u Partizan. Inače je Partizanovac. Odrastao je u naselju gde i ja. Igrali smo zajedno, samo što je mladji.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Sve je to lepo,ali nije korisno.Partizan jednostavno nema sistem.Dovodi talentovane mladice,potpisuje ugovor sa njima,ali koliko njih izvede na put i ima korist od njih.Oni koji imaju srece da slučajno odmah dobiju sansu je mozda 50% uspesno,sto je i odlicno.Ali one koje proslede na kaljenje,ne znam dali 1 od 10 se vrate.A da ima sistem, i svoje klubove za razigravanje igraca,gde bi ti igraci igrali i bili pod kontrolom od Partizana,7-8 od 10 bi postali igraci za Partizan.Zelim reci,da kad odlucis da dovedes igraca,moras da vec imas plan i znas kako i kojim putem ce on postati starter.Ako to nemas,dzaba ste krecili.Skauting tim Partizana,mora da prosiri svoju delatnost,da vrbuje igrace,ali i da im nalazi mesto gde ce razigrati tog igracaz,ako ne može odmah u roster.Jer najbolje kupovine su kad je najpovoljnije,kad se namesti.Kad mora da se kupi nema mnogo mesta za biranje i tada je em skupo,em pitanje kvaliteta.Proizvodnja dobrih,najboljih fudbalera je jako unosan posao,ali moras da imas sistem, i na kraju da ih kroz uspehe i rezultate prvog tima prodas.Dobar je i sistem kroz omladinski fudbal,ali moras da budes prvak,i osvojis omladinsku ligu sampiona,pa ces prodati i omladince za velike pare.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

aj hvala ti boze da bude jedna slika bez odvratnog vazure.Sto se malog tice talentovan je gledao sam ga
R

Realno 11

pre gotovo 3 godine

Nije imao lovu kao Copicev otac. U Zvezdi ko ima taj igra i posle Srpska liga maksimum a praci talenti propadaju
i

intotheunknown

pre gotovo 3 godine

Nije prosao jer nije imao lovu da gurne.Sto kaze Hajdin Cale zasto nisi gurnuo neku llvu? Nisi i neces jer si ljudina i idemo posteno zaobilaznmnim putem do cilja!!!!
M

Menager Erste

pre gotovo 3 godine

Bundes liga tip igraca pravi nemac na terenu
4

456

pre gotovo 3 godine

Možda će videti 1 stipendiju za godinu dana.
Д

Драган

pre gotovo 3 godine

Мрзио не мрзио дечко сигурно има лепшу будућност од тебе болесног!